metodito написа:Човек, погледни си последните публикации. И повтаряш тази глупост с последните два месеца при Роси като някаква мантра. Вероятно забравяш кое провокира връщането му в "Левски" - играта му за пловдивското Локо. Самият Хубчев в последното си интервю говори за това, че се е наложило някои играчи да стиснат зъби накрая и да доиграят полусезона. Да, и аз искам да му дадат почивка на момчето, защото така може само да се усложни контузията му. Проблемите на "Левски" не са свързани с бековете. И си напомняй от време на време, че не Горанов се слага сам на бека като титуляр.
Не знам защо ме караш да ти обяснявам като на 9 годишен, но явно се налага, за да бъда разбран.
Първо - това за двата месеца при Роси, нито е глупост, нито е мантра. Това е единственият му добър период в Левски през, който показа как трябва да играе и през, който имаше постояноство в играта. През останалото време или е кръгла нула, или показва моментни проблясъци, че може би може повече.
Второ - Мен лично не ме интересува как е играл в Локото и как ще играе след Левски. Важното е как играе сега в Левски! Нищо друго!
Трето - Никъде не съм написал, че проблемите на Левски са само в бековете. В случая обсъждахме конкретно Горанов като футболист и негова игра в Левски. Нищо друго!
Четвърто - Къде да го слагат Горанов като е взет точно за бека и кой друг да сложат като не се взима конкуренция под предлог, че имаме национал със запазено място? А, и сега при наличието на Лозев ще може Живко да сменя Горанов при нужда, нищо, че не е ляв бек. Е, как да си вдигне нивото тоя човек без конкуренция и без напрежение, че може да си изгуби мястото, ако не играе добре? М?
Въпросът не е да му се вземе резервичка или да сложим юношка. А, да се вземе по-добър и така Горанов да се стреми да бъде по-добър, ако иска да е в Левски. Както в онзи период (който ти наричаш глупост и мантра) когато успя да надскочи нивото си.