alexdb написа:Eminem написа:Някои неща не са ми ясни около канала Левски тв.
Две такси ли трябва да плащаме ? Една за домакинските мачове и една за гостуванията?
А феновете на отборите, които гостуват на Герена и те ли трябва да платят такса, за да гледат мачовете ?
Май много си се вързал на глупостите на Сирака. Правата за първенството принадлежат на Нова Броудкастинг груп, а твоя договор с Диема е на база настоящите канали и настоящата програмна схема. Левски ТВ може да влезе в такъв пакет само безплатно, но това не променя обстоятелството, че първенството с домакинските срещи на Левски ще си се предават по Диемите. Ако някой иска Левски ТВ да е платена това няма да се отрази на цената на Диема, а който иска ще може да си се абонира и да си налива пари на комарджията, клоуна и СЗ. С какво ще пълнят този канал те си знаят. Но не мисля, че ще има много мераклии които ще проявят изобщо интерес да ги спонсорират.
Ясно, Благодаря!
Колкото до последното...От написаното от В. Колев, което пуснаха в тази тема, става ясно, че вече сз имат тотален контрол над клуба.
Не виждам как нормален фен ще им пълни джоба. Аз лично предпочитам клубът да си отиде с достойнство и чест, отколкото да е превзет от сз.
pomiqrat написа:За домакинствата ще плащате допълнително, защото сте левскари, а гостите ще гледат по диема.
Ами ще плащаме, какво да правим....
Нарко.....ъъъъ бизнеса с пудра захар трябва още да се развие.