Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Лудогорец Разград

Анкетата завърши на 24 сеп 2014 17:50

Победа за Левски
78
51%
Равен
18
12%
Победа за Лудогорец
56
37%

Общо гласове: 152

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Левски (София) - Лудогорец (Разград) | 3-2 FT

Мнениеот edmon_dantes » 28 сеп 2014 13:11

il4o_iliew написа:
terata написа:Щото нямаше да е патриотично. :mrgreen: Ми по твойта логика, те нали са голям отбор, що първото полувреме при числено равенство не ни попиляха и не показаха техните си комбинации? Нали си много "умен", обясни на непросветените като мен? А за "хубавите комбинации" при дузпата и другия гол, просто ще замълча и ще оставя колегите да ти се посмеят, "неутралний"! :mrgreen: Междудругото, всичките ти "неутрални" мнения са плюнки по Левски, но нищо важното, че ти личи къв си "неутрален". :mrgreen:

Не знам защо. Сигурно е защото ги скъсахте от игра. Показахте невероятна тактическа грамотност, футболни умения и дисциплина и победихте един истински европейски колос. :) Не случайно Сърмов след гола си се израдва, все едно е вкарал на Барселона на финала за ШЛ. :) Ще ме уморите, честно. Айде давайте все с такава игра и догодина белким вас ви гледаме в групите. Само че така като ви гледам как от един мач вдигнахте кофите, нищо чудно и да ги преодолеете и да стигнате я полуфинал, я финал в ЛЕ/ШЛ. ;)

Докато такива като Стоянов се правят на недостижими и не показват грам уважение към противниците си, ще бъдат освирквани до дупка.
Ние когато сме играли в ШЛ, твоето отборче е ритало по селските ливади. Айде малко по-скромно!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 28 сеп 2014 13:14

terata написа:
il4o_iliew написа:Изгонването на Кайсара беше пресилено и повлия на изхода на мача. Дузпата не е спорна, а напълно редовна. Виждал съм и в Англия и Испания хиляда пъти по-спорни дузпи. Нарушението е налице, тъй като играчът на Левски не играе с топката и нарушава баланса на Безяк. Изгонването на Гаджев евентуално първото полувреме същото нямаше да е незаслужено, тъй като застрашава здравето на колега, а това е подсъдимо и криминално. Да не го изгониш за това нарушение, а да изгониш Кайсара за оспорване е показване на двоен стандарт и подстрекаване на нарушения, които са най-грозното нещо във футбола. Виждал съм при подобни влизания как на Рамзи му счупиха крака срещу Стоук или как Методи Стойнев от Велбъжд преди години счупи крака на играч на Литекс във финала за купата. Значи като гониш играч за оспорване/блъскане най-логичното е да покажеш и за опит за осакатяване.

Затова казвам, че играта на Левски беше далеч от феърплея и провокациите бяха през целия мач не само от играчи, но и от публика. И затова Моци направи жест към публиката на Левски, която вместо да си подкрепя отбора, освиркваше вратаря на гостите. Затова и Дяков реагира остро(не го оправдавам, защото беше много грозно) на непрекъснатите провокации и изключително груба игра на Левски.

Пак казвам, можехте да водите с много още първото полувреме, но това не беше плод на някаква извънземна игра на Левски, а на подаръци от страна на Лудогорец. Първият гол беше подарък на Стоянов, вторият също беше негов подарък, защото не излезе да боксира топката, която беше в неговото вратарско поле. А третия гол беше отново колективна грешка на целия отбор на Лудогорец, който допускаше по детински начин да зейват огромни пространства отзад. Истината е, че отборът играеше през първите 30 минути като някакъв треторазреден отбор в защита и това доведе до разликата. А не някаква класа или игра от страна на Левски.

Колкото до второто полувреме, Лудогорец ви изпусна. И трябва да ви е срам, че въобще говорите за това, че играчите ви се били уморили щом цяло полувреме и повече играха с човек повече.

И не, не съм против Левски. Радвал съм се и съм скачал като малко дете когато бихте Удинезе, Артмедия, Динамо Букурещ преди години и когато влязохте в ШЛ. Но да го изкарвате Гонзо големия специалист и отборът страхотен след един такъв откровено противоречив мач за Левски от спортно-техническа и чисто човешка гледна точка, е много глупаво.

