Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот шивача » 07 окт 2020 14:31

Абе, пичове! Кефете се на Лига Европа, на новите трансфери, на големите приходи и емоцията, която ни предстои. Кво се занимавате със старите Динамовци и техните внучета!?
1ЦСКА
2Рома
3Иънг Бойс
4Клуж
:idea: :!: 8-)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 окт 2020 14:33

Тая година ни е отмъстителна! След като отмъстихме за кравите, сега трябва и за нас си!
Рома трябва да бъдат изнасилени от Али Соу и компания :evil:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 окт 2020 14:43

"ЦСКА публикува финансовите отчети за 2019-а година"

https://topsport.bg/cska/tsska-publikuv ... odina.html

Пак мълчите за дълговете както мълчахте при Титаните и при Лупи. После да не кажете, ама какво общо имаме с дълговете на предишните собственици и за това припознахме. Няма да издържа пак да пиша за сменени лицензи, емблеми, клубни цветове, стадиони и където били феновете там бил ЦСКА. :) :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 07 окт 2020 14:46

realno написа:"ЦСКА публикува финансовите отчети за 2019-а година"

https://topsport.bg/cska/tsska-publikuv ... odina.html

Пак мълчите за дълговете както мълчахте при Титаните и при Лупи. После да не кажете, ама какво общо имаме с дълговете на предишните собственици и за това припознахме. Няма да издържа пак да пиша за сменени лицензи, емблеми, клубни цветове, стадиони и където били феновете там бил ЦСКА. :) :)

И тук сме по-добри от вас! Можем да фалираме два пъти, докато вие се мъчите вече 10 години. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 07 окт 2020 15:02

Гениално, Озибози!
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 07 окт 2020 15:13

rsk написа:
Непринуден написа:
И след като си направи труда да ми обясниш елементарни неща, които уж не разбирам сега ми обясни по същия начин луковитския Ботев, който беше преименуван на Литекс и преместен в Ловеч, формално ли беше или не? И каква е причината за това преместване ? Би трябвало да е нещо елементарно за обяснение и да си наясно. Благодаря ти предварително за отговора.

В Ловеч играе Литекс. Използван е лиценза на Луковит, защото те останаа без такъв заради същата врътка спрямо тях с ЦСКА.

Аз не ти благодаря обаче защото ти като обичайните левскари се измъкна и не каза нищо по моя въпрос.

Ебати лъжата, как не те е срам бе :lol:

Абе ти принудително на глупак ли искаш да се призная? Ходи ти обяснявай на ловчанлии, че подкрепят Луовит и че оранжевите им транспаранти са прикрити форми на Луковит. Аз мисля, че ти си глупака и ще имаш проблеми да ги убедиш, а не аз. Аз какво да им обяснявам? Че са от Литекс ли? Ми те си го знаят.

Ходи и на другите отбори им обясни всъщност кои отбори са.

Ебати щуротията. Някаква паплач си наумила нещо пав стил сами срещу всички, ами ходете и обяснявайте на целия свят, че лъжци, наглеци и глупци и само левскарите са умници и знаят как стоят нещата. С това съм ОК, но не съм ОК да ме караш насила да бъда глупендер и да влизам в твоя отбор. АЗ не те карам насила да си мислиш, че в Ловеч играе Литекс. Имаш пълната сволода да си мислиш, че са Луковит или Пиаченца ако по ти харесва. Нито ме касае кой колко луд е, нито имам мерак да обяснявам на някой, че не е с всичкия си. Единствения случай който ме привлича е на ЦСКА и то за да си правим майтап с вас и да ви се посмеем. За останалите не ме въвличайте.

Ще ходя аз да се занивама Луковит ли е, Литекс ли е. Знаеш ли колко ме вълнува синьото психо творчество. Ходете вие им обяснявайте кои всъщност са. Аз нямам проблем с техните възприятия.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 07 окт 2020 15:16

kolokolo написа:ГФО по принцип са сбор от неверни данни . Само теле футболен идиот се интересува повече от ГФО на ЦСКА отколкото собствения си прокобен клуб .

Ами тогава що се интересуваш :?: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 07 окт 2020 15:25

realno написа:Казвал съм го и преди, ако казуса е същия, означава, че не са оригинален Локо Пд. Какво толкова има за обяснение. Не се чувствайте онеправдани само вие.

Пропусна да ми отговориш на въпроса: "Как ЦСКА ще използва чужд лиценз след като го няма в правния свят? " Питам защото казваш, че ЦСКА бил използвал лиценза на Литекс.

Ами ей така. Използваме чужд лиценз, ние пак сме си ние (но не в правния мир-както отбеляза там ни няма) и постепенно прекръстваме чуждия лиценз в име като нашето, за да станем и в правния мир ние.

Реално нищо различно няма от "ние". Гришата и без дългове да беше дошъл пак щеше да е със Стоилов и същите играчи. Това няма нищо общо с вашите глупости, че дошъл Литекс и се установил на Армията. И да бяхме останали в правовия мир лицата щяха да са същите, тоест не е станало никакво изнасяне и пренасяне на хора каквото се опитвате да ни убедите. Затова и питам какво толкова е станало на 9.09. На 8.09 там са същите лица и без фалита. Каквито са и на 9-ти, а и след това на 10-ти. Така че това не може да е аргумент. Хипотетично Реал може да изгони в летния прозорец всичките си играчи и да привлече 20 от Саламанка. Това изнасяне ли е на Саламанка в Мадрид?

Що се отнася до Локо Пд по--нататък ще засегна отговора ти. Всъщност още сега да се коригирам. Говорим за ребрандирания Велбъжд, а пловдивчани явно са някакви полуидиоти не разбрали измамата на века. Следвам синия алманах.

ПП. Днес имате някакви лица на Герена. Трениращ отбор, чистачка, шофьор, ръководни лица и т.н. Ако утре обявите фалит и вземете лиценза на Монтана и на стадиона се появят до едно същите лица аз трябва ли да казвам, че на 7.10 Левси умря, вие убихте отбора си (щото ще продължи да съществува без дългове) и че тоя същия състав от лица вече е Монтана преселила се от градчето в столицата? Да, в правовия мир всичко ще е монтансо, но аз не мисля, че ще играем с тях, когато сините фенове ги подрепят и откреща има познати мутри като Кокала, Гонзо, Мъри, а начело е Сираков и т.н.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 07 окт 2020 15:36

А защо само ЦСКА те засяга за неплащането,макар че платиха 8 милиона лева?Не те ли засягат "Ботев","Етър",Пирин","Берое","Миньор",ЛОКО,"Спартак" и д-р ,които платиха 0( НУЛА) лв .
За тях не ти ли пука ,че ощетиха държавата?
За баскетболния "Лефски" пука ли ти?
Защо не отговаряш?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 окт 2020 15:45

анто маина написа:А защо само ЦСКА те засяга за неплащането,макар че платиха 8 милиона лева?Не те ли засягат "Ботев","Етър",Пирин","Берое","Миньор",ЛОКО,"Спартак" и д-р ,които платиха 0( НУЛА) лв .
За тях не ти ли пука ,че ощетиха държавата?
За баскетболния "Лефски" пука ли ти?
Защо не отговаряш?

Към всички отношението ми е еднакво, но пак казвам, вие като фенове, последното нещо останало от оригиналното ЦСКА сте нашия дразнител.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”