Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот rhaegar » 28 мар 2012 16:26

olfix написа:Сега ще ги разследват и ще докажат уговорка и ще ги изхвърлят от групата ,а на всички ще присъдят служебен резултат и Левски са на кяр отново и директивата е в действие!:)

Ама това в българското първенство ли ще стане? Че не ми се вярва :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 мар 2012 17:23

След този резултат-
Миньор Пк 1:3 Ботев Вр ,нека някой ме убеди,че всичко не е един голям цирк. :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 28 мар 2012 17:40

Е как да те убеди,като е цирк?:)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 мар 2012 17:44

olfix написа:Е как да те убеди,като е цирк?:)

Ами...с мерак ;)
Да ми обясни например,че "момчетата са се вдигнали"(Ботев де), а миньоро се е замаял от бляскавият успех срещу нас :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 мар 2012 19:29

По-скоро миньорци веднага осребряват неочакваният чек от Герена... ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 мар 2012 19:42

Мъри Стоилов: С Левски така и не стигнахме до официални преговори

Бившият наставник на Левски Станимир Стоилов беше близо до завръщането си на "Герена". Той беше сред вариантите пред ръководството на клуба за заместник на напусналия Николай Костов. В крайна сметка изборът отново се спря върху Георги Иванов-Гонзо. Ето какво сподели Стоилов пред "Труд".

- Г-н Стоилов, покрай вашата среща с Иво Тонев в понеделник витаят доста слухове и малко откровени изявления...
- (прекъсва)Не желая да се правят интриги или интерпретации от това - не е от полза за никого.

- Добре, нямаше ли официални преговори?
- Имах среща, която беше наречена от ръководството на клуба опознавателна. Коментирали сме само и изключително спортно-технически неща. Без нещо конкретно, без да е ставало въпрос за финансови параметри и т. н. Казано ми беше, че решението ще се вземе на другия ден и тогава евентуално ще започнат сериозни преговори. Решението вече е ясно. То е приоритет и отговорност на ръководството. Пожелавам успех на “Левски”.

- Поставяли ли сте ултиматуми или непреодолими условия?
- Така и не се стигна до официални преговори. Ако ги имаше, щях да поставя чисто спортно-технически условия в името на бъдещето и на доброто на клуба. И за да мога да гледам с вдигната глава феновете в очите.

- Имахте ли разговор за екипа, с който ще работите?
- Не се стигна до детайли. Но при всички положения щяха да бъдат лица, които са работили в “Левски” и хора, които феновете познават и обичат.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2012 20:00

tevez написа:Мъри Стоилов: С Левски така и не стигнахме до официални преговори

Бившият наставник на Левски Станимир Стоилов беше близо до завръщането си на "Герена". Той беше сред вариантите пред ръководството на клуба за заместник на напусналия Николай Костов. В крайна сметка изборът отново се спря върху Георги Иванов-Гонзо. Ето какво сподели Стоилов пред "Труд".

- Г-н Стоилов, покрай вашата среща с Иво Тонев в понеделник витаят доста слухове и малко откровени изявления...
- (прекъсва)Не желая да се правят интриги или интерпретации от това - не е от полза за никого.

- Добре, нямаше ли официални преговори?
- Имах среща, която беше наречена от ръководството на клуба опознавателна. Коментирали сме само и изключително спортно-технически неща. Без нещо конкретно, без да е ставало въпрос за финансови параметри и т. н. Казано ми беше, че решението ще се вземе на другия ден и тогава евентуално ще започнат сериозни преговори. Решението вече е ясно. То е приоритет и отговорност на ръководството. Пожелавам успех на “Левски”.

- Поставяли ли сте ултиматуми или непреодолими условия?
- Така и не се стигна до официални преговори. Ако ги имаше, щях да поставя чисто спортно-технически условия в името на бъдещето и на доброто на клуба. И за да мога да гледам с вдигната глава феновете в очите.

- Имахте ли разговор за екипа, с който ще работите?
- Не се стигна до детайли. Но при всички положения щяха да бъдат лица, които са работили в “Левски” и хора, които феновете познават и обичат.

Само на мен ли ми се струва,че Стоилов ПАК нищо не каза?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 мар 2012 20:01

Айдееее ...
Топката е в полето на тези, които твърдяха, че Мъри имал непреодолими условия !!!
Май-май, нищо такова не е имало ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 мар 2012 20:02

Ексклузивно в db – Георги Донков влиза в щаба на Илиaн Илиев

Юношата на "сините" се завръща на "Герена"
Бившият играч на Левски Георги Донков ще влезе в щаба на Илиaн Илиев, който ще бъде обявен за треньор на "сините" на 24 април, научи ексклузивно ***.eu. Според нашата информация, 41-годишният Донков, който е възпитаник на школата на клуба от "Герена" ще бъде помощник-треньор на Илиев..

Припомняме, че новият старши треньор на Левски ще се казва Илиан Илиев. Наставникът на Берое е приел условията на Тодор Батков, Иво Тонев и най-вече се е сългасил да работи с Георги Иванов, нещо което се считаше за немислимо. Илиев се е съгласил, като е посочил, че ще настоява само за един помощник, а останалият екип може да бъде избран от Гонзо. Въпросният помощник ще се казва именно Георги Донков.

Георги Донков играе в Левски (София) от 1988 до 1993 г., Ботев (Пловдив) от 1993, ЦСКА през 1995/96 г., немските отбори Бохум, Кьолн, Валдхоф (Манхайм) и Падерборн, швейцарския ФК Ньошател Ксамакс и кипърския Еносис Паралимни. Шампион на България през 1988 и 1993 г. с Левски. Вицешампион през 1989 и 1992 с Левски и бронзов медалист през 1994 и 1995 г. с Ботев. Носител на купата на страната през 1991 и 1992 г. с Левски. Дебютира в националния отбор на 8 септември 1993 г. срещу Швеция 1:1 в София. Бърз и маневрен е, с остър удар. В евротурнирите има 6 мача и 1 гол (1 мач за Левски в КЕШ, 1 мач за Левски в КНК, 2 мача и 1 гол за Левски и 2 мача за Ботев в УЕФА). Заради невъздържано поведение по време на мача Олимпиакос - Ботев за купата на УЕФА през 1993 г. е лишен от правото да играе в международни срещи до 1998 г. За националния отбор има 20 мача и 1 гол. Участва на ЕП'1996 в Англия в 1 мач. Общо във всички клубове, в които е играл има 431 мача и 106 гола

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 мар 2012 20:04

THE G.A.M.E написа:Айдееее ...
Топката е в полето на тези, които твърдяха, че Мъри имал непреодолими условия !!!
Май-май, нищо такова не е имало ...

Май-май...откъде разбра какви условия е имало?От поредните мънкания и недомлъвки на Стоилов?
ПП.А,всъщност,не е имало никаква топка и никакво поле...

Върни се в “Левски”