Eminem написа:TristaNNN написа:Eminem написа:TristaNNN написа:Четейки мненията на колегите, оставам с впечатление, че масовата неприязън към Хубчев се дължи на факта, че е неприветлив и "темерутест". Е, добре де, питам аз сега, ние за какво ще го взимаме в крайна сметка: за треньор по футбол на Левски или за Мис Топ Лице Левски?
Кокала и Мъри, по които друга голяма част от колегите непрестанно въздиша, да не би да бяха лъчезарни и засмени като прясно женени булки? Въобще, специалисти такива, това ли са ви критериите за треньор на Левски - да се усмихва мило и ласкаво да ви говори сладки приказки, с които да ви гали душите и ушите?
Добре, дай чисто футболно. Според теб, кои са футболните аргументи в полза на Хубчев ?
Остави ти моите аргументи "За", те не са важни. По-скоро виж тия "Против". Ще рече човек, че не коментираме футболен отбор а модно дефиле или конкурс за миски.

Характерът също е важен. Представи си, че се изпокара с ръководството и подаде оставка. Хайде отново напрежение, поредният треньор и нататък филма го знаем.
Или пък да се скара с някои играчи и те да играят срещу него.
Ми то така по тая логика, изобщо да не взимаме треньор тогава. Да си караме там с помощниците, които не се карат с играчите, понеже знаят, че са за малко и са от благи по-благи бащици. За какво да стягат футболистите да тренират, за какво да им се карат? Ей го, Божи86 рече че всеки ден ходели с усмивка, сиреч, няма гърбене, няма напрежение, няма дисциплина, и всичко е една сладка службичка ама като дойдат сериозните мачове няма да има силици, няма да има и игра. И какво значи да се кара с ръководството? Това никога не съм го разбирал, хеле пък във футбола. Как така ще се караш с "шефа"? И, въобще, кой в реалния живот се кара с ръководството си? Диалог, да. Дискусии, да. Различни гледни точки, да. Ама да се караш чак, не става то така, нищо че всеки се прави на ербап. Както и да е, живи и здрави.