МЕЦИ написа:pehopeho написа:Има много истина в твоите думи, но да не забравяме кой е Наско Сираков. Ако някой не знае мога да му отделя малко време да му обясня на лично. Друг е въпросът, че на Сираков егото му е прекалено голямо и го поставя понякога пред клубния интерес. Но да погледнем фактите. Със Сираков в отбора (играч или ръководител) Левски доминира в България, а навън постигна едни от най-големите си успехи в историята!
Няма как да забравя...Освен,че го познавам лично,,НИКОГА да забравя много неща направени от него ПРОТИВ Левски...Което съм МУ го казал...И един въпрос...Личен.Ти на колко години си,че говориш за най-големи успехи?!
Пич и едно 10 годишно момче е видяло най-големия успех на Левски, а именно четвъртфинала през 2006 г. с рекордните 14 мача в евротурнирите. И следващата година участието ни в груповата фаза на ШЛ. Предишните четвъртфинали са постигани с далеч по-малко мачове, а друг отбор не е участвал в групите на ШЛ. Точно затова казвам едни от най-големите успехи в Европа. И защото има такива като теб (няма да те коментирам) не изпадам в крайност и не казвам най-големите, а едни от най-големите. Откриваш ли разликата? Или ще ги отречеш?! Да не би да се казваш ГА? Той ги коментира навремето като "едно симпатично успехче"! От коментара ти не съм сигурен и от кой отбор си. И си
мисля, че ако не си левскар коментара ти е неуместен и се натрапва!
П.С. На 32 съм и помня и един друг четвъртфинал. За КНК през 1986/1987! Кой игра в отбора тогава. Не искам да ставам адвокат на Сираков, просто казвам фактите. Иначе без да го познавам, съм сигурен, че има тежък характер.