ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 2:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / неделя /
Ако Кабрал не играе, чудя се, дали срещу тия не може да се пусне втори нападател с Костов вместо халф. Самият Костов предпочита, струва ми се, втората позиция.
Аз искам Обертан и Паулиньо да си играят на крилата, а Васчук да играе като офанзивен. Доста интересен играч е и има качества, та се надявам малко повече шанс да му се дава... Очевидно е и доста мотивиран да се докаже като гледам как влиза в мачовете всеки път.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
- blue avalanche
- Контакти:
phd написа:Ако Кабрал не играе, чудя се, дали срещу тия не може да се пусне втори нападател с Костов вместо халф. Самият Костов предпочита, струва ми се, втората позиция.
Не е време за експерименти. Пък и кой да е "втория нападател"? Буш, Ривалдиньо, Димитров и Иванов имат общо...2 гола. Упс...
Централните защитници Яблонски, Холмар и Белаид имат...чакай малко...да! 3(ТРИ) гола!
DaNi_mLaDeNoV написа:Sisi 1914 написа:Кабрал е под въпрос за мача.
За кво ти е. Тия ги мачкаме във всеки мач без значение, само като играем за нещо са проблем.
Петков, може да изнесе мача на живота си, за съжаление!
Левски завинаги в моето сърце![
Не можем да играем с по слаби отбори. Левски са по силни от нас ще рушим и бавим играта. Според мен вечното дерби ще завърши с равен резултат. Много зависи дали ще пази Гошо вековен. Айде само белите!!!
blue avalanche написа:phd написа:Ако Кабрал не играе, чудя се, дали срещу тия не може да се пусне втори нападател с Костов вместо халф. Самият Костов предпочита, струва ми се, втората позиция.
Не е време за експерименти. Пък и кой да е "втория нападател"? Буш, Ривалдиньо, Димитров и Иванов имат общо...2 гола. Упс...
Централните защитници Яблонски, Холмар и Белаид имат...чакай малко...да! 3(ТРИ) гола!
Вчера погледах малко мача на истинското ЦСКА срещу Реал Мадрид.
Същата работа като Славия-Левски.
Онези се бяха окопали с девет човека пред и зад линията на наказателното и Реал нищо не можа да им направи с опита си да пробие стената. Все си мисля, че такива мачове се отпушват с разбърквания, центрирания и шутове отдалеч, а не с пробиви, това ни счупи главата срещу антифутбола вече.
Ясно, че няма да пусне двама централни или Костов зад Буш, по-скоро ще играе Вашчук.
Но трябва да сме готови за антифутбола и да ги натътрузим рано с два гола, за да можем да си играем нашето.
- blue avalanche
- Контакти:
phd написа:blue avalanche написа:phd написа:Ако Кабрал не играе, чудя се, дали срещу тия не може да се пусне втори нападател с Костов вместо халф. Самият Костов предпочита, струва ми се, втората позиция.
Вчера погледах малко мача на истинското ЦСКА срещу Реал Мадрид.
Същата работа като Славия-Левски.
Онези се бяха окопали с девет човека пред и зад линията на наказателното и Реал нищо не можа да им направи с опита си да пробие стената. Все си мисля, че такива мачове се отпушват с разбърквания, центрирания и шутове отдалеч, а не с пробиви, това ни счупи главата срещу антифутбола вече.
Ясно, че няма да пусне двама централни или Костов зад Буш, по-скоро ще играе Вашчук.
Но трябва да сме готови за антифутбола и да ги натътрузим рано с два гола, за да можем да си играем нашето.
Мисля, че Стоянович ще напипа тактиката. За целта, обаче, трябва да изгледа мача със Славия на финала. А не този с Ботев Вр в София. Две различни лица.
Готино клипче.
Обертан е звездата обаче...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9t8aKJkB6fA[/youtube]
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!
specter написа:Готино клипче.Обертан е звездата обаче...
![]()
Ебаси сладурите, ще ги изпапкам. :D