Michael_Buble написа:PS: Бъдете и сигурни, че службите вече са помислили да има тяхна слушалка в залата.
Жалко само, че ще бъдат защитавани интереси различни от изконните за Левски и българския народ. Аз, персонално, съм ЗА национализирането на лотариите(стига това да не е елегантен маньовър за преразпределяне на бизнес сектора).
Аз съм и ЗА национализирането и на много други сектори, както в една Франция в сърцето на Европа, където държавата е мажоритарен акционер в най-важните отрасли като енергетика, металургия и други. Ама кога ще го видим тук това? Тогава няма да има нито Домусчиевци, нито Ганчевци, нито Черепи. И клубовете няма да са акционерни дружества(което е една уникална глупост), заложници в ръцете и настроението на непостоянни в намеренията си олигарси. Ще си бъдат спортни и финансирани поне 50% от общините. Докато спорта не се превърне генерално в държавна политика и с активно участие на държавата, всичко е безмислено!
На това, което представлява държавата в момента и последните 20 години, на туй чудо аз и един пирон не бих дал да управлява и развива, без значение дали е язовир, лотария или обществена тоалетна.
Който твърди друго и е за каквато и да е национализация на каквото и да е или през живота си не е виждал държавен чиновник на високо и средно ниво, или е голям наивник.
А че господин Божков си взе Левски точно за да го ползва в такива ситуации, ако се наложи, смятам не подлежи на съмнение.