1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 1 Квалиф. кръг / Вадуц - Левски София / 11.07. / 18:45
Имаме 1 Българин в състава . Силно се съмнявам да ги подценим .
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.
popokutepetel написа:metodito написа:blue avalanche написа:popokutepetel написа:blue avalanche написа:Аз, пък, да попитам тук тези, дето много следят как играел Вадуц в контроли, в шампионат и т.н.:
Ако играем в същата лига с Вадуц, ние ПРЕДИ Вадуц ли ще сме в класирането или СЛЕД???
Всеки да отговори честно пред себе си и после да отиде да си смени пожълтелите гащи.
Ами при положение, че във втора лига играят отбори като Сервет, Ксамакс или Арау сам си отговори на въпроса. Със сигурност от първите им отбори като Базел и Граскопърс, особено първите трудно ще се мерим.
Питах конкретно за Вадуц. Не за Сервет или Ксамакс...
И аз не съм гледал Вадуц, но съм гледал Ксамакс. Срещу тях бихме имали проблем. Но такъв проблем, какъвто бихме имали примерно, ако гостуваме да речем на Берое. За съжаление в последните години, гостуванията ни в Зарата не са особено успешни. Само че Ксамакс са по-добри явно от Вадуц. Ерго - вероятно ще ги отстраним, но там няма да ни е лесно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fTdxdp4frTg[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9mngiPf1WKE[/youtube]
Задължително е там да не падаме. А тук 15 000 като ревнат и ако Паулиньо е на терена, ще бием. С един гол да е, но ще бием. Роси има реномето на турнирен треньор, и го доказа с онова де играе на Армията. Но най-ценният играч на "Левски" е публиката! Винаги е бил.
Аз не знам точно защо, но се притеснявам от съперника в по-следващата фаза. Дано не бъркам.
Ами при положение, че Вадуц допреди година-две играеше в Първа лига не е отбор за подценяване. Форматът на Швейцарското първенство е такъв, че тяхната втора лига е по-близо до нашата втора осмица. А Вадуц както и да го въртим и сучем има като отбор по-голям опит в ЕКТ от нас в последните години. Добрата новина за нас е, че те подменят отбора си и имат 12-13 нови като нас миналия сезон. А това е бонус за нас. При концентрирана игра можем спокойно да ги излъжем с някоя мижава победичка от типа на 0:1. Ако обаче нашите се приемат за фаворити и играят с очакване, че тези сами ще се бият може да берем много големи ядове.
+1 този път съм напълно съгласен с Методи.Вадуц са нещо от типа на първите отбори от втората осмица в България.Тоест Славия примерно.Там може и да изклатят някой равен,но не би следвало да имаме проблеми като цяло в сблъсъка.
http://www.oddsportal.com/soccer/europe ... -G0blwFCH/
Коефицентите на букмейкърите говорят същото.Като гледам средния коеф.за нас е от рода на 1.75-1.80.Тоест очакванията са за равен или минимална наша победа.Предполагам за реванша ще ни дадат ставка от рода на 1.40 - 1.50
- metodito
- Контакти:
popokutepetel написа:Ами при положение, че Вадуц допреди година-две играеше в Първа лига не е отбор за подценяване. Форматът на Швейцарското първенство е такъв, че тяхната втора лига е по-близо до нашата втора осмица. А Вадуц както и да го въртим и сучем има като отбор по-голям опит в ЕКТ от нас в последните години. Добрата новина за нас е, че те подменят отбора си и имат 12-13 нови като нас миналия сезон. А това е бонус за нас. При концентрирана игра можем спокойно да ги излъжем с някоя мижава победичка от типа на 0:1. Ако обаче нашите се приемат за фаворити и играят с очакване, че тези сами ще се бият може да берем много големи ядове.
Ако ги подценим, ще страдаме, това е ясно. Зависи от Роси най-вече. Синьор Дельо показа вече, че има навика да проявява надменно отношение. Дано не стане.
Примерно, ако излезе с Белаид титуляр, от сега ти казвам, че ще ни вкарат гол. Този за мен е неземен некадърник и присъствието му в клуба е изключително подозрително. Имам притеснение и за други играчи, но този е неземен посредственик. Даже и автогол от втория опит си вкарва.

