Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: /анкета/ Левски: Всичко около клуба

Мнениеот JackPackage » 08 юли 2019 14:46

Изображение
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/2478231565738232
Бойко им е сложил тирето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 08 юли 2019 14:47

Ба`т Ви Веци:

Крайно време беше да се проведе подобна сбирка. Смятам, че ще има ефект от срещата. Това сподели босът на Славия след съвещанието между собствениците на Левски, ЦСКА и Лудогорец в Министерски съвет.

До къде я докарахме. Ба`т Венци да не хленчи, че е пренебрегнат.
Ааааааа..... Той хвали Ба`т ви Бойко ( да се свети името му ).

Борисов явно е взел нещата в свои ръце. Ясно е, че целта е да осигури спокойствие и нормални условия за провеждане на футболните мачове. Така се прави във всички нормални европейски държави.
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 юли 2019 14:48

JackPackage написа:Изображение
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/2478231565738232
Бойко им е сложил тирето :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ще му вземат акредитацията :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юли 2019 15:12

specter написа:Ганчев:

Разбрахме се да не се купуват мачове, да не се купуват съдии, да не се пробиват отбори и тъй нататък, и тъй нататък. Да има пълен феърплей и да победи най-добрият

Ще припадна. :lol: Разбрали се да не купуват съдии и мачове, бе! Разбрали се! :lol: Не знам точно дали ми е смешно, или ми иде да се изповръщам. Леко започвам да завиждам на хората, които са се отказали напълно от бг първенството.

И ако мушнем това в контекста на селекцията ни, да не се чудим що класните бомбардири затварят телефона веднага щом чуят за България!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 юли 2019 15:20

Този сезон се очертава най-честното и справедливо първенство за всички времена. Никой няма да купува/продава мачове. Никой няма да натиска съдии и никой няма да пробива съперници. Феърплей на висше ниво! :mrgreen:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 08 юли 2019 15:20

На специална среща с медиите във вторник, 09.07, в официалния магазин на ПФК „Левски“ ще бъдат официално представени новите екипи, с които футболистите на клуба ще играят през сезон 2019/20.

Презентацията ще се състои от 11:00 часа, като екипировката ще бъде показана от футболисти от представителния отбор на ПФК „Левски“.

Обръщаме внимание на привържениците на клуба, че във връзка със събитието магазинът ще работи от 12 часа, а подробности за това кога ще са налични за продажба екипите ще бъде публикувана допълнително.

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 08 юли 2019 15:30

TristaNNN написа:

Разбрахме се да не се купуват мачове, да не се купуват съдии, да не се пробиват отбори и тъй нататък, и тъй нататък. Да има пълен феърплей и да победи най-добрият

Ще припадна. :lol: Разбрали се да не купуват съдии и мачове, бе! Разбрали се! :lol: Не знам точно дали ми е смешно, или ми иде да се изповръщам. Леко започвам да завиждам на хората, които са се отказали напълно от бг първенството.

И ако мушнем това в контекста на селекцията ни, да не се чудим що класните бомбардири затварят телефона веднага щом чуят за България!

Същото важи и за треньорите. Ганчев в едно интервю спомена за сериозни имена и причините да не дойдат в България.

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 08 юли 2019 15:38

Обаче логиката на министър Ушев е желязна: Значи, ако нямало напрежение в сектор А, където по традиция е каймака на обществото и собствениците, нямало да има и напрежение, което да се пренася до агитките. Сиреч, ако собствениците не се дърлят помежду си и не се замерят с бутилки минерална вода, примерно, а кротичко си шлюпкат семки, то едва ли не се очаква и агитките да правят така. :shock: Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юли 2019 15:46

baltimore написа:
TristaNNN написа:

Същото важи и за треньорите. Ганчев в едно интервю спомена за сериозни имена и причините да не дойдат в България.

Точно заради такива като Ганчев, Срас и подобни не идват в България добри треньори. Така че да не знае много Ганчев.

Един пример само ще ти дам: Славиша Йоканович. ;)

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 08 юли 2019 15:53

TristaNNN написа:Обаче логиката на министър Ушев е желязна: Значи, ако нямало напрежение в сектор А, където по традиция е каймака на обществото и собствениците, нямало да има и напрежение, което да се пренася до агитките. Сиреч, ако собствениците не се дърлят помежду си и не се замерят с бутилки минерална вода, примерно, а кротичко си шлюпкат семки, то едва ли не се очаква и агитките да правят така. :shock: Изображение

Ами едните мъже са на директно подчинение на високия си шеф, а другите мъже даже не смеят да имитират мъжественост пред новия си собственик :lol: :lol:

Върни се в “Левски”