specter написа:
Към края на интервюто можете да чуете най-епохалния въпрос от журналист на бТВ - "Каква сума бихте заложили, че Левски ще стане шампион през новия сезон"![]()
![]()
Какви журналисти в България? Ебати малоумния въпрос...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
specter написа:
Към края на интервюто можете да чуете най-епохалния въпрос от журналист на бТВ - "Каква сума бихте заложили, че Левски ще стане шампион през новия сезон"![]()
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
specter написа:Мале, мале... И тук ли започна рязането на вени... Осъзнайте се малко вие, които мрънкате, пуснете си някой мач от световното и релакс. От една тренировка срещу Септември вече начертахте черния сценарий за следващия сезон.
Serafim написа:Томислав Папазов игра срещу Верея малко и срещу неживите. Момчето има проблеми с позиционирането, а това е едно 60% от играта на централния защитник. Вчера гледам при гола на Будинов е някъде там из наказателното. Но той е на 16 години и е нормално да е много далеч още от нещата, иначе щеше да е вундеркид. А Алекс Боримиров примерно е на 20 вече...
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98 и 22 госта