Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 17 фев 2020 15:55

vvessel написа:
realno написа:
Гледайки назад на можем да вървиш напред. Може да се съмняваме във всичко и всеки, но така не става. Мисля, че ако може нещо да ни провали това е недоверието, защото то е натрупано в продължение на много години. Но мисля, че нямаме друг вариант, освен да се доверим на сегашното ръководство и да го подкрепим. Ако администрацията е раздута може да се редуцира. Също така не мисля, че Батков е удачен вариант в момента поради простата причина, че той няма пари да издържа Левски, за разлика от преди 10 години, а когато го финансираше от джоба си го правеше неефективно и с много грешки, и без стратегия. Според мен трябва да дадем на сегашното ръководство да се докаже. Мисля, че имат знанията да го направят. Смятам, че не е сега момента за промени в ръководството, а по - усърдна работа от тях. Освен това не смятам, че камтанийно събиране на пари е ефективно. Нужно е ежемесечно и постоянно такова за да има някаква сигурност и спокойствие в клуба. Кампаниите са подходящи за покриване на временни разходи, като например 100 годишнината на клуба.

Ами не го ли гледаш сегашното ръководство. Какво повече има да се доказват. Започна с абсолютно безпринципно освобождаване на треньор и футболисти. Лъжи във връзка с назначаването на Хубчев. Странен (меко казано) спортен директор. Неадекватна селекция. От 11 човека взети до сега колко играят? И как играят? Това което виждам по никакъв начин не ми харесва. Виждам, че има хора на които им харесва. Но не са болшинство. Поне тук във форума и с познати като коментирам. Не съм правил социологическо проучване. Колегата по-горе до голяма степен е прав, че липсата на прозрачност обрича идеята за самофинансиране на провал. Нещата трябва да се решат генерално, но не и от един "генерал". За съжаление начина на финансиране на клубовете до този момент е с не съвсем чисти пари и изглежда системата трябва да се смени. Но цялата ни държава е такава, така че надежда скоро не виждам.

Не съм забравил изцепките на ПК. Ни ми харесва и как играе отбора в момента. Не ми харесват и много от футболистите. Казвал съм си мнението по въпроса. Но всичко това е заварено положение. Сега не е момента за сътресения в клуба - смяна на УС, на треньори, защото това със сигурност ще окаже влияние и на футболистите, които трябва да бъдат концентрирани единствено и само за играта. Сами не можем да измъкнем клуба си от батака без помощта на треньори и футболисти. Може би било удачно само да се продадат футболисти, които тежат на бюджета, но рядко влизат, но за други кардинални промени не му е времето сега.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 17 фев 2020 16:09

LoveAndPeace написа:Добрия стар Батков , както сам се определяше - Машиниста на влака , но всъщност си беше собственика на железопътната компания , и за съжаление много често се бъркаше и на машиниста и на треньора.
Стафан Софиянски --> ПК --> лице различно от Ивайло Петков --> треньор различен от Петър Хубчев ---> играчите.
Сектор А се изплаща до колкото казваха преди с посещенията на мачовете.
Дарителската кампания дано не стихте и чрез нея да се плащат НАП + школата.
Заплатите и всички други разходи - Генерален спонсор + 2 , 3 малки. На Рапид Виена в Турция на екипите имаше 4 различни рекламодателя.

На Левски е необходим един ръководител, независимо дали ще е президент, генерален директор, ексклузивен мениджър или нещо друго, но да има функциите, правомощията, знанията и решителността на Стафан Софиянски при въвеждането на валутния борд. Някои знаят за какво говоря. Сигурен съм, че такъв ръководител ще разреши успешно ребуса със спортно- техническия директор, главния скаут и старши треньора. Действащите в момента нямат необходимите за това качества. ПК изгуби доверие с лъжите си. Сега и да казва истината малко хора му вярват. ИП се очертава като безличен послушко и "yesman", а ПХ... Димитър Апостолов го е написал доста по- хубаво и аргументирано от мен:
"Хубчев закопава Левски с грозна игра. За пореден път е безсилен и показва, че не може да намери верните смени." https://blitz.bg/sport/komentar/khubche ... 49485.html

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 фев 2020 16:21

wilge написа:
LoveAndPeace написа:Добрия стар Батков , както сам се определяше - Машиниста на влака , но всъщност си беше собственика на железопътната компания , и за съжаление много често се бъркаше и на машиниста и на треньора.
Стафан Софиянски --> ПК --> лице различно от Ивайло Петков --> треньор различен от Петър Хубчев ---> играчите.
Сектор А се изплаща до колкото казваха преди с посещенията на мачовете.
Дарителската кампания дано не стихте и чрез нея да се плащат НАП + школата.
Заплатите и всички други разходи - Генерален спонсор + 2 , 3 малки. На Рапид Виена в Турция на екипите имаше 4 различни рекламодателя.

