@Tristann: Човек, ти не разбираш май какво имат предвид хората като го наричат темерут, но ги храниш. На темерута вечно нещо и някой му е крив, но никога не е той. С такъв човек не може се разбра. Той е недиалогичен, а в конкретния случай, не се е развил и на йота като треньор. Едно е да играеш защитно и ефективно - като например Гърция, когато спечели Евротитлата, съвсем друго - защитно и неефективно. Както играеше Берое, както играе национала. Не съм баба Ванга да кажа ще има ли, би ли имал успех в "Левски" Хубси. Но имали сме треньори дребни душици, които никога не са се борили за нещо. Това де пълзи не може да полети. Дано той е изключение от правилото. И относно защитната игра, и Роси играеше по-прибрано (според някои грозно), но ефективно. Няма значение с колко си бил, ако си бил. Отборите на Хубси играят грозно и неефективно.
С непускането на Станислав в национала, от мен има една гоооляма черна точка от мен. Каква е причината? Две може да са:
а) Станислав не е улучил на точния мениджър;
б) лично отношение.
Ако е първото, нормално. Всички треньори от много години насам са послушни шутки. Стоичков за последно сякаш правеше разликата.
За второто... вписва се в профила на един темерут.
Иначе, засега медиите спекулират. Не знам защо настояват, че Хубчев ще ни е треньор? Че и даже кой бил не искал, кой би искал.
То и ние тук това можехме за Станислав да го кажем. Събираш едно и едно... Ама дали ще е така, беш ли му... Някой назад спомена онзи кратунковец Петев. Ами и аз не изключвам подобен сценарий.