ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Левски
105
43%
Равен
38
16%
Победа за Берое
99
41%

Общо гласове: 242

rane
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Берое (Стара Загора) / 01.04. /

Мнениеот rane » 30 мар 2018 21:55

G_I_G написа:...

Между другото...когато завършите на едва 6-7 точки от Лудогорец-може да ми се обадиш ! :mrgreen:

Изображение
А аз мога ли да ти се обадя?Сезон 2012/2013....
Отново демонстрираш много лоши познания на футболната история на България!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

G_I_G
Контакти:

Мнениеот G_I_G » 30 мар 2018 23:27

rane написа:по оста столица - провинция

Тъй като съм любопитен, искам да ми напишеш имената на провинциите в България, столиците на въпросните провинции и местата на сградите на провинциалните народни събрания в съответните столици на българските провинции.
Благодаря предварително!

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 31 мар 2018 01:25

G_I_G написа:

Тъй като съм любопитен, искам да ми напишеш имената на провинциите в България, столиците на въпросните провинции и местата на сградите на провинциалните народни събрания в съответните столици на българските провинции.
Благодаря предварително!

Пич, мисля че се изложи достатъчно вече...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 31 мар 2018 08:05

G_I_G написа:

Благодаря предварително!

Ти, да не си се опитал да се забършеш? Е, не ти се е получило :lol:
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

V1098

Мнениеот V1098 » 31 мар 2018 08:29

Elliah написа:
G_I_G написа:

Благодаря предварително!

Пич, мисля че се изложи достатъчно вече...

G_I_G НЕ се изложи ами, просто ти задава въпрос и понеже не можаш да отговориш,защото не знаеш нищо за това му казваш че се е изложил това е !! Относно мача Берое за мен има предимство игрово. Сработката която имаме Левски я нямат, и не се знае кога ще я имат.!

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 31 мар 2018 09:26

[quote="V1098"][quote="Elliah"][quote="G_I_G"][quote="rane"]
по оста столица -[b][u][color=#FF0000] провинция[/color][/u][/b][/quote]

Благодаря предварително![/quote]

Пич, мисля че се изложи достатъчно вече...[/quote]

G_I_G НЕ се изложи ами, просто ти задава въпрос и понеже не можаш да отговориш,защото не знаеш нищо за това му казваш че се е изложил това е !! Относно мача Берое за мен има предимство игрово. Сработката която имаме Левски я нямат, и не се знае кога ще я имат.![/quote]

Каква сработка имате бе?Орихахте ни на Герена,добре,че И.Иванов изби онази топка от гол линията,иначе отивахте на разлика.Срещу Витоша,ЦСКА,Лудогорец,къде ви беше сработката?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 31 мар 2018 11:56

При все че заплатите на Берое се плащат от моя джоб, може и да не разсърдя на едно 4:0 ;)
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

V1098

Мнениеот V1098 » 31 мар 2018 13:13

Работата която върши Охене, Райнов, Камбуров, Педро и Бригидо е страхотна дърпат отбора напред. Охене знае кога и как да изведе Камбуров. Райнов много се бори, така в защита Бандаловски играе отлично, и особено Леони и Милен Желев, единия ляв бек т.е Леони, и Желев като крило 2мата играят чудесно и се разбират. Камбуров с Райнов имат добра комуникация както и Охене с Камбуров и Райнов. Цонев и той се включва добре. А на вратата Душан е просто за мен е отличен 10. По крилото Педро играе чудесно, търсят го с дълги и къси топки. И е голмайстор най важното за това го искате. Карачанака страшна пластика в тия крака кашкавалени и техничени крака, както и Рубен Бригидо, бърз техничен знае да връзва 2 3 и пуска пасове. Перфекциозен дрибъл има Бригидо. Стига ви толкова тактика и разяснения. Победа за Берое. Иван Иванов изби топката ама то това ви беше единствения удар за целия мач това е.! Относно тока няма да ползваш ток и няма да плащаш. Сметката ми за телефона на виваком всеки месец по 20 до кога това а? Кабелната на виваком а? В касата на Левски. Така че са неуместни тия сравнения цената на тока и кабелната за тв-то, и цената на домашния телефон. Безсмислени сравнения и спорове.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 мар 2018 14:24

V1098 написа:Работата която върши Охене, Райнов, Камбуров, Педро и Бригидо е страхотна дърпат отбора напред. Охене знае кога и как да изведе Камбуров. Райнов много се бори, така в защита Бандаловски играе отлично, и особено Леони и Милен Желев, единия ляв бек т.е Леони, и Желев като крило 2мата играят чудесно и се разбират. Камбуров с Райнов имат добра комуникация както и Охене с Камбуров и Райнов. Цонев и той се включва добре. А на вратата Душан е просто за мен е отличен 10. По крилото Педро играе чудесно, търсят го с дълги и къси топки. И е голмайстор най важното за това го искате. Карачанака страшна пластика в тия крака кашкавалени и техничени крака, както и Рубен Бригидо, бърз техничен знае да връзва 2 3 и пуска пасове. Перфекциозен дрибъл има Бригидо. Стига ви толкова тактика и разяснения. Победа за Берое. Иван Иванов изби топката ама то това ви беше единствения удар за целия мач това е.! Относно тока няма да ползваш ток и няма да плащаш. Сметката ми за телефона на виваком всеки месец по 20 до кога това а? Кабелната на виваком а? В касата на Левски. Така че са неуместни тия сравнения цената на тока и кабелната за тв-то, и цената на домашния телефон. Безсмислени сравнения и спорове.

Нас това какво ни интересува? :lol: Защо не го споделяш в подфорума на Берое? :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Torino FC 1906
Контакти:

Мнениеот Torino FC 1906 » 31 мар 2018 15:44

V1098 или G_I_G ... достатъчно се изложи , още и 10 профила да си направиш все тая .

Едно не можеш да разбереш , срещу теб не коментират лоботомици и шизофреници тире червено-оранжеви от Литекс тире София !

За мача , иска ми се 4-0 ... но разумът казва макс 2-0 .

Върни се в “Левски”