На Левски е необходим един ръководител, независимо дали ще е президент, генерален директор, ексклузивен мениджър или нещо друго, но да има функциите, правомощията, знанията и решителността на Стафан Софиянски при въвеждането на валутния борд. Някои знаят за какво говоря. Сигурен съм, че такъв ръководител ще разреши успешно ребуса със спортно- техническия директор, главния скаут и старши треньора. Действащите в момента нямат необходимите за това качества. ПК изгуби доверие с лъжите си. Сега и да казва истината малко хора му вярват. ИП се очертава като безличен послушко и "yesman", а ПХ... Димитър Апостолов го е написал доста по- хубаво и аргументирано от мен:
"Хубчев закопава Левски с грозна игра. За пореден път е безсилен и показва, че не може да намери верните смени." https://blitz.bg/sport/komentar/khubche ... 49485.html

И аз съм си мислел за С.Софиянски, но единственото ми притеснение, че не знам как ще се справи с футболната материя, но едва ли е по - трудно от това да бъдеш кмет или министър - председател. Важна е организацията, а той го може.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 17 фев 2020 16:22

realno написа:Не съм забравил изцепките на ПК. Ни ми харесва и как играе отбора в момента. Не ми харесват и много от футболистите. Казвал съм си мнението по въпроса. Но всичко това е заварено положение. Сега не е момента за сътресения в клуба - смяна на УС, на треньори, защото това със сигурност ще окаже влияние и на футболистите, които трябва да бъдат концентрирани единствено и само за играта. Сами не можем да измъкнем клуба си от батака без помощта на треньори и футболисти. Може би било удачно само да се продадат футболисти, които тежат на бюджета, но рядко влизат, но за други кардинални промени не му е времето сега.

С това съм напълно съгласен. Но това е закърпване на положение за 3-4 месеца. После?
Или Божков трябва да се върне на бял кон и да продължи както беше до сега ( което е невъзможно предвид ситуацията) или трябва да даде акциите на някой.
Както изглежда ще довършим шампионата, но рано или късно ще станем жертва на големите игри. ББ няма да ни остави просто така да се оправим сами. Той неслучайно ни набута в калта за да може да се прояви като спасител. Нали избори идват. Няма да пропусне да изтъкне как без неговото "благоволение" нищо не става в тая държава.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 фев 2020 16:27

Michael_Buble написа:Здравейте! Това с 30лв. на месец от 50000 левскари ми се вижда утопично и неустойчиво.
Аз предлагам нещо друго. Управление и финансиране на клуба с членство посредством членски карти(ЧК).
Те да бъдат няколко вида. Например, платинена, златна, сребърна и стандартна.
Те ще са годишни и цената им ще се определи от маркетингови специалисти в зависимост от средния жизнен стандарт на потенциалните картодържатели. Аз бих предложил 400/200/100/50лв. Така ЧК ще могат да си закупят от студенти, през хора от средната класа, до по-заможни.
Но не цената е от значение, това е подробност.
Фундаменталната промяна, която би изстреляла Левски в друга орбита е, че всеки картодържател с идентификациония номер на картата си ще е в обща база данни и ще може да гласува електронно, като в референдум за президент, независимо дали е в Канада, Авснралия, Чикаго или Карнобат. Различните карти ще имат различна тежест- 1, 2, 4, 8 гласа съответно.
Президентът ще с мандатност от 4 години. На края на всяка година се прави годишно общо събрание на цялото оперативно ръководство-директори, треньори и прочие. Всеки член получава онлайн кратък отчетен доклад от събранието и на базата на него и впечатлението си от развитието на клуба, гласува в референдум от няколко точки. Ако резултатите от него не са задоволителни в 2 последователни години, може да те стигне до преизбиране дори на нов президент.
ЗА ФИНАЛ: С добро презентиране на модела, съм сигурен, че много българи(също и от чужбина) ще се асоциират с него, защото ще даде реалното усещане за съпричастност в нещо с перспектива, в реален процес на прозрачно управление на любимия клуб. Българина за 30 години е омерзен от пошлостта и несправедливостта и едно такова начинание ще бъде като магнит за много честни и достойни левскари, които по една или друга причина бяха и са дистанцирани от любимия клуб, заради тъмния начин на управление и нечестивите персони гравитиращи около него. Аз виждам спокойно едни 200 000 с тези от чужбина, които ще изковат едно независимо функционирате на отбора. Когато има идеал, ще се учудите колко хора ще се присъединят.
Всичко, което би работело съм съгласен.
Кампанията от последната седмица само доказа това!

