Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба / DMS LEVSKI на номер 17777

Мнениеот Kotooshu » 30 сеп 2020 11:29

Подкрепа от моя страна за последните мерки .
Тристан е дал добър пример за обратната страна на монетата , който е и много тъжен ...
Когато защитаваш МВРНКПСЗ , бан за всеки :mrgreen:
Само който бяга го хващали :lol:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 сеп 2020 11:30

koisa написа:
шивача написа:[offtopic]Стойте си на мтел във вас, щото сте много умни :mrgreen: В цял свят са компллексари-факти дал Господ безброй. Едни не пият карлсберг, други холстен, трети, трето. Хората не носят цветове в ежедневието на най-омразния им отбор, вие ,само във вас е либерал-демократик "умник" оод.
В Пловдив фен на Локо с жълта дрешка няма да видиш. Даже някои и на жълто не пресичат :mrgreen: Ботевисти приятели като видят черно-бяла котка около казаните и я гонят :lol: А във вас си носете червено-белите прашки и ич да ви е през уя :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Голяма логика извади... Сигурно гол ходиш, защото видиш ли мразиш Левски и синьо не носиш, мразиш Лудогорец и зелено не носиш и т.н. :lol: Като видиш синя кола си обръщаш главата да не я гледаш. По тази логика всички, които ви мразят трябваше да са се отказали да харесват Ливърпул, Ман Юн, Арсенал, Байерн, защото играят в червено. :lol: Ти не излизаш през деня, защото небето е синьо. :mrgreen:

П.С. Познавам фенове на вашия отбор, които са фенове и на Челси. Явно трябва да им покажа твоя коментар, за да се замислят. Сигурно са в грешка хората. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Нещо си се объркал. Пиша каквото съм видял или прочел с очите си. Аз нямам проблем да нося сини дънки, щото това по никакъв начин не ви носи приходи на вас. Писах за Локомотивците и Ботевистите, колко крайни са някой от феновете им и ако решат някой от тях могат да го потвърдят!? За мен е важно парите, които харча, ако може по никакъв начин да не стигат до вашия отбор, това е![/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 30 сеп 2020 11:37

шивача написа:
koisa написа:
шивача написа:[offtopic]Стойте си на мтел във вас, щото сте много умни :mrgreen: В цял свят са компллексари-факти дал Господ безброй. Едни не пият карлсберг, други холстен, трети, трето. Хората не носят цветове в ежедневието на най-омразния им отбор, вие ,само във вас е либерал-демократик "умник" оод.
В Пловдив фен на Локо с жълта дрешка няма да видиш. Даже някои и на жълто не пресичат :mrgreen: Ботевисти приятели като видят черно-бяла котка около казаните и я гонят :lol: А във вас си носете червено-белите прашки и ич да ви е през уя :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Голяма логика извади... Сигурно гол ходиш, защото видиш ли мразиш Левски и синьо не носиш, мразиш Лудогорец и зелено не носиш и т.н. :lol: Като видиш синя кола си обръщаш главата да не я гледаш. По тази логика всички, които ви мразят трябваше да са се отказали да харесват Ливърпул, Ман Юн, Арсенал, Байерн, защото играят в червено. :lol: Ти не излизаш през деня, защото небето е синьо. :mrgreen:

П.С. Познавам фенове на вашия отбор, които са фенове и на Челси. Явно трябва да им покажа твоя коментар, за да се замислят. Сигурно са в грешка хората. :lol:[/offtopic]

[offtopic]Нещо си се объркал. Пиша каквото съм видял или прочел с очите си. Аз нямам проблем да нося сини дънки, щото това по никакъв начин не ви носи приходи на вас. Писах за Локомотивците и Ботевистите, колко крайни са някой от феновете им и ако решат някой от тях могат да го потвърдят!? За мен е важно парите, които харча, ако може по никакъв начин да не стигат до вашия отбор, това е![/offtopic]

[offtopic]Нашата вражда е на много по-различно ниво от вашата. В София няма чак толкова хора, които се инресуват от футбол, като процент от населението, съответно я няма закачката. Докато тук на работа задължително ще има някакви групи от единия и от другия отбор и просто в мига, в който загубиш дерби, трябва очакваш гаври поне две- три седмици. Пък и години наред по-важно е да биеш в мача, отколкото къде ще завършиш в класирането, докато в София беше първо титлата, после дербито.

Иначе жълто съм носил един път в живота си, като бях първи- втори клас и даже тогава усещах, че е нередно вътрешно, ама ми беше подарък от баба ми тениската :mrgreen: После след бъзиците на татко на приятелите съвсем се отказах и беше кратка авантюра хахах[/offtopic]
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 30 сеп 2020 11:38

Eminem написа:Значи ако се сбиеш и дойде полицията, няма да имаш проблем ако останеш на място. Няма да бъдеш арестуван. Боят не е проблем, но тръгнеш ли да бягаш, това вече е голямо основание да бъдеш арестуван.

:) :) :) Правилноо. Гонили са дезертьорите :) :) :)

Потребителски аватар
virtualenbg
Контакти:

Мнениеот virtualenbg » 30 сеп 2020 11:44

mikata написа:
NOMER14 написа:Никаква картинка, никаква новинка как изглеждат и какви цени тия карти. Ето това е непрозрачност.

https://fanshop.levski.bg/

https://fanshop.levski.bg/page/chlenski-karti

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 30 сеп 2020 11:53

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 30 сеп 2020 12:01

Ясно, аз и браТчеда отиваме и обираме банка. На излизане браТчеда тръгва да бяга от полицията, а аз оставам на място. Полицията го арестува, а аз си харча парите. :lol: Ама, то колко лесно било, ехеееее... :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 сеп 2020 12:09

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 сеп 2020 12:36

Ами логично е да арестуват тези, които бягат. Те бягат, защото не искат да бъдат арестувани. А това е подозрително! :) А тези, които стоят, не се страхуват да бъдат арестувани, те даже може и да искат, ама полицията защо да ги гони, като те - само по неин най-малък знак, могат да се самоарестуват. Мислете бе, да го еба, както би казал М. Русков :)
Иначе - реакцията на ръководството по инцидента закъсня. Тя според мене е и неадекватна или адекватна на зависимости, за които ние не знаем. Иначе кръстоносният поход срещу фракции и обединения, които вредят на Левски, трябваше да бъде обявен като успореден на усилията за спасяване на клуба. Тогава никой не би се съмнявал, че моделът няма да бъде променен.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 сеп 2020 12:38

koisa написа:Ясно, аз и браТчеда отиваме и обираме банка. На излизане браТчеда тръгва да бяга от полицията, а аз оставам на място. Полицията го арестува, а аз си харча парите. :lol: Ама, то колко лесно било, ехеееее... :mrgreen:

По принцип полицията действа по този начин - ако бягаш, значи си направил някаква мизерия :lol: На мен ми се е случвало по същия начин да не ме задържат след доста сериозно сбиване пред заведение, ченгетата гониха само тези дето избягаха :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”