Ама Тристане, ти прекрачи всякакви граници бе, човек. Че ся кво - и ние ли да ставаме футболни хора, и ние ли да оставаме без поводи да предъвкваме това-онова? Плескавицата си бил пипнал отбора - как ли пък не, той да не е Жадното случайно. Този-онзи клекнали, че били контузени - е-е-е, като са излезли на терена, няма нито да клякат, нито да приклякват. Някакъв си Найденов го изяли - че кой го пуска бе. Да беше пуснал някой по-жилав и кокалест - да го дъвчат по-дълго ...
Недей така бе, човек, тука е форум, Гонгът е агора, ние не сме случайни хора - треньорът като си премълчава за неща, които не са за казване, ние да не сме треньори. Ние сме патриции, къде ни търсиш ти!
Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Петър Хубчев
sinqkrepost1914 написа:tiamat написа:За нен чак средата на следващия сезон можем да правим някакви заключения.
Според мен дори към октомври 2023 ще имаме още по-ясно мнение за работата, която Хубчев е свършил.
Ти да не би да си разбрал, че сезоните са 4-ри, когато си станал на 15
Не разбрах точно какво съм разбрал

- blue avalanche
- Контакти:
TristaNNN написа:На няколко пъти го питаха за нови футболисти и отговорите в началото бяха сравнително бодряшки и от сорта на "Чакаме нещо до края на седмицата", "Очаквам развитие до началото на идната седмица", "Действаме по въпроса" и т.н. След което нито в началото на седмицата се случи нещо, нито в края, нито междувременно. Е, какво да отговаря по въпроси и теми, които очевидно не са изцяло под негов контрол? Ако продължи с "очакваме до края на ...еди кога си", ще има вой и подогравки и освен темерут ще стане Пинокио2, даже ще почнат да му мерят носа.Какви физиономии да прави, като журналята го питат постоянно за нови? Ми, писнало му е на човека, явно. Едва ли той ходи да ги пазари и да бута пачките на мениджърите им.
И какво трябваше да каже след мача с крадците на идентичности? "Ами, Юруков е дупка, пръснаха го и замина мача", или "Сръбския спец и хитър и на полувремето ремонтира тирето", или "Техните негри ни натиснаха и поиздъхнахме, щото ние ги надхитрихме в началото, ама тия не са Дунав", или "Нашиментов издъхна, Доктора издъхна, щото бяха контузени и в центъра си е*а майката", или "Толкова си можем към момента с тия кадрови проблеми и наличен потенциал"? Това по-добре ли щеше да звучи? И разбира се, че не е давал указания да хващат лопатите и да бъркат бетона, просто този мач така се разви. Петрович си пипна отбора и оранжевите заиграха агресивно, натиснаха фланговете и логичното се случи. Изолираха успешно нашите остриета и така полека-лека ни натикаха, нашите се напрегнаха, почнаха да ритат напосоки и в по-голямата част от полувремето гледаха мача отблизо, понеже, пак да кажа, Дедо си ремонтира отбора и ни загащиха силните играчи. Неприятно, но факт.
И? Трябваше да засипе плескавицата с похвали ли, какво? Да срине Юруков със земята ли? Да оплюе всичко в клуба ли?
Не се ли замисляте, наистина, че някои неща не бива да се коментират в публичното пространство и е по-добре, а и по-здравословно да си останат в "кухнята"? Щото, ей го - едно непремерено и емоционално изказване за "шведа", че не знаел там елементарни неща, вече втори месец се използва за аргумент колко сме зле, колко сме непрофесионални, колко е тъп треньорът, как ни лъжат от ръководството и прочее заключения. Мислите ли наистина, че трябва всичко да се казва публично, предвид ителекта и първосигналността на същата тая публика, капризна на гол тумбак освен това.
Добре. Според теб, кои са "разрешените" въпроси(ако изобщо има такива), които журналистите могат да се осмелят да зададат на Негово превъзходителство г-н Петър Хубчев с надеждата да получат някакъв мижав отговор, различен от:
"Нека това си остане в съблекалнята"?
Дай едно списъче...
Щото на мен, пък, ми е писнало от:
"Животът продължава"
"Играем мач за мач"
"Гледаме напред"
"Трябва по-скоро да забравим този мач"
"Нашата публика е най-великата"
"Паднахме, защото не вкарахме"
и т.н.
А ако журналистите почнат да се държат по същия начин и тотално игнорират г-н Петър Хубчев? Направо не ми се мисли какъв вой ще настане тука...
"Аааааааа...платените журналя игнорират Отбора на Народа"
"Гадовете ни лишават от правото да сме информирани"
"Червено-оранжевата паплач внася напрежение"
и т.н.
