Последно:Батков продава ли Левски или не

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Re: Последно:Батков продава ли Левски или не

Мнениеот eMs1 » 09 сеп 2010 11:58

А този ----> http://www.interpol.int/public/Data/Wan ... _21842.asp
какво ще каже по въпроса :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 сеп 2010 12:14

rhaegar написа:Мен ме е страх, че една смяна на собствеността сега, може да развали обстановката в отбора. Особено ако дойдат хора, които имат различни идеи за спортното управление на клуба, да тръгнат да сменят треньори, директори. Иска ми се да дойде солиден бизнесмен, който обаче не се бърка в спортно-техническата част, но същевременно е достатъчно добре запознат с нея, за да взима точните решения, когато трябва. И само да не тръгнат да връщат Наско и Мъри точно сега, ще развалят всичко, което този отбор може да постигне.

Абе честно казано дори и при смяна не вярвам да има някакви промени от спортнотехническо естество. Трябва да си много тъп, за да разбуташ добре смазана машина. На всички е видно, че Левски най-накрая има спортнотехническо ръководство и нападател. Ако има промени, то ще са в края на сезона и то в случай, че нещата започнат да стават зле.
Иначе по темата Мъри и Наско и аз съм твърдо против да се връщат. Като гледам тандема Гонзо-Джанини се справя доста прилично. Мъри и Наско в Левски да, но след някоя друга година...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Pepo1991
Контакти:

Мнениеот Pepo1991 » 09 сеп 2010 12:40

Абе хора,какво толкова не сте доволни от Батков ??? Вижте отбора ни в момента . Точно Батков направи тази селекция и се вижда че момчетата играят добре . Според мен той трябва да си остане собственик.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 сеп 2010 12:47

Pepo1991 написа:Абе хора,какво толкова не сте доволни от Батков ??? Вижте отбора ни в момента . Точно Батков направи тази селекция и се вижда че момчетата играят добре . Според мен той трябва да си остане собственик.

Точно Баткоф не направи тази селекция. Баткоф даде една малка част от миналогодишната печалба на Левски за трансфери. Ако не беше Гонзо и Джанини нямаше да ги има тези трансфери... Но иначе имаш право. Баткоф даде част от печалбата си за футболисти. То остана и да не даде...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
blue SASHO77
Контакти:

"АЛИАНЦ" иска да купи Левски!!!

Мнениеот blue SASHO77 » 09 сеп 2010 12:49

http://corner.dir.bg/news.php?id=7052931&nt=7

Тандем Наско-Мъри? Тия хора нормани ли са,пари на вятъра ли ще хвърлят(имам предвид комисионните на Наско)!!!
САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: "АЛИАНЦ" иска да купи Левски!!!

Мнениеот obi4am_pirin » 09 сеп 2010 12:54

НСПП не случайно се отказа от 50000 в национала!Очаква други будали да му дават повече! :mrgreen:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 09 сеп 2010 12:56

Според информациите на срещата в офисите на Тодор Батков е присъствала и Мис България 2010 Ромина Андонова, която доскоро бе гадже на македонския футболист на Левски Дарко Тасевски.

:? :shock:
Тая ми беше в класа.До 12 клас става дума.Тая нема и идея какво е футбол...Тя каква го играе там>? Гласи се да е като Сандра РОсей ( май така се казваше шефката в РОМА)
:mrgreen:
Иначе Алянц да ни купи и да дава пари , а не да купи и да си прави реклама само.ПО календарите да слагат Дембеле и Гаджев с екипа на ЛЕвски на които седи и логото на Алянц...
:roll:
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Мнениеот dimachko » 09 сеп 2010 12:58

абе хора вие нормални ли сте как може да вярвате на тези неща ??????? дори и да се стигне продажба спортно-техническото рьководство не е вьзможно да го махнат сега

Върни се в “Левски”