Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Без цензура!

Мнениеот CSKA 78 » 09 апр 2024 13:49

Dust написа:Хубаво е човек да знае кога да спре, защото в противен случай се оплита като пате в кълчища.
Деконструкция означавало демонтаж (смях през сълзи), нерде Ямбол, нерде Стамбул... дори няма допирна точка със строителство.

Да, наистина си мислиш, че знаеш всичко и това е огромен проблем при теб! Но съм ти свикнал! Обаче ще е хубаво да знаеш кога да спреш, иначе не само катеричките ще ти се смеят! Провери сега етимологията на думата "деконструкция", и тогава спори! :) :)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 апр 2024 13:50

ugly bug написа:
TristaNNN написа:Тая тъпотия с ракетите не е от миналата неделя, за жалост, а кой е пукнал първата едва ли е от толкова голямо значение.
Преди години, след няколко последователни посещения на мачове срещу умрялото четирибуквие, а впоследствие и срещу ашладисаните с люляков калем, ми беше направило впечатление, че в лошо и мокро време такива боклуци изобщо няма или са единични бройки, явно процесът по внасяне не работи както при топли и слънчеви дни. Може пък да е било и някакво съвпадение, де,
но следвайки тази своя теория, по едно време започнах да избирам и в кой блок да се намествам, не че една ракета ще ме убие, но за беля ще остави някой белег я на главата, я на лицето, я по другите телесни месаци.

Трахизанка, я ни светни какво искахте да изпишете с това "хорео"?
Аз го прочетох като "ПАСАХ" само че с латински букви.
Не се напасахте , ееей..!
Изображение

"Цесека умрЕ" на старомикренски. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 апр 2024 13:53

Аве, има ли живи гувяда след неделята?! То не беше еван, то не беше чудо! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 09 апр 2024 14:06

Най добре да спрат за известен период гостуващи фенове, докато не е станал някой голям инцидент, който след всеки мач е видно, че е все по вероятен. Това е мега тъпо да се целиш с ракети, като има хиляди други начини да покажеш, че си нещо повече от другия, но за съжаление възпитанието на подрастващите и на такова ниско ниво.

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 09 апр 2024 14:10

А иначе не разбирам защо Сираков държи толкова на треньор, чийто отбор е като разграден двор отзад. Все пак на всеки по сериозен фен на футбола трябва да му е ясно, че всички треньори започват изграждането на отбора си от защитата. След като този отбор дефакто играе без защита за чий му е този треньор.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 апр 2024 14:14

Aronaks написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:
Изображение

Изображение

Изображение

Този мач беше класика, ама само той да беше. Но тогава бяха свине и ми беше кеф да си правим бъзик с тях или те с нас. Сега са прости/о припоци, т.е. едно ниво под хлебарките - изпитвам само и единствено погнуса

Веднъж ти бях написал, че не си най-умния във вашето село, сега ще кажа, че ми е през дедовия какво ти е мнението за червените фенове,.В неделя на стадиона се видя кои фенове са Номер 1, надвиквахме Ви, надпяхме Ви, показахме внушителни хореографии и не се сбихме :) .

Какви фенове сте вие бе смешник. Оставихте си отбора да умре. Нагъзихте се на джуджето с обещания за титли. Прегърнахте Литекс и го приехте за ЦСКА. Не ви е срам. Жалка паплач сте, това е истината. Онзи ден ни били надвикали. Абе смешко, виж продадените билети - 17 000 срещу 11 000, при положение, че преди 3 дни са ни вкарали 5 гола, нещо, което не се е случвало от не знам колко години. Ако беше обратното, Винаги верните припоци щяхте да сте едва едвам 4-5 хиляди. Вие ходите само срещи нас и Лудогорец и когато имате шанс за тенеке. По-големи жалкари и смешни от вас няма. Запомни го добре.
Имате късмета, че Сектор Б беше унищожен съвсем целенасочено от СЗ, иначе нямаше да се чуете на стадиона, да не говорим за хореографии и т.н.
Айде сега големите червени фенове да отидат на следващото домакинство на отбора си, поне 10 000, да ви видим великата публика.