Значи треньорът може да се държи като темерут и това е много готино, но ако журналистите отговорят със същото - мамка им!!!
Така ли?
blue avalanche написа:Djack_84 написа:Пълна подкрепа от мен за Хубчев.Не съм съгласен с това,че не се вижда положителна промяна от неговата работа.Има и негативи,разбира се.
Плюсовете дотук според мен:
- Успя да вкара дисциплина в отбора и да изтиска максимума от играчите
- Отбора през повечето време стои компактно,има нужната взаимопомощ и себераздаване
- В големи периоди успяваме да пресираме успешно
- В повечето мачове имаме завидна ефективност пред гола и вкарваме почти всичко,което създаваме като положения.
- Отбора играе директно с пасове напред и търсене на бързо развитие на атаките.
- И не на последно място - отношението му към журналистите.Успява да контрира всички опити за провокации и внасяне на интриги.По този начин предпазва играчите от напрежение и винаги ги защитава.
Като минуси могат да се отбележат:
- Прави впечатление,че сякаш няма план Б,когато мача не се развие така,както е очаквал и както го е започнал като нагласа.
- Доста пъти закъснява или бърка със смените на играчите или размества постовете им в хода на мача
- Бърза да връща отбора назад,когато поведем и имаме психологическо и игрово предимство.Прави впечатление,че на този етап не сме готови особено да пазим резултат и се дърпаме прекалено дълбоко в собствената си половина изпадайки в глуха защита на моменти.
Така, както си ги изброил, минусите тежат повече от плюсовете.
Че тежат е ясно.И това се видя особено срещу по-грамотни съперници - Ларнака и Тирето.Но тези неща са отстраними - и вярвай ми щом ни ги виждаме ги вижда и Хубчев.Освен това си има и причини за това нещо.Хубчев разполага със точно 14 равностойни футболиста в момента(Михайлов/Миятович; Рейш,Холмар и Каргас - за 2 поста в отбрана и Нашименто/Мазурек).От там насетне - нито Юруков и Найденов,могат да заменят равностойно Тиам и Райнов,нито Насиру и Здравко могат да са равностойни опции на Стаси и Паулиньо,нито Алар на Робърта.Това кара Хубчев да прави ротации или да не прави смени на моменти.За негово и наше съжаление тези ротации доведоха на няколко пъти до грешки и загуба на точки и мачове.
Общо взето има къса скамейка в момента,поради 2 причини:
1.Бавната аклиматизация на някои от новопривлечените(което донякъде е нормално особено за чужденците) - Алар,Насиру,Здравко и Чандъров
2.Недостатъчните качества на този етап да са титуляри или да заместват титулярите - Юруков и Найденов
Според мен Алар и Насиру имат качества,но им трябва още малко време да се адаптират.На Юруков и Найденов малко им тежи отговорността и трябва да се отпуснат за да се случат нещата.Чандъров и Здравко - там не съм оптимист,че ще се получи.
Съвсем друг е въпроса,че имаме нужда зимата от 3-4 попълнения - на 2та бека и един дефанзивен халф задължително.И това при положение,че се запазят сегашните играчи.
- blue avalanche
- Контакти:
Djack_84 написа:blue avalanche написа:Така, както си ги изброил, минусите тежат повече от плюсовете.
Че тежат е ясно.И това се видя особено срещу по-грамотни съперници - Ларнака и Тирето.Но тези неща са отстраними - и вярвай ми щом ни ги виждаме ги вижда и Хубчев.Освен това си има и причини за това нещо.Хубчев разполага със точно 14 равностойни футболиста в момента(Михайлов/Миятович; Рейш,Холмар и Каргас - за 2 поста в отбрана и Нашименто/Мазурек).От там насетне - нито Юруков и Найденов,могат да заменят равностойно Тиам и Райнов,нито Насиру и Здравко могат да са равностойни опции на Стаси и Паулиньо,нито Алар на Робърта.Това кара Хубчев да прави ротации или да не прави смени на моменти.За негово и наше съжаление тези ротации доведоха на няколко пъти до грешки и загуба на точки и мачове.
1.Бавната аклиматизация на някои от новопривлечените(което донякъде е нормално особено за чужденците) - Алар,Насиру,Здравко и Чандъров
2.Недостатъчните качества на този етап да са титуляри или да заместват титулярите - Юруков и Найденов
Според мен Алар и Насиру имат качества,но им трябва още малко време да се адаптират.На Юруков и Найденов малко им тежи отговорността и трябва да се отпуснат за да се случат нещата.Чандъров и Здравко - там не съм оптимист,че ще се получи.
