Киро Пора написа:Да се маха Роси, час по-скоро!
И да дойде Топчо, Сухия или Митов! С тях играехме привлекателен футбол, газехме с по 5-6 гола, бяхме първи и спечелихме един чувал трофеи.
Аман от недоказани чужденци, дето ядат хляба на талантливите млади български треньори. Ей го и този, италианчето, от кога е тука? Вече 4-5 месеца ще станат и още не ни е направил машина и балкански хегемон. Колко да го чакаме? Цяла година ли? Че и претенции имал... да му водят добри или никакви играчи... Абеее, алооо, ми Гошко Ангеловците, Иван Горановците, Сашко Любеновците, техните мечти във футбола, кой ще ги изпълни?
Да се маха, Роси, час по-скоро! Сега на кого дойде ред, да се учи? Мечо? Мариан Христов?
Много точно мнение, напълно съм съгласен. Това са велики треньори, спечелили всичко във футбола. Клубът се отнесе много некоректно с тях. Срамно е, че всеки един от тях беше уволнен, точно след като отпадахме на осминафинал в ШЛ. Вярно, че с Митов, Хайдук Сплит ни направиха 19 положения за гол на Герена, но пък защо да не им дадеш някое друго положение, след като знаеш, че ще им вкараш гол повече от тях ? А сега тоя италианец вкара ли ни в групите на ШЛ ? НЕ! А в тези на ЛЕ ? НЕ! И шампион не ни направи и купата не успяхме да вземем. Некадърник. Митов за 3 дена ни направи машини за убиване, а тоя искал първо да направи подготовка. Безсрамник. Че и качествени играчи искал.....Алоуууу, с качествени играчи и аз мога. Вижте другите треньори, печелят титли с доказани некадърници. Ето това са треньори.
Да махат жабето и да пускат обява във вестника, че търсят треньор. За да спазим традициите - кандидатури ще се разглеждат и на тези без никакъв опит, без диплома и дори на такива, които не познават правилата на играта.