a4ama4ko написа:
Формата на португалеца е проблем на треньора, който преди три седмици го е одобрил за привличане, одобрил е едни сериозни разходи на клуба. Ако не е бил във форма, защо се е съгласил да бъде привлечен, къде е гледал?
Рошу е футболист, какъвто не сме имали от времето на Дарко, но този италиански инат ще го затрие.
При добрите ни треньори и отявлените дървета правеха мачове (справка: последният период на Петрович). При този странник от Римини класни футболисти изглеждат като пълни аматьори, това е разликата.
Баш пък от Дарко насам, да. ОК, аз такова нещо не видях в Рошу. Не съм специалист. Де да знам. На мен не ми направи впечатление. Един Панайотов ми прави много по-голямо впечатление.
Между другото, при привличането на Тиам се изказах нещо от рода: "за какво ни е тая печка сега". Момчето се включи много добре. Просто все едно седмици наред беше тренирал с отбора. А кои визираш за класни футболисти де изглеждали пълни аматьори? Гомес? Човекът е на 32. Просто сме позакъснели с 4-5 години да го вземем...