Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

venger
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот venger » 06 апр 2012 09:10

фифи перото написа:Иво Тонев говори за новия треньор в 16:00, а не в 15:00 часа

Вече стана като с кампютрите и компотите :lol:

Хаха! Чакам и аз да чуя кааакво толкова ще говори, да видим каква ще е поредната глупост, която са измъдрили?!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 06 апр 2012 12:23

Ясен Петров и Викторио Павлов най-вероятно ще бъдат обявени като треньорски тандем в Левски от Иво Тонев.

Изпълнителният директор на сините ще даде пресконференция в 16:00 часа, като според сериозни източници на Гонг фаворити към този час са Ясен Петров и Викторио Павлов.

Разбира се, ситуацията с новия треньор на Левски е изключително динамична и са възможни всякакви варианти и промени в следващите часове.

Припомняме, че Петров водеше сините през миналия шампионат, а в момента работи като скаут в Левски.

Викторио Павлов бе помощник на Георги Иванов в последните два мача, а по принцип е старши треньора на юношите старша възраст на Герена.

Хахахахахаахахаха !!! А не може ли Гонзо да им е помощник, за да си го псуваме пак на Миньоро!?
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 06 апр 2012 12:33

Абе не знам дали са идиоти, но кой що годе добър треньор ще поеме Левски в този момент? Ако ще са до лятото, то май няма по-подходящи от тях, защото и двамата са в отбора, познават играчите, а и най-важното, няма да им трябва време да ги опознават и да налучкват състава. Така че този вариант не е никак лош, поне според мен.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 06 апр 2012 12:37

Adramelech написа:Абе не знам дали са идиоти, но кой що годе добър треньор ще поеме Левски в този момент? Ако ще са до лятото, то май няма по-подходящи от тях, защото и двамата са в отбора, познават играчите, а и най-важното, няма да им трябва време да ги опознават и да налучкват състава. Така че този вариант не е никак лош, поне според мен.

Съгласен съм, ама за какъв тандем става въпрос??? Да си назначат Ясен, за когото имам много добро мнение, Павлов и който е там да са му помощници и те така! :P Какви тандеми, какви глупости, за мен това е половинчато решаване на проблема, а нищо половинчато не води до нещо хубаво. Какво стана с розовия тандем??? Макар, че то там тандемът беше съставен от специалисти, та специалисти, хаах!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 апр 2012 12:37

Adramelech написа:Абе не знам дали са идиоти, но кой що годе добър треньор ще поеме Левски в този момент? Ако ще са до лятото, то май няма по-подходящи от тях, защото и двамата са в отбора, познават играчите, а и най-важното, няма да им трябва време да ги опознават и да налучкват състава. Така че този вариант не е никак лош, поне според мен.

Е кога пък ясен е УЛУЧИЛ състава? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 06 апр 2012 12:42

venger написа:

Съгласен съм, ама за какъв тандем става въпрос??? Да си назначат Ясен, за когото имам много добро мнение, Павлов и който е там да са му помощници и те така! :P Какви тандеми, какви глупости, за мен това е половинчато решаване на проблема, а нищо половинчато не води до нещо хубаво. Какво стана с розовия тандем??? Макар, че то там тандемът беше съставен от специалисти, та специалисти, хаах!

Така са решили да го напишат журналята :) Ясен ще е треньор (поне на теория, защото има лиценз), а Викторио - помощник. Все пак нали трябва да има и помощник треньор :) За Ясен съм съгласен, показа, че може (преди Гонзо да почне да му се меси в работата).

Само се надявам, че Тонев ще хване метлата и ще разкара няколко човека от отбора (поне такава информация се бе появила) и че Викторио (или Ясен) ще вземат няколко човека от школата, но това ще стане ясно в 16:00, ако Тонев не смени пак часа :)
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 06 апр 2012 12:43

фифи перото написа:Е кога пък ясен е УЛУЧИЛ състава? :lol:

Или смените... :lol:

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 06 апр 2012 12:45

фифи перото написа:

Е кога пък ясен е УЛУЧИЛ състава? :lol:

Нали това казвам, че и Ясен и Викторио са в отбора от известно време, значи трябва да са запознати с качествата (и постовете) на играчите и няма да им трябва време, за да ги поставят на точните места. Докато ако дойде някой външен, то ще му трябва време, за да свикен, за да се запознае с играчите и обстановката, като цяло. За това Ясен и Викторио са добър вариант до края на сезона.

Така че не цитирай само избрани думи, защото се губи смисъла ;)

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 06 апр 2012 12:51

Станимир Стоилов май е отпаднал окончателно като вариант! Поне така е казал пред спортлайн!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 06 апр 2012 13:32

то тва беше ясно още вчера, Мъри без покровителя си Раев е половин треньор ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Левски”