- popokutepetel
- Контакти:
metodito написа:popokutepetel написа:Ами при положение, че Вадуц допреди година-две играеше в Първа лига не е отбор за подценяване. Форматът на Швейцарското първенство е такъв, че тяхната втора лига е по-близо до нашата втора осмица. А Вадуц както и да го въртим и сучем има като отбор по-голям опит в ЕКТ от нас в последните години. Добрата новина за нас е, че те подменят отбора си и имат 12-13 нови като нас миналия сезон. А това е бонус за нас. При концентрирана игра можем спокойно да ги излъжем с някоя мижава победичка от типа на 0:1. Ако обаче нашите се приемат за фаворити и играят с очакване, че тези сами ще се бият може да берем много големи ядове.
Ако ги подценим, ще страдаме, това е ясно. Зависи от Роси най-вече. Синьор Дельо показа вече, че има навика да проявява надменно отношение. Дано не стане.
Примерно, ако излезе с Белаид титуляр, от сега ти казвам, че ще ни вкарат гол. Този за мен е неземен некадърник и присъствието му в клуба е изключително подозрително. Имам притеснение и за други играчи, но този е неземен посредственик. Даже и автогол от втория опит си вкарва.
Мда тандема Митрев - Белаид винаги е в състояние да пусне гол от нищото и реанимира и най-слабите отбори срещу нас

- blue avalanche
- Контакти:
Това, че Белаид е "неземен некадърник" е най-смешното твърдение, което четох през последните дни. Може би само това, че Вадуц били много опасни го изпреварва в класирането.
На какво се базира това "твърдение" само автора си знае... Или принципът е:"Дай на кучето лошо име и го обеси."
Има една и за "сестрата", дето била еди-каква си...
В последните мачове, които гледах на отбора с участието на Белаид, си се представяше на едно солидно ниво.
Виж, Митрев винаги може да "измисли" един гол от нищото.
На какво се базира това "твърдение" само автора си знае... Или принципът е:"Дай на кучето лошо име и го обеси."

В последните мачове, които гледах на отбора с участието на Белаид, си се представяше на едно солидно ниво.
Виж, Митрев винаги може да "измисли" един гол от нищото.

Партньор на Яблонски в центъра ще е точно Белаид, което и мен отчасти ме притеснява. Неубедителен е, но все пак се надявам Делио да е съумял доколкото е възможно да му вдигне нивото по време на подготовката. Честно казано, аз предпочитам да виждам Деян Иванов на негово място, но знам, че няма как да стане, особено в такъв мач сега, когато опитът на Белаид все пак е нужен. Дано не разочарова
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
Малко наизуст говорите.
Белаид вдигна нивото през пролетта и беше стабилен.Да,не е нито Холмар,нито Яблонски,но е перфектен за запълване на дупки.Достатъчно стабилен е и не мрънка,че е резерва.Например - Срещу Олександрия предотврати единственото нещо като положение на украинците,като изчисти топката малко пред голлинията.Мен много повече ме притеснява Божидар.

-
В такива мачове, като срещу Вадуц и Жалгирис ( евентуално ) ... Не бива, а и не можем да очакваме някво качество.
Такива сблъсъци се вземат с индивидуален проблясък и грозен-позиционен ( правилен ?? ) футбол.
Поне това показват модерните тенденции, ако визираме Световното и това, как някои отбори играха в груповата фаза, а вече са на полуфиналите.
Нямам против Вадуц да ни "мачкат" цял мач, но да завършим 0:0 или 1:1 и после тука, ние цял мач да "мачкаме" топката, ама примерно от корнер Яблонеца да ни донесе победата с 1:0.
Има време отборът да "рисува" по терена, и това време не е сега.
Ако е сега, би било приятна изненада.
Но и доста притеснително, щото едвали е нормално да си във върхова форма през месец Юли.
Такива сблъсъци се вземат с индивидуален проблясък и грозен-позиционен ( правилен ?? ) футбол.
Поне това показват модерните тенденции, ако визираме Световното и това, как някои отбори играха в груповата фаза, а вече са на полуфиналите.
Нямам против Вадуц да ни "мачкат" цял мач, но да завършим 0:0 или 1:1 и после тука, ние цял мач да "мачкаме" топката, ама примерно от корнер Яблонеца да ни донесе победата с 1:0.

Има време отборът да "рисува" по терена, и това време не е сега.
Ако е сега, би било приятна изненада.
Но и доста притеснително, щото едвали е нормално да си във върхова форма през месец Юли.

В никакъв случаи,няма да сме във върхова форма.Но за да елиминираме Вадуц то не е и нужно.Аз съм сигурен,че Делио и екипа му са съставили план,който включва равномерно разпределение на силите та чак до края на полусезона,който е в средата на декември.За другото си страшно прав.Добрите треньори не тръгват да "мачкат",юруш напред от първата минута.Това са турнирни битки.Тук точки няма.Или отпадаш или преминаваш в следващия кръг.За пример могат да ни служат мачовете с Марибор при Майстора.
Отидохме в Словения с напълно ясната идея да вземем 0:0 и ако успеем да отбележим 1 гол - добре дошло...Още ми е пред очите пропуска на Костадинов през второто.Ех,ако беше вкарал....
После на реванша ги убихме.Напълно незаслужено ни елиминираха,въпреки че имаха много по-класен състав.

- blue avalanche
- Контакти:
Мисля, че през миналия шампионат Делио Роси показа, че отлично умее да управлява формата на футболистите. И ако имаше нещо, в което да превъзхождаме всички останали това беше физическата издържливост в мачовете!