metodito написа:scooool написа:metodito написа:scooool написа:Пак се пише, че Мъри бил направил трансферите , ако е за заяждането, някой може да напише, че ръководството ги е направило и ще продължаваме да си спорим в стил кокошката или яйцето е първо. Спрете, няма го вече и няма и смисъл!
Ами, добре, екипът му. Той или някой от екипа, следи футболисти постоянно. Имат добри анализаторски способности. А и когато имаш концепция в главата си, идея, какво търсиш, за каква работа, ти е по-лесно. Аз тоя Кордоба съм го гледал май на "Ивайло", ми не ми е направил впечатления. Макар че аз съм ходил на два мача за три години. Анди го мъчиха на какви ли не позиции, нещо не му се получаваше, основно като офанзивен футболист. Сега примерно ще е интересно дали Антоан, който също е офанзивен футболист, може да стане дефанзивен халф.Той има физиката. Има техниката. Дано. Защото Асенчо... не знам, не съм му голям фен...
Не съм Хонда, но лично съм чувал Мъри на брега на язовир да се обяснява и да казва, че той не е селекционер!!!! Между другото го следя и никъде не беше правил това като с бразилците и Сонко примерно за печалба да работи, според мен това са набелязани играчи през годините и реализирани трансфери в правилния момент! Успех на Ричи да ги пори, дано са включили процент при продажба.
Не знам софтуер ли какво използват, но ще спомена и други двама футболисти - Дарко и Жо. И Бардон. Аз почвам да влизам в някакви теории, че като правило другите треньори или ги мързи да скаутват и проучват футболисти или им се налага да избират от някакъв пул, предложен от конкретна агенция. Само дето от деветки не разбират. И това му изяде главата всъщност. Макар че статистиката на Рикардиньо се доближава до тази на Арш.
Ще си позволя да се намеся в дискусията ви.
Методи, от Дарко Тасевски и Жо , трудно може да се каже че Левски е на печалба.
Трябва ли да ти напомням ,че при Мъри Жо имаше доста периферни функции. пропускаш факта,че Жо беше продаден общо взето за същите пари за които беше закупен . Да кажем,че при него беше "солта за брашното" . Направи чудесна кариера в Русия, но от него Левски няма особени позитиви.
За Дарко Тасевски ?- горе долу същото. Дойде с огромни очаквания ,като не съм сигурен доколко оправда. Направи много силни мачове , но и много слаби беше наричан и "Пасевски" ,но и "Заспалевски" . Има доста противоречиво присъствие в съблекалнята.
Бардон - един от най-успешните трансфери на Левски в цялата му история. Но е взет без да е гледан от ,който и да е треньорския екип на Левски. Нещо подобно твърди и Кокала , който твърди ,че Бардон е взет в Левски след няколко минути игра на джийтбол между него и Бардон, без да е гледан преди това. Едва ли това е точния модел ,който трябва да следваме. Ударихме кьоравото , но шанса да успеем при следващ такъв трансфер е много малък.
Само за твоя информация Антоан Стоянов е дефанзивен халф , а не офанзивен