Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всичко около клуба
Това със сигналната ракета бе много жалко.Едни дават пари от семейният си бюджет за да го има Левски, а други им се присмиват в лицето с тези си действия. Според мен Б сектор с цена 50лв на мач. Искам да видя как този лумпел ще седне пред мен в сектор А и ще хвърли камък или ракета по някого.
Отново невинни, отново оправдания. И нито дума за ракетите(защото не беше само една). Нещо да кажат за тях, да кажат дали е адекватно да се изстрелват ракети и каква е целта. На практика, не съществуват по-нагли същества от тези!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Тая работа си беше активно мероприятие. Активно мероприятие обаче подпомогнато от клуба. Незнам как нито една мисирка не попита - Кой и защо отказа охраната на полицията ?
В сектор В имаше 2-3 групички , които видимо си бяха "объркали" сектора. В края на мача именно те скъсаха оградата от към тунела.
А децата които се разхождаха из пистата ? Тъй наречената охрана не прояви никакъв интерес , та се наложи някакъв чичак да ходи да ги гони.
В сектор В имаше 2-3 групички , които видимо си бяха "объркали" сектора. В края на мача именно те скъсаха оградата от към тунела.
А децата които се разхождаха из пистата ? Тъй наречената охрана не прояви никакъв интерес , та се наложи някакъв чичак да ходи да ги гони.
LoveAndPeace написа:Тая работа си беше активно мероприятие. Активно мероприятие обаче подпомогнато от клуба. Незнам как нито една мисирка не попита - Кой и защо отказа охраната на полицията ?
Бе и мене ме човърка този на пръв поглед неглижиран, но всъщност съществен въпрос, понеже от години не съм влизал на стадиона без поне един Ушев да ме преджоби или най-малкото да иска да види личната ми карта. А отминалия мач беше много или малко дерби, със заряд, срещу противник недолюбван от голяма част от привържениците.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Лъчезар Петров: Левски започва с малки, бавни стъпки да върви в правилната посока
https://dsport.bg/lachezar-petrov-levsk ... osoka.html
https://dsport.bg/lachezar-petrov-levsk ... osoka.html
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Палмс Бет ще платят сметката на Сираков към Хубчев, вместо тези пари да влезнат в клуба директно.
baltimore написа:Палмс Бет ще платят сметката на Сираков към Хубчев, вместо тези пари да влезнат в клуба директно.
Тази година ще е така. Ще плащаме на ПК вересиите. Да се надяваме, че догодина ще бъде различно.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Трябва да се вземе решение с димките и ракетите.
Защо те се появяват винаги, когато отборът тръгне към по-добро?
Защо те се появяват винаги, когато отборът тръгне към по-добро?
- LoveAndPeace
- Контакти:
Незнам до колко е вярно това което Борето Касабов разправя снощи
Празния стадион заради "почуствана болка" на разградчанин без да е налице предмета.
Забраната на Кордоба заради "запитване" от страна на Лудогорец за редовността му.
следва да поздравим човека/хората в Левски решили и написали сълзливата декларация преди 20 дни - "Браво Лудогорец за спечелената опълченска точка."
Пак да ги поздравите , идиоти.

Празния стадион заради "почуствана болка" на разградчанин без да е налице предмета.
Забраната на Кордоба заради "запитване" от страна на Лудогорец за редовността му.

- Kris_men2000
LoveAndPeace написа:Незнам до колко е вярно това което Борето Касабов разправя снощи![]()
![]()
следва да поздравим човека/хората в Левски решили и написали сълзливата декларация преди 20 дни - "Браво Лудогорец за спечелената опълченска точка."
Що се косиш? Нека ние да си бъдем европейски отбор какъвто винаги сме били(такива сме се родили и такава ни е кръвта-синя) и така да си продължаваме пък селяните колкото и да се правят на големи си показват селското в тях. То е заложено в ДНК-то им и никога няма да бъдат гранд.След Домуса са си пак чисти селяни.Това важи и за припоците.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.