Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот delqnski47 » 10 май 2020 19:20

шивача написа:Божков ще даде акциите, но на мен ми е интересно какво се е случило последната седмица-две относно дълговете? Черепа няма да даде 20милиона и да пусне аванта. Иначе Тити е подходящия клоун да свърши започнатото :!:

Знаеш ли ква е приликата между 20-те милиона ''на Черепа'' и 20-те милиона ''на Бойко''. :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 май 2020 19:24

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 май 2020 20:03

Мене такива като Титката ме притесняват, той не мисли реално, даже ме съмнява, че знае с какво реално се е заел.Той говори, че всичко е свършило и че Левски е спасен щом акциите са върнати от Божков ? Мен тази теория силно ме съмнява.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 10 май 2020 20:07

Тити е клоун и само може да реве пред камерите, но нищо не каза за бъдещето на отбора. Този ако ще ни "спасява" отиваме директно в А окръжна през новия сезон.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 май 2020 20:22

[offtopic]Моят прочит на случилото се днес,Тити или Лоста както е по удачно да го наричаме от днес сам няма как да е приел самостоятелно този сценарии за акциите.Доколкото разбрах Тити вече е аут от баскетбола и се отдава на каузата Левски във футбола.В БТВ той заяви че зад него няма никой,само морала,а след минути в БНТ каза че преди 5 мин. му се е обадил един много голям човек който го е подкрепял винаги,сега остава да гадаем Кой от двамата големи в България му се е обадил и на кой е лост Тити.Последно,от коментарите тук разбирам че е имало напрежение между Божков и СЗ,сега нещата отново се нареждат постарому.[/offtopic]
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 10 май 2020 20:29

Тити може да има много кусури, но със сигурност има едно предимство-има правилната политическа ориентация.Действията му обаче са малко в стил "Бе ние веднъж да вземем акциите, па после ще му мислим"-мислене типично за човек, който няма план Б (не съм сигурен, че и план А има)

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 10 май 2020 20:32

Балкански Орел написа:Мене такива като Титката ме притесняват, той не мисли реално, даже ме съмнява, че знае с какво реално се е заел.Той говори, че всичко е свършило и че Левски е спасен щом акциите са върнати от Божков ? Мен тази теория силно ме съмнява.

Преди няколко дни сигурно си мислеше , че "храня" Тити защото не го харесвам нещо :)
Лично мен не ме притеснява , че човека е от друга планета (не го обиждам за това , напротив - жал ми е) ... лично за мен проблема е , че още с първите си думи излъга като дърт циганин ... относно парашутистите .
Това да си играеш с чувствата на хората не е много добре , това да фалираш БК Левски и с отвратителна наглост да представиш Лукойл за Левски с огромната подкрепа на наркосите , не говори добре за самия човек .
Докато преди вече доста години , можеше да му се повярва на този човек (без да ми дават пари съм ходил не на един или два мача на БК Левски и волейболния Левски) , сега трудно може да му се повярва ... но , искам да уточня едно .... вече сериозно си мисля , че целта е да го употребят Тити в гадните им долни игри за власт и пари !!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2020 20:34

И кой от предишните собственици казваше нещо за бъдещето на отбора - на Божков изобщо не му чухме гласа, а Спас Русев каза нещо от рода, че в една пернишка бръснарница е решил да пие шампанско с футболистите в съблекалнята(цитирам по памет), но за шпалира и Вадуц нищо не спомена. Тити тъпан ли да бие, или ПК, който казваше нещо за Хубчев(има го в подписа на един колега). Е нема угодия, май наистина требваше да се изметеме в А окръжна!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 май 2020 21:06

damyanov1963 написа:И кой от предишните собственици казваше нещо за бъдещето на отбора - на Божков изобщо не му чухме гласа, а Спас Русев каза нещо от рода, че в една пернишка бръснарница е решил да пие шампанско с футболистите в съблекалнята(цитирам по памет), но за шпалира и Вадуц нищо не спомена. Тити тъпан ли да бие, или ПК, който казваше нещо за Хубчев(има го в подписа на един колега). Е нема угодия, май наистина требваше да се изметеме в А окръжна!

И аз мисля,че не е редно предварително да се приказва кой ще е собственик.Тити колкото и да го мислят за изперкал ,цял живот е в спорта,и знае,къде се хвърля,и че без подкрепа от богат чичко не става.Още нищо не е решено,и никой нормален бизнесмен няма да иска да му размятат предварително името.Мисля,че колелото най-сетне се завъртя,а дали е на първа,или задна скорост,ще разберем.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 10 май 2020 21:12

От всичко казано само това за DHL не го вдявам. Според мен Черепа се е изгаврил с Тити, ако точно това е казал.

Върни се в “Левски”