Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
4-1-5
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
- фифи перото
Синьо сърце написа:4-1-5
Не! Едно към гьотере.
Оправданието на Костов,че налага нова схема смешно.
Схемата практикувана от ЕДИН отбор в света с успехи,предполага и точните изпълнители.
Не може да имаш футболисти ,свикнали и играещи по един начин с години,а ти да ги караш да започват от АБ.
Оставяме настрани,тактическата неграмотност на Бг футболистите.
В последният мач знаеш ли кое прави най-лошо впечатление?
Невъзможността да мислят.Невъзможността да "правят" играта.
Дори и играчи от средна класа за Европа като Рамос ,Жуниньо и Пинто,се движат,очаквайки на някого да му дойде "акъла"

Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- Синьо сърце
- Контакти:
Аз мисля, че никой не очакваше, че халфовете ще ни издънят...В подготовката там бяхме най-добре, но срещу отбори, които играят футбол! Ще трябва да се приспособяваме!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
Ако си мислите,че за 3 месеца ще започнат да играят супер футбол,жестоко се лъжете.Селекцията закъсня,нормално е да трябва сработка.Адмирации към Кастов,че извади Ицо,та той нямаше едно добро отиграване!Просто трябва да ги кара наред... залепя ги на пейката и точ.Кофти,че малките ги няма,искаше ми се още от сега да ги виждаме 

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
- фифи перото
biofreeze написа:Ако си мислите,че за 3 месеца ще започнат да играят супер футбол,жестоко се лъжете.Селекцията закъсня,нормално е да трябва сработка.Адмирации към Кастов,че извади Ицо,та той нямаше едно добро отиграване!Просто трябва да ги кара наред... залепя ги на пейката и точ.Кофти,че малките ги няма,искаше ми се още от сега да ги виждаме
В истински отбор,няма закъсняла селекция.Взима се играч,който е нужен и може.Треньорът просто му казва задачите.Стига с оправдания-"сработване"
А за Ицо...Не плюйте играча,който е класа,само заради възрастта му и заради неправилното му поставяне от треньора.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
фифи перото написа:biofreeze написа:Ако си мислите,че за 3 месеца ще започнат да играят супер футбол,жестоко се лъжете.Селекцията закъсня,нормално е да трябва сработка.Адмирации към Кастов,че извади Ицо,та той нямаше едно добро отиграване!Просто трябва да ги кара наред... залепя ги на пейката и точ.Кофти,че малките ги няма,искаше ми се още от сега да ги виждаме
В истински отбор,няма закъсняла селекция.Взима се играч,който е нужен и може.Треньорът просто му казва задачите.Стига с оправдания-"сработване"
А за Ицо...Не плюйте играча,който е класа,само заради възрастта му и заради неправилното му поставяне от треньора.
В много отбори има многомилионни покупки ,които така и не успяват..не излизай с тоя номер

- deepblue1963
фифи перото написа:biofreeze написа:Ако си мислите,че за 3 месеца ще започнат да играят супер футбол,жестоко се лъжете.Селекцията закъсня,нормално е да трябва сработка.Адмирации към Кастов,че извади Ицо,та той нямаше едно добро отиграване!Просто трябва да ги кара наред... залепя ги на пейката и точ.Кофти,че малките ги няма,искаше ми се още от сега да ги виждаме
Челси истински отбор ли е?Торес може ли или не може?

Йовов е забравил класата си в някое чекмедже на предизборния си щаб!Кое е "правилно поставяне" за Йовов?Щото аз не се сещам да е направил нещо запомнящо се този сезон.На някой пост!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- фифи перото
deepblue1963 написа:фифи перото написа:biofreeze написа:Ако си мислите,че за 3 месеца ще започнат да играят супер футбол,жестоко се лъжете.Селекцията закъсня,нормално е да трябва сработка.Адмирации към Кастов,че извади Ицо,та той нямаше едно добро отиграване!Просто трябва да ги кара наред... залепя ги на пейката и точ.Кофти,че малките ги няма,искаше ми се още от сега да ги виждаме
Челси истински отбор ли е?Торес може ли или не може?
Йовов е забравил класата си в някое чекмедже на предизборния си щаб!Кое е "правилно поставяне" за Йовов?Щото аз не се сещам да е направил нещо запомнящо се този сезон.На някой пост!
Ясно.Ти си прав.С теб не може да се води дискусия.
Ти харесваш Сираков,нали?
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
- фифи перото
biofreeze написа:фифи перото написа:biofreeze написа:Ако си мислите,че за 3 месеца ще започнат да играят супер футбол,жестоко се лъжете.Селекцията закъсня,нормално е да трябва сработка.Адмирации към Кастов,че извади Ицо,та той нямаше едно добро отиграване!Просто трябва да ги кара наред... залепя ги на пейката и точ.Кофти,че малките ги няма,искаше ми се още от сега да ги виждаме
В много отбори има многомилионни покупки ,които така и не успяват..не излизай с тоя номерКолкото до Ицо,не съм казал нито едно от двете неща! Аз лично влезнах на стадиона около 10 минута и изпуснах началото.Но от това,което видях през следващите минути,до смяната,беше безидейно ритане на топката ,потресаващи пасове ,които няма значение къде играеш трябва да го можеш си мисля
Или ти си гледал нещо друго?
Но те не са 5 на брой,нали?;)
Ще рита.Къде не го сложиха да играе?
Офанзивен,дефанзивен,ляв,централен.
Йовов не е играч за схема.Достатъчно е опитен и кадърен.Пусни го свободен и от 10 глупости,ще направи нещо,което ще се помни.Не ме разбирай неправилно.Не го защитавам.
Или просто не му подновявай договора и го изпрати с овации...
А не да го правиш за смях на тази възраст(не,че и той не си е виновен де,на кого му се иска да се пенсионира?;))
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!