ММ1914 написа:ivaka написа:
Посочи ми поне един отбор в България, в който не работят, като любители.
Само не ми споменавай Лудопилец, защото знам кой е Домуса, откъде е тръгнал и какъв точно експеримент са тия.
При първия удобен случай, ще изгърми и тоя бушон, както стана с Литекс.
Истината е съвсем друга, приятел.
Микренският ГГ вкара в българския футбол неща, които са повече от отвратителни и няма да се изчистят с десетилетия.
Я се замисли дали той не извъртя тоя гнусен номер на Левски с изваждането на Литекс?
Единствените, които му мътят водата сме ние - ЛЕВСКИ!
Помията тръгна от там, а Венци Стефанов е само рупор!
Какво очаквате ние пак сме сами срещу всички!
Веднага ще ти кажа, Литекс на ГГ в периода от някъде към 2008 до 2013 - бизнеспроект с разумен бюджет, правилно харчене на средства, да не бяха доминант на терена, но отборът се издържаше сам и правеше добри трансфери с умна политика. Микренския ГГ има вина за много неща, но в България всички работят по втория начин, включително и Левски, това че сега нямаме пари за такива неща, не означава че ръководството ни не би прибягнало до тях при нужда и възможност. Левски в момента е мечта за съперниците ни, ние не мътим водата на никого. Мярка за работата на Иво Тонев и всеки един служител в Левски е публиката по трибуните, Когато директор започне да ти говори че няма вина, то те хваща за канарче. Ако не шефовете, кой е виновен за това че една фирма не върви? Изказването за вторите начини беше пример за умствения багаж на този глупак. Докато такива дебили са в Левски, няма как нещата да вървят.
Надявам се не сериозен за Литекс в периода 2008-13. Да ти напомням ли как станаха шампиони през 2009 и 2010 , тогава аз стоя гледам и се чудя аз ли имам халюцинации ,нещо се случи със зрението на съдията или има някакъв ное правилник. Мога да ти посоча едно над 10 мача в които най-добрия им играч се казваше я Ст.Тодоров, а Н.Йорданов(този държи своеброзен рекорд за една годиан три пъти го наказваха след мачове на Литекс ,като имаше случаи наказват го за неограаничено време след мача на Литек връщат го и директно отново на мач на Литекс и там отново беше най-силния играч на Литекс , отново го наказват за неограничено време , връщат го отново и веднага пак на мач на Литекс и пак същото) ,я А.Ангелов и т.н. Да ти напомням ,че има един съдия ,който за един полусезон имаше цифром и словом свирени 6 мача на Литекс. Максимално разрешените мачове за цял сезон на един съдия,който може да свири един съдия на един отбор са 4 (по изключение - 5 ако отбора стигне до заключителната фаза на Купата).
Аз лично не одобрявам оставката на Тонев-най-малкото не е сега момента. Точно когато е момента когато се прави селекция . Кой ще решава колко паари да се отпуснат за селекция и колко за този и колко за онзи?