futbolqga написа:MagicMoments написа:Относно Бранеков под никаква форма няма да е желан на Герена.Та ние сигурно и Менди ще искаме,нищо че на микрофона след едно дерби се дере на най-популярния рефрен от агитката на ЦСКА.Сигурно и Стойчо Младенов ще искаме за селекционер,тоя Гонзо нищо не може да привлече.Дори и да е така спрете да го плюете,Вие не сте никакви фенове на Левски,Вие сте фенове на титли и купи,също като ония,които се молят на Господин Ганчев и Господин Божков да им поеме отбора и които са готови на сливания с Литекс,Локо София стига и стига да са в А група,и въпреки,че ще бъдат с чужд лиценз и дружеството им ще фалира и ще ощети държавата с 11 милиона,ще си припознават 31 титли,полуфинали,марки харизми.При толкова дългове от страна на Левски към държавата и примера на ЦСКА не смятам,че е удачно да се реве за трансфери,но пък Кой ? знае,скоро могат да почнат да се привличат Брута,Турета с по 50 000 заплата и тука ще се пише как ще ставаме шампиони и като дойде сметката ще се търсят схеми и ще се говори за морал и достойнство.
Брей мама му стара, готов си на черното - бяло да кажеш, само да защитиш Гонзо. Това, че искаме Левски да е там, където му е мястото - на върха, не означава, че сме фенове на титли и купи. Ако държиш, дай да преброим кой от нас двамата е посетил повече мачове на отбора от втората шестица през миналия шампионат - аз си пазя и билетите, за да никога да не забравя срама, който Батков и Гонзо ни докараха... Левски да се бори за оцеляване.
И как пък самостоятелно реши, че "Бранеков под никаква форма няма да е желан на Герена". Аз като гледам резултатите от анкетата, Бранеков е много по-желан на Герена от твоя идол - бат Гонзи.
Левски няма как в моментната ситуация в България да е на върха.Няма как да преборим Лудогорец,които въпреки че ги хвалят за евро пробивите и продажбата на Кайсара са на огромна загуба - Златински,Хамза,Безяк,Луму,Ангуло,Ешпиньо,Ернандес,Абало,Мантула,Барт,Гулдан,Шоко ги оставиха да си тръгнат без пари,а за половината от тях бяха платени трансферни суми,а заплатите им са със сигурност в пъти по-големи от сегашните в Левски.Всъщност 2013 можехме да ги преборим,но Левски реши да се самозакопава,както и на финалите за Купите 2013 и 2015.Но от 2013 много вода изтече,много съкращения на бюджета се направиха,въпреки това голямо текучество играчи мина и си замина и за този период Левски осъществи едва 2 продажби-На Гари Родригес и на Вутов.а в същото време трансферни суми бяха дадени за привличането на Крумов,Стойчев,Педро,Бру,Нину,Белаид,а за футболистите минали и заминали си за тоя период е писано доста пъти че са около 30.За да бъде Левски на върха трябва да се направят инвестиции,трябва да се вложат пари на първо време за завършване на сектора,плащане дълга към НАП и чак тогава нови футболисти.но никой не е луд да вложи 10-15 милиона в отбора с най-много фенове в България,Батков можеше да го стори след евро пробивите и отнетия лиценз на ония и идването на Титаните,ама реши да докарва Кокали,Вуцовци,Сафарита,Достанич,и с баластрата довлечена от Заберски,Донев и в последствие Илиян Илиев,Иво Танев и ко ни докара до сегашното положение.Политиката и липсата на адекватно управление са основните проблеми на Левски,с тия трима бушона нищо няма да се промени,но пък поне дано се взимат по-малко глупави решения,спрат да се правят селекции по модела 10 идат,15 се махат и се заложи на школата.Някой ще каже тва е работа на Гонзо,ама не Гонзо дава парите и определя финансовите възможности на отбора,от него зависи като му заяват 200 000 бюджет на месец да наложи таван от 12 000 на човек и заедно със старши треньора да обособят най-способните,евтини,качествени от плявата.
Относно Бранеков не може някаква анкета да е показател,тука влизат много чорбари и гласуват,отделно предлагам след като го вземем да го записваме директно на турнира Витиня е светиня,някой ще каже Старокин,ама поне на него устата не му знае като на тоя герой.Бранеков може сега да е желан,ама съм убеден,че след няколко слаби мача или някакво пререкание всички ще надигнат вой срещу него.
Аз съм с карта,ама си признавам,че поради неадекватните часове и факта,че с Хасково и Марек играхме сигурно 5 пъти пролетта посетих едва 4-5 мача,но стадиона така се пръскаше по шевовете,че не се усети липсата ми.
На левскарите не им пречи Гонзо,Батков,пречи им факта,че отбора на печели титли и купи и заради това не оценяват свършеното от Георги Иванов,което със сигурност спести много пари на Левски и със сигурност донесе както хубави,така и лоши моменти,такива каквито имахме и при Илиян Илиев с пъти по-висок бюджет,със Сухия,Ники Митов,Сафарито,Херо спасителя,Йовов.Резила е един и същ няма титли няма купи,както при Гонзо,така и при посочените от мен,но пък чак Гонзо до такава степен да Ви е виновен,не го разбирам.Разни хора,разни идеали