Цацаров ти си на ход. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ае много големи малоумници има тук. :) Головете на Левски били от грешки на съперника, ае "неутрален", а головете на кренвиршите кви бяха, бе гений? Плод на някви извънземни заучени комбинации ли, що ли? :mrgreen:

Тера,никой не оспорва победата,а двойния аршин на Кабаков.Айде бъди поне малко обективен.И Кайсара и Дяков заслужават наказание,спор няма.
Но какво заслужават Гаджев и Домовчийски?
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 сеп 2014 13:15

В интерес на истината това бе най-добрият мач на Разград срещу Левски. Помня първото им идване в София и първите 30 минути в Разград преди 3 години. Бяха много подплашени. Но след 1-2 контраатаки се съвзеха.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 сеп 2014 13:15

edmon_dantes написа:Докато такива като Стоянов се правят на недостижими и не показват грам уважение към противниците си, ще бъдат освирквани до дупка.
Ние когато сме играли в ШЛ, твоето отборче е ритало по селските ливади. Айде малко по-скромно!

Колега, не му обръщай внимание.
Не е за Лудогорец, чорбар е.
Да, не е цесекар, а типичен, хейтърски чорбар, тоест - анти-левскар.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 28 сеп 2014 13:50

Честито, левскари! Страхотен Левски! Аз съм сигурен, че ако не бяха гонили Кайсара щяхме да им набутаме още два гола! :)
Изображение

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 28 сеп 2014 13:53

Аз не искам да навлизам в спорове за мача, защото ще бъда нападнат . За мен червения картон е супер измислен дори не видях какво толкова стана . След това трудно се играе 10 на 11 и само който не е играл футбол не го знае . Дузпа по - скоро имаше , Гаджев можеше да бъде изгонен с директен червен , Дяков направи тъпо изпълнение с плюенето , но беше прав да оспорва решението на съдията ( само капитаните имат право да спорят със съдията ) , въпреки това не го оправдавам . Само немога да разбера с какво Владо показа неуважение ? Каквото си посееш ... като викахте за Лацио на В. Левски той ви го каза , че нямате работа на стадиона и да си стоите у вас , по много причини , едната от която е че най-малкото Левски не играеше в онзи мач . Немога да си обясня отношението на хората към играчи , които са национали на България и се справят меко казано добре с националния отбор - Дяков е много ключов играч , а по-добър вратар от Владо сме нямали от немай си кога . Как тея хора ще отидат след дни на мач на националния и ще подкрепят същите тея хора и ще се радват със същите тея хора при една евентуална победа ? А представете си че Владо спасява мача с няколко хубави спасявания ?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 сеп 2014 13:54

Мистри написа:
Викаш вратаря е невинен? :lol:
В изчистването е грешката и в големината на вратата. :mrgreen:
Голям майтапчия си.

Kазвам, че е много по-лесно да се изчисти топка с глава, когато няма противник до теб, отколкото да извадиш подобен удар от ъгъла. Ебати майтапа, а?!
[center][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2014 13:54

Аз правя евала на Борката Стойчев, че не отвърна на селските прояви на Дяков. Големия национал ще си отнесе наказанието ;)
Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 28 сеп 2014 13:57

ralka_levskarka написа:Не мисля така. Той почти я докосна, Блажевич, може би, щеше да я избие..

На теб ти беше криво, когато ебаваха Божи, ама не спря да ревеш срещу Пламен втора година...
[center][/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 28 сеп 2014 13:58

IvailoRz написа:Аз не искам да навлизам в спорове за мача, защото ще бъда нападнат . За мен червения картон е супер измислен дори не видях какво толкова стана . След това трудно се играе 10 на 11 и само който не е играл футбол не го знае . Дузпа по - скоро имаше , Гаджев можеше да бъде изгонен с директен червен , Дяков направи тъпо изпълнение с плюенето , но беше прав да оспорва решението на съдията ( само капитаните имат право да спорят със съдията ) , въпреки това не го оправдавам . Само немога да разбера с какво Владо показа неуважение ? Каквото си посееш ... като викахте за Лацио на В. Левски той ви го каза , че нямате работа на стадиона и да си стоите у вас , по много причини , едната от която е че най-малкото Левски не играеше в онзи мач . Немога да си обясня отношението на хората към играчи , които са национали на България и се справят меко казано добре с националния отбор - Дяков е много ключов играч , а по-добър вратар от Владо сме нямали от немай си кога . Как тея хора ще отидат след дни на мач на националния и ще подкрепят същите тея хора и ще се радват със същите тея хора при една евентуална победа ? А представете си че Владо спасява мача с няколко хубави спасявания ?

Михайлов се връща, няма да се плашиш :lol:
Дяков да ходи да се гръмне, ебахти наглия тип, заедно с Моци, ми станаха супер антипатични.
Хайде гледай повторението на Гаджев, пак, пак, пак и пак. ЖК е точният, който можеше да получи, ако беше над глезена тогава е за червен. А бе, вие Англия не гледате ли?!
Image

Върни се в “Левски”