Батков, спри да говориш глупости!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Re: Батков, спри да говориш глупости!

Мнениеот Niksyy » 23 сеп 2010 18:16

За момента Батков си върши много добре работата.Фактите сочат 1/4 финал Уефа,Групи ШЛ,ЛЕ групи вече 2 пъти.За мен е много важно това , което Гонзо каза.Според него без Батков този успех не би могъл да бъде осъществен.Най-добрият варянт за мен е да не се сещам за Батков.Да си гледа мачовете на Герена , а аз да си пея за Левски и да се радвам след края на мача.Той си прибира парите , а ние се радваме на победите.Единственото нещо , което ме притеснява е това , че парите , които налива в Левски са на Чорни.Искрено се надявам парите и всичко , което се инвестира в Левски да е легално.Знам , че звучи найвно , но дано все пак.

До tprodanov виждам , че държиш на думите си от преди , което е хубаво нещо , но какъв морал искаш да има един собственик.Неговата работа е да издържа отбора и да взима правилните решения в назначаването на персолнала.Съгласен съм , че промяната е хубаво нещо , но не е сега момента просто, в момента Левски е на върха на вълната и никой собственик не би продал отбор или фирма , която му носи приходи.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 сеп 2010 19:14

А някои от форума кога ще спрат да пишат глупости?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 23 сеп 2010 19:16

Преди време имаше тема антибатков. Там псевдолевскари плюеха нонстоп. Да не бъда голословен ще ги напиша - емил, проданов, свободен, момчето с тел.номер и т.н. Тези същите не са фенове на Левски, а защитават интереси различни от интересите на отбора. Признанието, че дори тази година да спечелим ЛЕ, пак ще бъдат против Левски с президент Батков, говори сам за себе си.
НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ, темата подобно на предната, ще премине в архива.

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 23 сеп 2010 19:19

Не съм много редовен във форума,но сега не мога да не взема отношение.Първо,мисля,че темата е много провокативна и вероятно не е пусната от човек,обичащ Левски и второ,ако е от левскар,то той е пълен тъпанар.
От началото на сезона гледам с удоволствие любимия си отбор така,като го гледат и хиляди други като мен и се радваме.Никой не може да отрече приноса на Батков за това.На много хора Батков сигурно не им е симпатичен,допускал е много грешки,но въпреки всички негативи ,които носи със себе си,той е левскар и аз мисля,че го е доказал и продължава да го прави.Бил комсомолец,бил комунист,бил агент и т.н.Какъв е бил въобще не ме интересува.Не ходя на стадиона заради него,а заради любовта си към ЛЕВСКИ. А истината е,че от години не сме имали толкова силен отбор и дано го имаме колкото се може по-дълго за радост и удоволствие на всички,които обичат ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2010 21:59

tprodanov написа:
cTpaHHo написа:Хм..Проданов, защо искахте да махате Батков когато нашите падаха?
А сега защо искате да го махате?

Както каза колегата Oskron, в момента водим безмислен разговор. В случая сте се опънали насреща просто като едни хейтъри които тропат ядосано с крачета "Не искаме Батков" , но и същевременно нямате никакъв вариант по-добър. "ЗА" сте да махнете настоящия президент просто защото така искате в настоящия момент , въпреки че това би могло да причини тотален колапс и трус.
Не виждам логика. Обичам освен фенските емоции, да оглеждам положенията след мача, да кажа трезво мнение , има ли дузпа , няма ли...Същото е в случая. Не разбирам вашата логика да искате да сменяте Батков. Сега.

Винаги, лично за мен причината е една - Батков няма морала да води този клуб. Дали за теб морала е нещо важно е твоя работа. За мен е важно и си казвам мнението. А човек, с морал като неговия, никога не може да води успешно един подобен клуб - при него максимума винаги ще бъде на приливи и отливи и никога постоянство.

Вижте, в родният футбол няма собственици с морал. НЯМА :!: Искате невъзможното, всички искаме да водим живот кат в утопия, ама няма как. Най-лесно е да разрушиш нещо. И после какво ? Каквото стане, нали :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2010 22:04

rbs написа:паткофф е за затвора.той продължава да плаща на подуене с пари изкарани от залози на мачове с неговия отбор.този сезон не често ,но пък мн редовно/мача с черноморец/.....ще провали и този отбор .трябваше от Базел да го пратят във Страсбург този идиот :o

Изображение Изображение Изображение

Кефи ме мнението ти :lol: Наистина. Да предположим че си прав. Само предполагаме разбира се, без ангажименти. То тогава или Батков е много умен, или Титан са много прости :roll: А сега ?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 сеп 2010 23:11

Не е по темата, съжалявам :( Пуснете си БТ*, гост е Сашо Диков :lol:
[offtopic]

bojiTHEmaster
Контакти:

Мнениеот bojiTHEmaster » 24 сеп 2010 09:52

agrex написа:Не съм много редовен във форума,но сега не мога да не взема отношение.Първо,мисля,че темата е много провокативна и вероятно не е пусната от човек,обичащ Левски и второ,ако е от левскар,то той е пълен тъпанар.
От началото на сезона гледам с удоволствие любимия си отбор така,като го гледат и хиляди други като мен и се радваме.Никой не може да отрече приноса на Батков за това.На много хора Батков сигурно не им е симпатичен,допускал е много грешки,но въпреки всички негативи ,които носи със себе си,той е левскар и аз мисля,че го е доказал и продължава да го прави.Бил комсомолец,бил комунист,бил агент и т.н.Какъв е бил въобще не ме интересува.Не ходя на стадиона заради него,а заради любовта си към ЛЕВСКИ. А истината е,че от години не сме имали толкова силен отбор и дано го имаме колкото се може по-дълго за радост и удоволствие на всички,които обичат ЛЕВСКИ!!!

+1

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 24 сеп 2010 13:34

Не плювайте Батков!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 24 сеп 2010 14:37

noo написа:Преди време имаше тема антибатков. Там псевдолевскари плюеха нонстоп. Да не бъда голословен ще ги напиша - емил, проданов, свободен, момчето с тел.номер и т.н. Тези същите не са фенове на Левски, а защитават интереси различни от интересите на отбора.
А не е ли в интерес на отбора Батков да спре с приказките и да си върши работата. Това значи да остане в сянка, а главно действащо лице да бъдат играчите. Освен това не се казва плюене, а критикуване. Е какво, Батков да не е Господ, та да не можем да го критикуваме?
agrex написа:Не съм много редовен във форума,но сега не мога да не взема отношение.Първо,мисля,че темата е много провокативна и вероятно не е пусната от човек,обичащ Левски и второ,ако е от левскар,то той е пълен тъпанар.
Темата съм я пуснал аз и не е поровокативна, а полезна. Що се отнася до квалификациите по мой адрес, те изискват извинение от твоя страна, в противен случай ги запази за собствена характеристика.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Върни се в “Левски”