Всичко, което би работило в подкрепа на клуба съм съгласен, независимо под каква форма.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 17 фев 2020 16:30

vvessel написа:
realno написа:Не съм забравил изцепките на ПК. Ни ми харесва и как играе отбора в момента. Не ми харесват и много от футболистите. Казвал съм си мнението по въпроса. Но всичко това е заварено положение. Сега не е момента за сътресения в клуба - смяна на УС, на треньори, защото това със сигурност ще окаже влияние и на футболистите, които трябва да бъдат концентрирани единствено и само за играта. Сами не можем да измъкнем клуба си от батака без помощта на треньори и футболисти. Може би било удачно само да се продадат футболисти, които тежат на бюджета, но рядко влизат, но за други кардинални промени не му е времето сега.

С това съм напълно съгласен. Но това е закърпване на положение за 3-4 месеца. После?
Или Божков трябва да се върне на бял кон и да продължи както беше до сега ( което е невъзможно предвид ситуацията) или трябва да даде акциите на някой.
Както изглежда ще довършим шампионата, но рано или късно ще станем жертва на големите игри. ББ няма да ни остави просто така да се оправим сами. Той неслучайно ни набута в калта за да може да се прояви като спасител. Нали избори идват. Няма да пропусне да изтъкне как без неговото "благоволение" нищо не става в тая държава.

Мутрата не може да ми попречи да не давам, а със всяко спънки, които прави се настройвам все повече срещу него и на златен кон да се яви все тая.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 фев 2020 17:39

42 179.25 лв. бяха събрани в урните на стадион „Васил Левски“

В урните, които привържениците на „Левски“ бяха разположили в секторите „А“ и „Б“ на националния стадион „Васил Левски“ в събота, е събрана общата сума от 42 179.25 лв.

Кутиите бяха предадени след мача на капитана Живко Миланов, а днес бяха отворени и преброени в офисите на „Герена“ в присъствието на изпълнителния директор Павел Колев. Цялата събрана сума ще постъпи по сметките на ПФК „Левски“ като част от дарителската кампания за погасяване на вноските към НАП.

Едновременно с това продължава и акцията по събиране на средства, с която всеки привърженик може да се запознае на адрес http://www.levski.com. На специално изградения за кампанията сайт има актуална информация за движението на средствата и точна отчетност за постъпилите пари и броя на дарителите.

Поради грешка в подадените по-рано днес данни относно закупените билети за първия домакински мач на „Левски“ от пролетния дял на сезон 2019/2020 публикуваме актуализирана информация.

Общият брой на пропуските е 24687. От тях закупените билети са 22 447, а абонаментните карти съответно 2240.

Разбивките по сектори са както следва:

Сектор „А“ – 1093 карти + 4862 билета

Сектор „Б“ – 1147 карти + 8016 билета

Сектор „Б“ (семеен) – 1053 билета

Сектор „В“ – 2336 билета

Сектор „Г“ – 5997 билета

Сектор „Г“ (семеен) – 183 билета

ПФК „Левски“ изказва отново своята благодарност към всяко „синьо“ сърце, отзовало се в името на любимия клуб!

Един за всички, всички за „Левски“!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 фев 2020 17:49

Митовете:
1. Феновете можели да издържат отбора!
Глупости на търкалета. Никой уважаващ себе си отбор не се издържа от феновете. Даже и в български мащаби.
2. Левски и ЦСКА били "марка", "грандове", незнамсиквоси и никой нямало да допусне да фалират!
Глупости на търкалета. Оказа се, че съвсем спокойно си ги оставят да фалират. "Онези", ЗАСЕГА, имат Ганчев. В момента в който се оттегли или го атакуват като Божков - край! Кепенците!
Другият вариант е като Етър, Витоша, Дунав и др.(в никакъв случай не ги обиждам) и джиткане по морави и паланки и дотам!
3. Не бил моментът за смяна на треньори, ръководство и т.н. Щото деликатните душици на играчите щели да се разстроят.
Глупости на търкалета. Понеже сега играчите са супермегамобилизирани и показват страхотни неща! ЕДИНСТВЕНАТА пречка е неустойката, която ще трябва да платим на г-н Петър Кънчев Хубчев и която не можем да си позволим сега. Вероятно... Никакви други сантименти към този страхливец!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 17 фев 2020 17:52

Добре е. С оглед на това, че урните дори не са успели да минат през всички редове. :roll: Днес разбрах, че хора са се събрали и са ги превели по сметката.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 17 фев 2020 17:53

Трябва да има урни и във Варна доста народ ще има на мача от този край!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”