realno написа:Непринуден написа:И след като си направи труда да ми обясниш елементарни неща, които уж не разбирам сега ми обясни по същия начин луковитския Ботев, който беше преименуван на Литекс и преместен в Ловеч, формално ли беше или не? И каква е причината за това преместване ? Би трябвало да е нещо елементарно за обяснение и да си наясно. Благодаря ти предварително за отговора.
В Ловеч играе Литекс. Използван е лиценза на Луковит, защото те останаа без такъв заради същата врътка спрямо тях с ЦСКА.Аз не ти благодаря обаче защото ти като обичайните левскари се измъкна и не каза нищо по моя въпрос.
Мен ли лъжеш или себе си?

Как ЦСКА ще използва чужд лиценз след като го няма в правния свят.

Ти можеш ли да говориш в социо средата с останалите хора?
Питаш ме нещо, отговарям ти. Какво не е наред? Попита ме за да ми чуеш мнението ми или ме попита за да чуеш това което искаш да чуеш? Ако е първото повтарям, че спорем мен в момента в Ловеч играе Литекс. Това мисля и няма нищо общо с ЦСКА, левскарите и другите вищуротии. По същия начин мисля, че в Ст.Загора, Пловдив и т.н. играят Берое, Локо Пд и т.н.
Ако си искал да чуеш за измамата на века и как в Ловеч играе ребрандирания Луковит напиши точно какво ти се върти в щурата глава да го копи-пейстна и да се успокоиш.
Ама вие наистина сте един дол дренки и един нормален няма сред вас. Прост нормален разговор да не можеш да проведеш.
Какво стана с моя въпрос? Ти там не отговори нищо. Повтарям.
Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
Акрапович в момента кой отбор води? Локо Пд или ребрандирания селски Велбъжд? Имат думата левскарите.
И ще те помоля за кратък отговор като моя. В Ловеч феновете наблюдават Литекс беше моя отговор.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.