Левски - Йънг Бойс | 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

atanasovt048

Re: Левски - Йънг Бойс | 1:1 FT

Мнениеот atanasovt048 » 02 юли 2019 21:19

modor написа:Прибирайте ножовете поне до 11-ти :lol:

Нашите показаха въздух за 90 минути, което е радващо. Показаха и някои комбинации, как би изглеждал Левски без ЦН срещу словаците.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 юли 2019 21:20

Добра контрола срещу добър съперник. Радвам се за Стаси, както и това, че Ивайло беше пуснат като халф. Подобно на мача със Зенит стояхме добре и компактно, но този път атакувахме. Каргас за Давид... Ми, хубаво. Те си знаят.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 юли 2019 21:21

На мен ли само му се струва или тоя грък ще ни къса нервите? До сега в актива му една дузпа, един безумен червен картон, а днес прекрасна асистенция.
За мача прилично представяне и крещяща немощ пред гола. Абе изобщо от проверките изглежда, че май само читав вратар сме си намерили. Изобщо предстои голяма мъка.

SANSIRO7
Контакти:

Re: Левски - Йънг Бойс | 19:30 часа

Мнениеот SANSIRO7 » 02 юли 2019 21:22

Popokatepetal написа:
сини шампиони написа:Все повече вчерашната контрола ми прилича на едно чисто кеширане. :shock:

Днес играем със съвсем различен състав. Това вчера беше показно на милите ни юноши, чийто претенции са обратно пропорционални на възможностите. Само чакам на някой от следващите ни мачове, при негативен резултат някой да се провикне “пускай юношите”.........

Проблема е, че сезона е дълъг, а резервите са си предимно юношки

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 02 юли 2019 21:24

alexdb написа:На мен ли само му се струва или тоя грък ще ни къса нервите? До сега в актива му една дузпа, един безумен червен картон, а днес прекрасна асистенция.
За мача прилично представяне и крещяща немощ пред гола. Абе изобщо от проверките изглежда, че май само читав вратар сме си намерили. Изобщо предстои голяма мъка.

Ти сериозно ли само това виждаш? А колко пъти изчисти топката при центрирания, колко пъти Живко като увисне на фланга, Каргас го покри? Кой ЦЗ не прави дузпи? Защо не упрекваме Тиам за 13 картона, а ревем, че тоя си изкарал червен в контрола?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 02 юли 2019 21:27

Jordan1914 написа:
alexdb написа:На мен ли само му се струва или тоя грък ще ни къса нервите? До сега в актива му една дузпа, един безумен червен картон, а днес прекрасна асистенция.

Ти сериозно ли само това виждаш? А колко пъти изчисти топката при центрирания, колко пъти Живко като увисне на фланга, Каргас го покри? Кой ЦЗ не прави дузпи? Защо не упрекваме Тиам за 13 картона, а ревем, че тоя си изкарал червен в контрола?

Нали знаеш, че вратаря и ЦЗ може да направят сто спасявания с брилянтни изяви и като направят една грешка тя е фатална ;). Да не говорим, че ми направи впечатление още в първия мач много нечистите му влизания и че съдията просто го пожали да не го изгони и тогава. Така че за този имам все по-сериозни опасения.
А Тиам е непрекъснато критикуван за масата картони които си вади.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 02 юли 2019 21:31

Не е лош Каргас трябва малко да се успокои. Физическата подготовка на Хубчев ще е жестока,халфовата линия трябва повече да задържа топката.С още 1-2 играчи няма да сме толкова зле през сезона!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 02 юли 2019 21:32

alexdb написа:
Jordan1914 написа:

Нали знаеш, че вратаря и ЦЗ може да направят сто спасявания с брилянтни изяви и като направят една грешка тя е фатална ;). Да не говорим, че ми направи впечатление още в първия мач много нечистите му влизания и че съдията просто го пожали да не го изгони и тогава. Така че за този имам все по-сериозни опасения.
А Тиам е непрекъснато критикуван за масата картони които си вади.

Предпочитам отбор пълен с рискови футболисти от колкото женчовци, като Паулиньо!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 02 юли 2019 21:35

Хубчев бил голям шегаджия !

Готови сме да атакуваме Европа с три отбора , дай Боже и с 4 !
Изображение

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 02 юли 2019 21:39

Лично мое мнение : Каргас е отлично попадение. Прави впечатление много доброто му позициониране, играта с глава. Лошото е че му трябват още мачове да се успокои както каза колегата по горе. Висок снажен, бърз мисля, че с Холмар ще са перфектна двойка.

Върни се в “Левски”