Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: /анкета/Левски: Всичко около клуба

Мнениеот TristaNNN » 09 авг 2019 12:19

LM10 написа:Да взима пример от ТошкУ. Китайци, турци, араби идват, молят му се на колене да го позлатят, ама той си остава в Коматево :mrgreen:

Е, да, ама Мариан е професионалист и с амбиции, пък ТошкУ пита нашата Цецка във ФБ дали е тъпа. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2019 12:22

ChelseaFUN написа:Методи, няма как да задържиш футболист(и не само футболист, а почти всеки човек) да играе в отбор, в който ще получава много по-малка заплата. Това е практически невъзможно. А като го има и нежеланието на футболиста да остане, просто няма смисъл.

Това за заплатата го разбрах. Така е. Просто изкоментирах думите на ПК - че Мариани един вид е бил на кантар, но в крайна сметка са се разбрали, че по-добре така.
Последна промяна от metodito на 09 авг 2019 12:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 авг 2019 12:33

Един вид, пет вида. Преди да дойде Хубчев Мариани си е счупил устата да обяснява на Колев как не се чувствал добре и искал в отбор с по-големи амбиции. След като пристига офертата Давиде в прав текст си казва, че иска да се махне. Колев хубаво зададе въпроса - ако го спреш, ще продължи ли да играе така? Истината е, че няма и накрая ще си тръгне като свободен агент. Като му гледах видеото от Дубай хич не ми изглежда на човек, който едва ли не е накаран на сила да отиде.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 09 авг 2019 12:40

Просто Левски не е клуб, който може да задържи някой футболист(особено при добра оферта)... Такова е положението.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2019 12:58

ralka_levskarka написа:Един вид, пет вида. Преди да дойде Хубчев Мариани си е счупил устата да обяснява на Колев как не се чувствал добре и искал в отбор с по-големи амбиции. След като пристига офертата Давиде в прав текст си казва, че иска да се махне. Колев хубаво зададе въпроса - ако го спреш, ще продължи ли да играе така? Истината е, че няма и накрая ще си тръгне като свободен агент. Като му гледах видеото от Дубай хич не ми изглежда на човек, който едва ли не е накаран на сила да отиде.

Тцъ. Доколкото си спомням, каза, че преди назначението на Хубчев искаЛ да се маха...
[offtopic]
През цялото време ми е казвал, че не се чувства добре. След идването на Хубчев нещата се промениха драстично.
[/offtopic]
"Истината" няма как да я знаем - как е щяло да бъде. Не ми изглеждаше като някой, който ще се скатава и ще прави чупки.
Що го човъркам? За мен просто този трансфер такова мамата на отбора. Може и да не съм прав - дано не съм.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 авг 2019 13:04

LM10 написа:Да взима пример от ТошкУ. Китайци, турци, араби идват, молят му се на колене да го позлатят, ама той си остава в Коматево :mrgreen:

И това е повод за подигравки? :?

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 09 авг 2019 13:08

Много ми е странно някои хора като ги обясняват нещата от първо лице, все едно са били на преговорите с футболистите. Ако е така, поне кажете - бях там и чух, иначе са си свободни съчинения.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 09 авг 2019 13:14

Трансферът на Мариани е едно от най-хубавите неща случили се в клуба през последните десет години. Става въпрос за цена, улучване на време и реализация. Ако бяхме изчакали година, става 30 години и цената щеше да падне в пъти.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 авг 2019 13:19

metodito написа:
ralka_levskarka написа:Един вид, пет вида. Преди да дойде Хубчев Мариани си е счупил устата да обяснява на Колев как не се чувствал добре и искал в отбор с по-големи амбиции. След като пристига офертата Давиде в прав текст си казва, че иска да се махне. Колев хубаво зададе въпроса - ако го спреш, ще продължи ли да играе така? Истината е, че няма и накрая ще си тръгне като свободен агент. Като му гледах видеото от Дубай хич не ми изглежда на човек, който едва ли не е накаран на сила да отиде.

Тцъ. Доколкото си спомням, каза, че преди назначението на Хубчев искаЛ да се маха...
[offtopic]
През цялото време ми е казвал, че не се чувства добре. След идването на Хубчев нещата се промениха драстично.
[/offtopic]
"Истината" няма как да я знаем - как е щяло да бъде. Не ми изглеждаше като някой, който ще се скатава и ще прави чупки.
Що го човъркам? За мен просто този трансфер такова мамата на отбора. Може и да не съм прав - дано не съм.

Да, мега си прав, както на теб ти харесва така си разсъждаваш. Вади парите, на които Мариани се е съгласил и всичко ще е точно. Ей тва много дразни. Значи, когато ръководството сгреши и наистина вината си е в него - трябва да се каже. Ама когато има две страни, а не само ръководството и срещу теб имаш човек с негови желания, е не може да изкарвате само едните виновни, бе майка му стара..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 авг 2019 13:21

noo написа:Трансферът на Мариани е едно от най-хубавите неща случили се в клуба през последните десет години. Става въпрос за цена, улучване на време и реализация. Ако бяхме изчакали година, става 30 години и цената щеше да падне в пъти.

Нямаше да вземем абсолютно никакви пари, ако бяхме чакали, както искат феновете. Така и с Костов. Като се заговореше за трансфер и се кажеше, че не може да повтори сезона и е хубаво да вземем пари, се надаваше боен вик. Ето го Костов контузен и може би вече наистина няма да повтори сезона си - красотичка.

Върни се в “Левски”