ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: ЛК: Хамрун Спартанс - Левски (София), Четвъртък от 20:30

Мнениеот alexdb » 03 авг 2022 21:22

vlong написа:Гледане на мач в кръчма ми е непонятно.
Гледането на мач на Левски за мен е интимно преживяване.
И жената не я таковам на площада.

Разсмя ме. На стадион предполагам ходиш. :)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 03 авг 2022 21:23

Не ходя,защото съм на 400 км. От София.
Истината е ,че не ми харесват масовите стълпотворения.
Самодостатъчен съм си .От много шумотевица ме заболява адски тиквата.
САМО ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 авг 2022 22:00

vlong написа:Гледане на мач в кръчма ми е непонятно.
Гледането на мач на Левски за мен е интимно преживяване.
И жената не я таковам на площада.

Абсолютно подкрепям. На стадиона ходя срещу някои по-непретенциозни съперници, пак има публика, малко зрелище, просто едно по-спокойно и същевременно приятно преживяване. Съответно и някаква помощ на клуба, един вид.
Но и за мен гледането на мач на Левски е нещо по-лично. Трето поколение Левскар съм. При първия съдийски сигнал баща ми винаги казва "айде Левски!". Така е правел и дядо ми, който за съжаление нямах възможност да познавам.
И други Левскиари да ми кажат айде да гледаме мача... ами не, благодаря, съжалявам, предпочитам сам.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 авг 2022 22:11

futbolqga написа:
tmanolov написа:Баси, наистина ли има хора, които плащат за Диемите :) Има толкова линкове в нета, за да пълня гушата на Домуса - да бе, знам, уж нямал нищо вече на хартия. И не, не ми е до 10 лева или колкото е там абонамента - имам ХБО, Нетфликс, Макс спорт и всичко по план, не позлвма замунди и прочие простотии, но е въпрос на принципи да не им плащам на тези. Виж, ако Левски си предава сам мачовете (ех, мечти) - пръв ще се запиша. Днес от зор купих и семейна членска карта на децата -е, така, да си има, защото Левски е вечен!

Напълно подкрепям! Този заслужава само и единствено затвор. Аз плащам само за стрийминг услуги, които имат адекватни собственици и отношение към потребителите (освен Диема съм анатемосал и Нетфликс). Само че напоследък взеха да изчезват стриймовете на Диемите, или поне тези, които аз гледах. Ако има някой читав, ще се радвам да споделите (пък било то и на ЛС).

http://livetv.sx/bg/allupcomingsports/1/
Обикновено оттук си харесвам нещо - не е топ, но аз така или иначе, освен мачовете на Левски, другите ги гледам с половин око. Отделно предпочитам небългарски коментар - тези изроди от Диема са последното нещо, което ще слушам. Забива през 20 минути и трябва да рефрешнеш - не е топ, но за без пари, толкова. И, както казах, е въпрос на принципи, не ми е до 10-те лева или колкото са там. Мачовете на Левски (домакинските) обикновено ги гледам на живо, за другото съм или на кръчма, или пред компа. Всеки с предпочитанията си - та аз ментел смених с бибиком заради спонсорството на Литекс (гледаха ме като луди, като им казах причината :)), при положение че с ментел никога не съм имал проблем и са с топ обслужване, та затова ли няма да се навия - въпрос и на принципи, както вече подчертах. Лека от мен
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 03 авг 2022 22:25

По новините на Нова сега казаха, че ще ги гледаме утре по Диема 2.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 авг 2022 22:26

Nepobedim написа:
metodito написа:Щом няма да го предават, значи никой няма да го предава. Иначе щяха да купят сигнал. Ако стадиото им няма 2000 места, какъв ли пък ще е интереса към този мач?

а ако стадиото къде ще се играе мача е 2000х8 места ще има ли интерес да се дава?

Имаш предвид за стадио с 1600 места?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 авг 2022 22:27

Plamen_i00 написа:По новините на Нова сега казаха, че ще ги гледаме утре по Диема 2.

Супер.

Nepobedim
Контакти:

Мнениеот Nepobedim » 03 авг 2022 22:42

metodito написа:
Nepobedim написа:
metodito написа:Щом няма да го предават, значи никой няма да го предава. Иначе щяха да купят сигнал. Ако стадиото им няма 2000 места, какъв ли пък ще е интереса към този мач?

а ако стадиото къде ще се играе мача е 2000х8 места ще има ли интерес да се дава?

Имаш предвид за стадио с 1600 места?

Имам впредвид че мача ще се играе на техното национално стадио на Малта и дано да има повече тв интерес.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 03 авг 2022 23:03

Мача ще се предава по Диема. Наздраве за което.
Изображение

Върни се в “Левски”