metodito написа: В момента нямаме изпълнители, първо, след това това Хубчев не е треньор за големи мачове (лично мнение).
Кои са големите мачове в треньорската кариера на Хубчев и какво е трябвало да направи в тях?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
metodito написа: В момента нямаме изпълнители, първо, след това това Хубчев не е треньор за големи мачове (лично мнение).
drvasko98 написа:metodito написа: В момента нямаме изпълнители, първо, след това това Хубчев не е треньор за големи мачове (лично мнение).
Кои са големите мачове в треньорската кариера на Хубчев и какво е трябвало да направи в тях?
drvasko98 написа:Португалецът е толкова ефективен в защита, колкото Тиам в атака.
LM10 написа:drvasko98 написа:Португалецът е толкова ефективен в защита, колкото Тиам в атака.
Нашименто в дефанзивен план с една идея се справя по-добре от Мазурек.
Иначе според мен в двете фази на игра добре се представяха Гомез, Мехди, Мечката, че и Прохазка.
А за този отбор второто място ще се счита за успех.
metodito написа:drvasko98 написа:metodito написа: В момента нямаме изпълнители, първо, след това това Хубчев не е треньор за големи мачове (лично мнение).
За нас няма. Иначе като треньор на Берое, голям мач негов се сещам с "Левски" за Купата, примерно. Националния не го слагам.
alexdb написа:metodito написа:drvasko98 написа:metodito написа: В момента нямаме изпълнители, първо, след това това Хубчев не е треньор за големи мачове (лично мнение).
За нас няма. Иначе като треньор на Берое, голям мач негов се сещам с "Левски" за Купата, примерно. Националния не го слагам.
E, айде. Като треньор на националния издъни и холандците и шведите. Последните не ги бяхме били от 100 години и обикновено ни бият като маче у дирек. Виж, че откакто напусна националния те нямат точка и ни пердашат кой където ни хване. Хубчев си е идеален за този потенциал на отбора. Друг е въпроса какво изобщо може да се постигне в състоянието като цяло в което е Левски от години.
blue avalanche написа:Хубчев много пъти вече повтори, че за едно такова "нещо" са нужни 2-3 години и дотука е доста последователен в това си мнение, туширайки всякакви коментари за титли, купи и т.н.
За да "тушира" всичко съвсем убедително и в зародиш се изхитри да падне от Берое в София, да "изпусне" Тирето и Етър.
Така де... Да не вземе някой да си помисли кой знае какво...
Предлагам на някакъв стадий да отпаднем и за Купата, за да не се обърка "планът Хубчев"!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
sinqkrepost1914 написа:LM10 написа:drvasko98 написа:Португалецът е толкова ефективен в защита, колкото Тиам в атака.
Нашименто в дефанзивен план с една идея се справя по-добре от Мазурек.
Иначе според мен в двете фази на игра добре се представяха Гомез, Мехди, Мечката, че и Прохазка.
А за този отбор второто място ще се счита за успех.
Гомез беше една скъпоплатена повлекана. Прохазка е любимец на всички. Малко ме е яд за Бурабия, щото арабеската имаше уникални качества .. Всяко докосване му ''лъхаше'' на класа, ама после го съблякоха след един мач и така ..
Човека отиде в силен отбор в Турция и в момента не знам дали още играе там.
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent, LoveAndPeace, ReBorn1982, tiamat, tmanolov и 23 госта