Левски удря всички в земята с петима милионери
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Lucas_Leiva
- Контакти:
Re: Пресконференция на новия спонсор в Левски
Истината е, че ако тази болница беше станала спонсор на ЦСКА, всички, които задават някакви риторични въпроси какво като са турци, щяха да са първа писта да обиждат точно заради този факт... Иначе наистина аз нямам проблем с това някой дали е турчин или не, ама пък "турци спонсорират Левски"... вземи тоя оксиморон ... какво ли тук значи някакво си име и родова памет, когато има финикийски знаци...
- орчо войвода
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YG0WZ20RwXU&feature=share[/youtube]
-
Hellkeeper
- Контакти:
Neron написа:Hellkeeper написа:Какво като е турска болница бе?
Въпросната болница я ползват доста отбори от западна Европа. И не виждам нищо лошо да се ползват услугите и безплатно (поне по слуховете, които се носеха преди известно време беше така, не хванах пресконференцията от началото и не знам дали са го казали това).
Да Баку Партизан и некав македонски отбор минали са покрай запада.
Провери си пак информацията, защото е непълна! Би ли ми обяснил, защо смяташ, че е лошо, че Левски ще ползва услугите на турска болница и тези услуги ще са БЕЗПЛАТНИ?
gld_84 написа:Истината е, че ако тази болница беше станала спонсор на ЦСКА, всички, които задават някакви риторични въпроси какво като са турци, щяха да са първа писта да обиждат точно заради този факт... Иначе наистина аз нямам проблем с това някой дали е турчин или не, ама пък "турци спонсорират Левски"... вземи тоя оксиморон ... какво ли тук значи някакво си име и родова памет, когато има финикийски знаци...
Те са спонсор на ЦСКА, разликата, че при ЦСКА няма да има и пари на ръка.
До утре по това време.
Добър ход от страна на нашето ръководство (което и да е то в момента) ! Факта, че тази болница обслужва редица сериозни отбори говори за качество ! А онези да си злобеят колкото си искат...то това е нормално като се има предвид, че техния клуб едвам връзва двата края
Тук основния проблем е, че фирмата е турска, но далеч по-важно е качеството на услугите които ще предлага на нашия отбор, и ако те са добри за Левски, то аз съм с две ръце ЗА !
Само ЛЕВСКИ
Тук основния проблем е, че фирмата е турска, но далеч по-важно е качеството на услугите които ще предлага на нашия отбор, и ако те са добри за Левски, то аз съм с две ръце ЗА !
Само ЛЕВСКИ

"Утре сключваме договор и с ЦСКА" 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
gld_84 написа:Истината е, че ако тази болница беше станала спонсор на ЦСКА, всички, които задават някакви риторични въпроси какво като са турци, щяха да са първа писта да обиждат точно заради този факт... Иначе наистина аз нямам проблем с това някой дали е турчин или не, ама пък "турци спонсорират Левски"... вземи тоя оксиморон ... какво ли тук значи някакво си име и родова памет, когато има финикийски знаци...
Утре ще е спонсор и на ЦСКА
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Rivaldo10 написа:"Утре сключваме договор и с ЦСКА"
Така казаха!
YA GUNNERS YA
Спокойно братя цесекари, спокойно. Утре ще има подобна пресконференция, само че с ваши хора. Спокойно, дишайте.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!