Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Eminem » 26 авг 2021 11:59

Warped написа:Те преди да им стане НЯМАШЕ такъв отбор, създаден е 4 години преди да им стане.
Преди тва Локо (Астана) се казва, и след Мъри също става шампиони до тощ сезон, когато един от спонсорите им умря.
https://en.wikipedia.org/wiki/2006–07_Serie_A
Ето къде завърши отбора играл срещу Левски, който в момента не съществува

Давай класирането, в което Киево е 18/19-ти, "левскарю". Класиране ПРЕДИ мачовете с Левски.

А Киево завърши 19-ти с 20 точки, но заради неуредици се нареди в квалификация за ШЛ.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 26 авг 2021 12:34

Eminem написа:
Warped написа:Те преди да им стане НЯМАШЕ такъв отбор, създаден е 4 години преди да им стане.
Преди тва Локо (Астана) се казва, и след Мъри също става шампиони до тощ сезон, когато един от спонсорите им умря.
Ето къде завърши отбора играл срещу Левски, който в момента не съществува

Давай класирането, в което Киево е 18/19-ти, "левскарю". Класиране ПРЕДИ мачовете с Левски.

А Киево завърши 19-ти с 20 точки, но заради неуредици се нареди в квалификация за ШЛ.

Поправих се на 18 и съм го дал.
А ПРЕДИ мачовете е 7ми Киево, а сега ще СРАВНИШ ли състава им с който завършиха 18-ти и тези които играха срещу Левски.
Задълбай още :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 26 авг 2021 13:26

Въобще НЕ ме интересува на кое място са завършили МЕСЕЦИ СЛЕД мачовете срещу Левски!

Интересуваме на кое място са завършили ПРЕДИ мачовете с Левски!

Трябва да си адски жалък, ама наистина адски жалък, щом обезценяваш един от най-големите успехи на клуба, само за да обезцениш с това успеха на треньора по онова време. Отивай в оранжевия форум, там ще ти се зарадват.

corazonazul
Контакти:

Мнениеот corazonazul » 26 авг 2021 14:40

LoveAndPeace написа:
luchoni написа:
vlong написа:Ганев се е изтропал доволно с новини от кухнята.Аман от боклуци.Защо ги казваш тези работи бе отрепкО.Тъпанари скапани.Ей,затова Левски не върви,все някой ще се намери да се прави на монахиня.Хиените само това чакат.Абе,глупако що не кажеш колко пъти не си го вдигнал на жена си ,ако имаш жена.Предатели долни,преди бяха чорбаджиите мекерета,сега всякакви амеби.Ей не се намери един мъж да ги нарита Тея меки китки

Викаш истината да се крие от хората е най-доброто решение а?
На всички беше ясно, че Левски не плаща всичко към НАП но те си затварят очите. А за лиценза,че беше даден незаконно вече всички разбраха. Хубаво,че човек от кухнята си го казва. Щото иначе тука си говорят как всичко било точно. Айде лека вечер

Де дай да ги видим/чуем тези думи бе. Само 2 чорбарски сайта преператали информация от агенция ЕЖК и ги приписали на "колеги от БТВ"

Ето ги думите на Ганев и "журналистическите" интерпретации... Аз не чух "признанието" за неплащане към НАП.
https://btvplus.bg/produkt/novini/34248 ... 25-08-2021 (от 02:35 мин.)

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 26 авг 2021 14:49

Хаха. Почнахте като ГА, перце да не падне над легендите.
Нищо не се обезценява, казвам че имахме шанс да сме първите.
Всичко започна от фенове на Мъни, е с постоянство и играчи успя в Астана, всичко друго след Левски беше провал.
Същото и за Насо, та защо имаше надежди че е добър ръководител не знам
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 авг 2021 17:14

Kotooshu написа:
metodito написа:
Kotooshu написа:Ех, този Пепи Ганев, как го активираха когато трябва ;) Поне да беше казал какви и колко мръсотии е направил Насо гЪзЪ !
Някакви "фенове" искали акциите ...
Дали някоя мисирка ще го пита тоз пич, когато отиде при собственика на фирмата в която работи и му заяви:
Давай НИ акциите, щото аз и няколко колеги не сме доволни от управлението ВИ, нищо че единия продава дрога но ние знаем и можем да управляваме по добре... какъв бил отговора на собственика :roll: :)

Самият собственик е калинка.

