ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 3:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за домакина
270
51%
Равен
30
6%
Победа за Левски
226
43%

Общо гласове: 526

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ЦСКА-София (София) - Левски (София) | 28.05| 18:30 ч.

Мнениеот tevez » 28 май 2017 12:24

Сънувах, че падаме 3-1, дано не стане реалност. :x :?

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 май 2017 13:13

W84me написа:С този състав няма как да загубим от ловешкото тире. Не знам обаче дали ще победим.

Смяташ ли, че с Прохазка, Яблонски и Бурабия можем да се преборим с ловешко- етрополската група? Останалите са или прекалено млади и неопитни, или са прекалено слаби. Преди да излязат на терена вижте излъчването и физионамиите им. Едните излизат подготвени като за битка, все едно от това зависи живота им. Собственикът им е там, надъхал ги е с обещание за достатъчно пари при победа и закани за разправа при евентуален неуспех. За това скачат от първата минута с влизания за картон. Но не го получават, тъй като човекът е говорил със съдиите. Другите излизат с безразличие, без настроение за дерби, без обещания за извънредни премии, без мотивация за победа на всяка цена. Обяснено им е, че второто място не е цел, дали ще са преди или след определен отбор няма значение, треньорът не е заплашен от уволнение при неуспех. Когато ти е обяснено, че това не е дебрби, теза не са ЦСКА, няма как да очакваме футболистите да казват: "Живи - умрели това дерби трябва да го спечелим отново", "Срещу ... само победа..." За капак финният ценител на изящните изкуства ще бъде... навсякъде другаде но на стадиона. Личен пример. Показателно. Боримиров ще е там, но не знам дали има достатъчно авторитет пред играчите. Чувал съм, че той обикновено взима отношение след срещите. Всички знаем приказката за стомната и чирачето. Единствено ако се пренавият може краят да е щастлив за нас. Четох изказванията им в медиите. Всички без изключение са убедени в успеха. Дано това им изиграе лоша шега. Или пък Адениджи вземе та уцели вратата без да иска. Дано, дано.

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 28 май 2017 13:20

metodito написа:Ако "Левски" не се класира за Европа ще счупи всички тъпомери - и Казанската афера, и Иртиш, и Щампионския мач.

Вие напредвате с антирекордите доста усърдно! Интересното е, че никой не умее така добре да чупи тъпомерите, както вас :mrgreen: ! Интересно ми е от къде черпите самочуствието с което прогнозирате разгромна победа днес, след като преди 3 месеца бяхте на 8 точки пред нас, а в момента сте на 4 зад нас! Ако успеете да вземете нещо от мача днес, то ще е плод на случайност. Разбира се футбола е нелогична игра, всичко може да се случи ...

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 май 2017 13:26

Със собственик като Спас,няма как да се борим с тирето и домуса :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 28 май 2017 14:14

HardWork написа:Интересно ми е от къде черпите самочуствието с което прогнозирате разгромна победа днес, след като преди 3 месеца бяхте на 8 точки пред нас, а в момента сте на 4 зад нас!

Разликата преди началото на мача е 2 точки. Повечето прогнози и коментари са умерени без типичните изхвърляния. Докато вашите прогнози започват от 5:0 нагоре.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 май 2017 14:24

HardWork написа:
metodito написа:Ако "Левски" не се класира за Европа ще счупи всички тъпомери - и Казанската афера, и Иртиш, и Щампионския мач.

Вие напредвате с антирекордите доста усърдно! Интересното е, че никой не умее така добре да чупи тъпомерите, както вас :mrgreen: ! Интересно ми е от къде черпите самочуствието с което прогнозирате разгромна победа днес.

Лично аз не съм прогнозирал никакви такива неща (е, вътрешно си се надявам, но кой очаква отбора му да загуби във важен мач?).

Иначе по темата, смятам, че беше коректно, както спрямо футболистите, така и спрямо феновете, днес за последно да играе Аниете, а също Мечков и Джери (ако ще и като резерви). Особено Аниете смятам, че заслужава благодарност. И Мечо и Джери, разбира се, но най-вече Антонио. Вие какво мислите?

Или пък Адениджи вземе та уцели вратата без да иска.

От умрял писмо, по-надеждно е да чакаме. Колко ли е коефицента за хеттрик на Тунде? 12-13 000 000? :mrgreen:

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 28 май 2017 15:38

metodito написа:.......
Иначе по темата, смятам, че беше коректно, както спрямо футболистите, така и спрямо феновете, днес за последно да играе Аниете, а също Мечков и Джери (ако ще и като резерви). Особено Аниете смятам, че заслужава благодарност. И Мечо и Джери, разбира се, но най-вече Антонио. Вие какво мислите?

Да! Трябваше да им подари това последно дерби. Зарази годините прекарани в Левски. Заради феновете, повече от които ги предпочетат пред човек с прякор Жадното. Другото име на ината е безсмислено упорство. Не само те са виновни за предстоящата раздяла. Разбира се, че заслужаваха участие, един вид бенефис. За да останат с добри спомени за годините в Левски. Ако утре набележат за трансфер на Герена техен сънароник и ги потърси за съвет нали са сещате що за препоръка ще им даде. Отделно, през цялото това време те получаваха заплата. Но какво да очаквам от хора, които заведоха дело дори срещу Мъри.
Какво мисля ли? Мисля, че това ще е бенефисът на Николай Митов- Жадното и Даниел Боримиров- Борето.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 28 май 2017 16:35

Какво става вече е 3:0 за ЛЕВСКИ с хеттрик на АДЕНИДЖИ.Направо ги мачкаме.Не мога да ги позная нашите с тази велика игра.Чакайте ,че някой звъни.ОООО това ми е телефона ..... алармата.Пак съм заспал.Добро утро.Та как върви мача. А бе с кой отбор играем?
Няма значение.Наздраве и умната с алкохола.Ще празнуваме до зори.
И да паднем и да бием....... а бе вие си го знаете.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 28 май 2017 17:21

metodito написа:
HardWork написа:

Вие напредвате с антирекордите доста усърдно! Интересното е, че никой не умее така добре да чупи тъпомерите, както вас :mrgreen: ! Интересно ми е от къде черпите самочуствието с което прогнозирате разгромна победа днес.

Лично аз не съм прогнозирал никакви такива неща (е, вътрешно си се надявам, но кой очаква отбора му да загуби във важен мач?).

Или пък Адениджи вземе та уцели вратата без да иска.

От умрял писмо, по-надеждно е да чакаме. Колко ли е коефицента за хеттрик на Тунде? 12-13 000 000? :mrgreen:

Ами то не само е коректно ,ами и адекватно да ти играят единствените двама опорни халфове в отбора ,както и единственият играч дето е способен да измисли нещо в атака , но от Жадното херцомана не очаквай нещо гениално . Мисля , че това е поредната гавра ЗА Н-ти път с чужденци и българи уважавали Левски . Явно ни е в генетиката да усираме всичко добро дето имаме .

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 май 2017 17:32

ЛЕВСКИ: Николай Кръстев, Сашо Александров, Давид Яблонски, Александър Александров, Веселин Минев, Мехди Бурабия, Роман Прохазка, Франсис Нар, Божидар Краев, Бабатунде Адениджи, Амаду Сукуна
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”