Съвсем друг е въпроса,че имаме нужда зимата от 3-4 попълнения - на 2та бека и един дефанзивен халф задължително.И това при положение,че се запазят сегашните играчи.
на 2та бека...
Защо тогава разкарахме Нганиони? Който, по мое мнение, беше доста свестен ляв защитник? И то ПРЕДИ да сме намерили заместник?
Защо не търсихме десен защитник, а се напълнихме с център-нападатели?
Кой е виновен? Аз ли?
Здр.Димитров и Чандъров имат ли класата да вдигнат нивото на отбора?
И главният въпрос:
Хубчев ли направи трансферите или някой друг?
Ако е той - да си носи отговорноста! Ако не - значи е някаква марионетка!
Само, че такива въпроси е забранено да се задават на г-н Хубчев! Сакън...
blue avalanche написа:Djack_84 написа:blue avalanche написа:Така, както си ги изброил, минусите тежат повече от плюсовете.
Съвсем друг е въпроса,че имаме нужда зимата от 3-4 попълнения - на 2та бека и един дефанзивен халф задължително.И това при положение,че се запазят сегашните играчи.на 2та бека...
Защо тогава разкарахме Нганиони? Който, по мое мнение, беше доста свестен ляв защитник? И то ПРЕДИ да сме намерили заместник?
Защо не търсихме десен защитник, а се напълнихме с център-нападатели?
Кой е виновен? Аз ли?
Здр.Димитров и Чандъров имат ли класата да вдигнат нивото на отбора?
И главният въпрос:
Хубчев ли направи трансферите или някой друг?
Ако е той - да си носи отговорноста! Ако не - значи е някаква марионетка!
Само, че такива въпроси е забранено да се задават на г-н Хубчев! Сакън...
За Нганиони съм съгласен с теб.Бих добавил и Цветкович.Определено нещата със селекцията нещо се объркаха - тя закъсня,а отделно не бяха привлечени играчи за всички постове.Причините какви са и кой е виновен...може само да гадаем.И Колев и Хубчев имат право на поправителен и то съвсем скоро.Имат възможност да вземат играчи на нужните постове зимната пауза.Ако и тогава не се случи - няма как да им се разминат критиките и снемане на доверието към тях.
- blue avalanche
- Контакти:
Djack_84 написа:За Нганиони съм съгласен с теб.Бих добавил и Цветкович.Определено нещата със селекцията нещо се объркаха - тя закъсня,а отделно не бяха привлечени играчи за всички постове.Причините какви са и кой е виновен...може само да гадаем.И Колев и Хубчев имат право на поправителен и то съвсем скоро.Имат възможност да вземат играчи на нужните постове зимната пауза.Ако и тогава не се случи - няма как да им се разминат критиките и снемане на доверието към тях.
Доказано е, че зимата е най-тъпото време за свестни трансфери.
1. На никой уважаващ себе си футболист договорът му не изтича през зимата.
2. Докато футболистът се нагоди към шампионата и отбора - сезонът взел, че свършил. А, не дай си Боже, да се контузи по време на паузата.
Да видим, все пак...
blue avalanche написа:....
....
Защото, когато правихме великото отечествено разкарване, Нганионин сам бил поискал да си тръгна и сам бил помолил ПК да се разделят, че бил искал да търси нови предизвикателства. Така рече ПК в едно от интервютата. И не, няма го по сайтовете и вестниците, щото не са сметнали за нужно да отразяват такива новини. Потърси аудио или видео, там се казва ясно.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Djack_84 написа:Определено нещата със селекцията нещо се объркаха - тя закъсня,а отделно не бяха привлечени играчи за всички постове.Причините какви са и кой е виновен...може само да гадаем.
Няма чак такава нужда да гадем... Просто трябва да си припомним някои неща и събития.
Още преди да уволнят Дерменджиев (нищо, че навсякъде се пишеше за идването на Хубчев, а Колев отричаше) от ръководството започнаха да говорят, че треньора и Патрашку вече работят по селекцията. Дори след уволнението на Дерменджиев на една пресконференция Колев заяви, че работят по селекцията и който бъде назначен за треньор на отбора ще трябва да се съобразява с наличните играчи. Да, ама не...

Добре би било този път да се окаже истина, че са започнали отрано работата по зимната селекция и Хубчев да получи навреме нужните играчи преди началото на подготовката.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
blue avalanche написа:....
....
Ти си пълен циркаджия. Краев отиде и дори поигра първия сезон в шампиона на Дания, обаче от теб само плювки съм чел. Нганиони отиде в 8 ият, ама в Б групата, ама бил доста свестен. Цирк, братче