wilge написа:vvessel написа:Някакви коментари за хората с които ще работи Хубчев? Каза, че ще е с екипа от националния, но като слушах Гонг , там май не са много очаровани. И какво става с Иванков в такъв случай?
Хубчев ще работи на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" заедно със своя треньорски щаб, с който работи начело на националния отбор на България: https://topsport.bg/levski/ofitsialno-l ... bchev.html
А именно- Левон Апкарян, Георги Донков и Армен Амбарцумян. Което значи, че Тодор Симов, Мечо Телкийски и Димитър Иванков са пътници. Без коментар.
Ето това ме притеснява и дразни мен. Но пък е право на треньора да си избира щаба. Неприятен е целият този въртеж на треньори. До нищо хубаво не води.Иначе отново ще кажа, че съм умерен песимист.
В интерес на истината не виждам кой треньор може да дойде тук. Чужденец - абсурд. Никой треньор с визитка нямаше да дойде. Кой ще иска в тази месомелачка? Някой палячо като НЕМ? По-добре не. Дали непознатото зло е по-малко зло от познатото? А, българин кой? Забравяме за Мъри - той нееднократно доказа, че не иска при нас. Кой остава? Херо? Първо беше зает като решиха да сменят чичо Гошо, второ при сегашната ситуация около делата му всичко е неясно. Да бяхме оставили чичо Гошо? Колкото и да ми е симпатичен, беше явно, че не се справя със съблекалнята и реакцията на Мариани при смяната му го доказа. За резултатите му какво да кажем? Трагични са! Георги Тодоров? Ако някой преди година-две ми беше казал, че ще се радвам той да е треньор на Левски щях да му се изсмея. Но от друга страна доколкото знам и той не иска да е треньор на мъжки отбор. Самият той си каза.."много малко хора биха искали да са треньор на Левски в този момент" цитирам по смисъл.
Та какво излиза..май нямаме кой знае какъв избор? Ако някой се сети за нещо по-качествено, свободно или навито да беше подшушнал на ПК. Пак ще кажа - радвам се, че поне имаме треньор преди новия сезон. Това гарантира, че няма да има бягане от отговорност. По-добре ли щеше да е да се чака до последно за "каквото изпадне" ?
Самият факт, че са придумали Хубчев да дойде и да зареже доста приличната си заплата в националния за мен означава, че нещата съвсем не са приключили за нас като клуб.