CaMo_CuHuTe написа:Вчера бях афектиран и не ми се пишеше - то и днес мисля да пиша К*р и да не се занимавам, но някак ми е мъчно и болно.
Просто ние сме олицетворение на целия български народ - търпим до последно... ножа отдавна е опрял до кокала и ние продължаваме да си търпим и да се примиряваме.
Ето Павел Колев - човека който взима решенията в клуба от около година и половина. Попов и Черепа не ги броя - първия е поставено лице а втория даваше парите и едва ли е взимал някакви оперативни решения... още повече че не стъпи на стадиона до последно.
За мен в Колев е била съсредоточена цялата власт и тук въпроса е какво направи той? Мислех да анализирам на дълго и нашироко, но на всички е пределно ясно. Дори "Пари хвърлени на вятъра" е много погрешно да се каже, защото тия пари сега са дългове... и накрая никаква, ама абсолютно никаква възвръщаемост а точно обратното - затъване в блатото от, което е възможно да няма вече измъкванеИ никой нищо против Колев - един вик оставка не се чува...
Сега нито играчи ще може да продадем, нито вече ще има толкова постъпления от посещение (дори да махнат мерките) нито ще има Европа и турнири, даренията почти замряха - а вчера по дарик Тити каза, че и положението със спонсорите върви към провал...
ПК е небутваем Някой го беше "предложил" на Срас и хоп, изборът на Чери остава. За мен той е виновен за проваления сезон. Шуробаджанащината с Хубчев, неразбориите около Дерменджиев, неизвестността със сърбина. Безпринципното освобождаване на Давид, което оказа пряко влияние според мен на резултатите. Значи, ако се беше процедирало, както с Кабрал: освобождаване на холандеца, а на негово място застава юноша бледен и спестяваш едни доста пари, ок, но да вземеш друг скъпоплатен чужденец, не го схващам. Плюс Насиру и Чандъра, Мазурек, Алар, чието привличане е скандално. В същото време да отбележа, че Спиро и Роби са попадения и инвестиция за бъдещето. Назначаването на свои хора по безпринципен начин и откровените лъжи. Аз пак да попитам, къде е Иванков??? Не знам до каква степен, но Хубчев трябва да се сърди за провала си в "Левски" и на ПК. Яко връзкарче е този младеж и помни ми думата, един ден ще е шеф на БФС или нещо подобно. Не знам кой му е гръб, но е доста нависоко.[/offtopic]