Rivaldo10 написа:blue avalanche написа:Като стана въпрос за фенове-последните мачове,които посетих(щото съм от провинцията),стоях в Сектор Б.Казвам стоях,защото от разветите знамена не можах да видя нищо!Логиката на "водещия" беше,че щом сме дошли в сектора с най-евтините билети,то не е за да гледаме мача.Позволявам си да не се съглася!Нямам нищо против да подкрепям отбора цели 90 мин.,но не и да си плащам за това.Сякаш е някакво "благоволение".Защото,то така излиза.Платил съм си,за да имам възможността 90мин. да "дера гърло".Все пак,основната цел е да видим своите любимци,нали?Иначе какво ще коментираме по форумите?Цвета и размера на знамената?
Впрочем,не е ли време за известно "опресняване" на репертоара?
Ами трябваше да отидеш в сектор "В", не е голяма разликата в цената на билетите, гледаш си спокойно мача. Що се отнася за репертоара, имаме си достатъчно песни, пък и всяка година се пеят по една, две, дори три нови. Друг е въпроса, че "Въздушната шир" се пее един път на три сезона и то от шепа хора,нормално, как ще се помни като не се пее?! За сметка на това пък се пеят едни типично селски песни от рода на "умри вратарче" и т.н.!
"Ами трябваше да отидеш в сектор "В", не е голяма разликата в цената на билетите,..."
Аз мога да си позволя да отида и в А,но седнах в Б,за да подкрепям по-активно отбора.Не съм знаел,че няма да гледам самия отбор!
ПП.Какво общо има скандирането за Ушев,дето стоял(или стърчал) и правел незнамси квоси,с подкрепата за Левски?Ако някой може да ми разясни?