peliforewer написа:k20dan4o написа:Sstefanov написа:Имам въпрос, от кога чорбарите не си изкупуват билетите. Честно да ви кажа, 90-те и началото на 21 век, беше супер, когато стадионите бяха доста пълни и от една и от другата страна.
Нали нов стадион, 2-ри сте, имате мечтаният собственик, имате що годе добри играчи, толкова време го искахте това, че да продадете до днес толкова малко билети си е направо супер чудно. Не сте разделени, не харесвате Нем, това е ясно, играете дербито. Какво толкова е станало, че да не купувате билиети, смисъл, да се редите на опашка преди мача ми се струва мега тъпо.
Ей това е цесекарското, комунистическо мислене. Не купуват билети и няма да си подкрепят отбора защото сте домакини и да не ви напълнят касата. "Прееби другарче" - това трябва да им пише на фланелките, а не Още от дете, с Нами Бог и т.н. Това им е в идеологията - да ви преебат за ЕКТ, за първата шестица, титла за купа и всякви такива.
Вие защо не купувате билети когато Лудогорец играе на Армията :) .
Първо Армията нямаше нормални човешки условия за гостите. А и ние нямаме претенции че сме милиони фенове. Ние сме местен отбор от малък град - 1000-2000 души средна посещаемост, 7-8000 при важните мачове и толкова. Нямаме организирани фракции, които да ходят и по гостувания, не генерираме глоби на клуба, театрална обстановка както се казва. Не може да се очаква повече от град като Рз. В първенството да се чудиш къде да седнеш, като дойде важен мач особено в ЕКТ ще ми счупят телефона за билети.