Хубаво беше когато бранеше Насо, а нас как ни нарече ... глутница вълци ли беше :)

Така беше. Много ме разочарова Сираков. Бях 101% убеден в светлото бъдеще с него. Пиша го без сарказми, иронии и подобни глупости. Винаги съм знаел (т.е. искал), че ще бъде президент на "Левски". Но... какво ли би станало ако нямаше паричните проблеми? За съжаление, мога да предположа и предположението ми не е положително. :roll:

"Левски" оцеля при Наско - това е факт. Но картината е по-голяма. Дали може да се каже, че оцеля благодарение на него? Не знам, лично аз. Ако при него "Левски" се закрепи и тръгне нагоре, значи не съм сбъркал в първоначалната си преценка. Но засега не го виждам как ще стане.
Последна промяна от metodito на 26 авг 2021 17:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 авг 2021 17:27

helic написа:вижте, ако трябва да си говорим честно и откровено без емоции, в момента ФК Левски е един така да се каже distressed asset (извинете за англоезичния термин). При правилно управление и добра перспектива, има такива distressed assets, които изплуват и се връщат към доброто съществуване. Обикновено ги изправят на крака хора, които знаят как да го направят, след което препродават този distressed asset на други.
В нашия случай и на децата в детската градина е ясно, че собственик не ни е бизнесмен/група, която да знае как да се оправя с distressed asset), а една легенда футболист, която няма качествата на бизнесмен.
Докато не дойде човек/група, която да знае как стават нещата, или ще си седим в будна кома години наред, или ще фалираме както си му е реда.
Последната година и нещо се характеризират с действия, които не виждам да са подобрили генерално ситуацията, даже сякаш напротив, леко са я влошили.

П.С. - Пример за такъв distressed asset футболен клуб е АС Милан. Положението там бе тежко, много тежко и финансово, и спортно-технически. Сдобиха се със собственик един хедж фонд - Елиът, дето са специалисти в тия работи и с правилни действия изправят клуба на крака. Скоро ще го препродадат вероятно, с печалба, тъй като знаят че не им е работа дълго време да управляват футболен клуб, бизнеса им е друг.

Аз често правя сравнения между двата ми любими отбори. И да, нещата бяха сходни, но Милан дръпна напред сериозно. Но, ако трябва да съм максималист, към настоящия момент вероятността Милан да си върне заслуженото място е също толкова невероятно, колкото и "Левски" да се върне там, където беше преди 10-15 години, да речем. Не е само до пари.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 26 авг 2021 17:30

metodito написа:"Левски" оцеля при Наско - това е факт. Но картината е по-голяма. Дали може да се каже, че оцеля благодарение на него? Не знам, лично аз.

Благодарение на нас оцелява Левски не заради този или онзи, заради любовта ни .
И да Наско е тотал щета в много отношения, но пък му се приписва всичко лошо направено в този Клуб и мен това ме дразни адски много.
Появи се некъв дришльо с букетче и вика дайте ни клуба, ко не!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 авг 2021 17:50

Kotooshu написа:
metodito написа:"Левски" оцеля при Наско - това е факт. Но картината е по-голяма. Дали може да се каже, че оцеля благодарение на него? Не знам, лично аз.

И да Наско е тотал щета в много отношения, но пък му се приписва всичко лошо направено в този Клуб и мен това ме дразни адски много.

За Ганев ли става въпрос?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 авг 2021 17:52

Kotooshu написа:

Не е проблема , че му приписват чужди грехове.
Проблема е , че го правят целенасочено.
Седмица преди ОС , Ганев си изплю камъчето - Целта е 51% от акциите във феновете.

Върни се в “Левски”