Така те харесвам :) , ех ако можеше и да набиеш някое дете или жена съвсем щеше да ти олекне :) .Вие се надупихте на Пеевски, Таки и Борисов за да Ви държат в будна кома, а държите на заплата без да играе Николай Михайлов за да може баща му да Ви урежда лиценза.Сега сте си сложили на гърба портрета на невписания президент на БФС, продължавай да си мислиш, че феновете сте спасили Левски.Сметни колко пари месечно трябва да внася Левски в НАП и прибави към тях 36 месечни вноски от по 60 хиляди лева за неплатени данъци към Общината.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 апр 2024 14:17

И като игра без защита,как вкараха първия гол,също и Разград ,втория и третия?
Щом без защита Тея се гърчат с разни измислени нападатели,какво нападение имат теретата?
Вратарят,там е слабото място.
Вратарят подари победата в предишното 2:0,сега пак същото,естествено и треньора има вина за това странно решение.
Добрият вратар не беше ли половин отбор?
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 09 апр 2024 14:23

peliforewer написа:
Aronaks написа:
peliforewer написа:
tmanolov написа:
1914.1902 написа:
Изображение

Изображение

Изображение

Този мач беше класика, ама само той да беше. Но тогава бяха свине и ми беше кеф да си правим бъзик с тях или те с нас. Сега са прости/о припоци, т.е. едно ниво под хлебарките - изпитвам само и единствено погнуса

Веднъж ти бях написал, че не си най-умния във вашето село, сега ще кажа, че ми е през дедовия какво ти е мнението за червените фенове,.В неделя на стадиона се видя кои фенове са Номер 1, надвиквахме Ви, надпяхме Ви, показахме внушителни хореографии и не се сбихме :) .

Какви фенове сте вие бе смешник. Оставихте си отбора да умре. Нагъзихте се на джуджето с обещания за титли. Прегърнахте Литекс и го приехте за ЦСКА. Не ви е срам. Жалка паплач сте, това е истината. Онзи ден ни били надвикали. Абе смешко, виж продадените билети - 17 000 срещу 11 000, при положение, че преди 3 дни са ни вкарали 5 гола, нещо, което не се е случвало от не знам колко години. Ако беше обратното, Винаги верните припоци щяхте да сте едва едвам 4-5 хиляди. Вие ходите само срещи нас и Лудогорец и когато имате шанс за тенеке. По-големи жалкари и смешни от вас няма. Запомни го добре.
Имате късмета, че Сектор Б беше унищожен съвсем целенасочено от СЗ, иначе нямаше да се чуете на стадиона, да не говорим за хореографии и т.н.
Айде сега големите червени фенове да отидат на следващото домакинство на отбора си, поне 10 000, да ви видим великата публика.

Така те харесвам :) , ех ако можеше и да набиеш някое дете или жена съвсем щеше да ти олекне :) .Вие се надупихте на Пеевски, Таки и Борисов за да Ви държат в будна кома, а държите на заплата без да играе Николай Михайлов за да може баща му да Ви урежда лиценза.Сега сте си сложили на гърба портрета на невписания президент на БФС, продължавай да си мислиш, че феновете сте спасили Левски.Сметни колко пари месечно трябва да внася Левски в НАП и прибави към тях 36 месечни вноски от по 60 хиляди лева за неплатени данъци към Общината.

А журже ,защо даде 20% на кюрдичков без същото да е дало и един лев за издръжката на микренския отбор?
За да може да използва муцуната му за пропагандната си измама.
Купи го като рекламен мениджър на бакалия.
Сега и оранджава фирмена каска му е дал,от армейския резерв.
Пък за катеричките на армията ,Джеки дето не се продаде каза,че само те били от цска
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 апр 2024 14:25

Така е, както си написал, ШИзлонг! Ха-ха! Нищо че същият вратар ви спаси от разгром! Можеше резултатът спокойно да е 0:6, а не 0:2! Като в тези цифри не влиза отменения ни гол, за който не бях убеден от повторенията, че трябваше да бъде отменен! ;) :)

DanailG
Контакти:

Мнениеот DanailG » 09 апр 2024 14:26

vlong теб ако те кефи това, което виждаш е друг въпрос. А и това е по важното на теб да ти харесва, мен не ми дреме по принцип за говедата.

Върни се в “Левски”