Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Testa_di_Legno
- Контакти:
Re: Без цензура!
Да припомня само миналата година какви бяха настроенията (и постовете конкретно в тази тема) между двата мача на "Левски" с "Хамрун" и на Ерзаца със "Сейнт Патрикс".
Според мен е най-добре да гледаме си вземем и реванша с комшиите, пък на трите звездни селекции да пожелаем успех в техните мачове, а големите приказки - и ироничните подмятания, - да ги оставим за след това. 
Само "Левски"!
Testa_di_Legno написа:Да припомня само миналата година какви бяха настроенията (и постовете конкретно в тази тема) между двата мача на "Левски" с "Хамрун" и на Ерзаца със "Сейнт Патрикс".Според мен е най-добре да гледаме си вземем и реванша с комшиите, пък на трите звездни селекции да пожелаем успех в техните мачове, а големите приказки - и ироничните подмятания, - да ги оставим за след това.
Благородство задължава - затова и не ги ебавам. А и нивото на бг футбола е такова, че рядко миже да сме фаворити срещу когото и да е. Казах им го и преди - пазете чичо Пенчо, без него сте в Ловеч за нула време
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Когато гледах кадрите как промити СМ мозъци бият български фенове се сетих как преди 8 г промити припошки мозъци биеха, плюеха и крещяха по децата на ЦСКА заради хваналата декиш Ганчева пропаганда. Гледайте северномакедонците сещайте се за припознавачите подкрепящи една Ловешка лъжа. 
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
След незаслужената победа на цецовото цецека над Левски по всички независими медии -Кошмар,катастрофа,провал.
Тази сутрин -Ми,то слабата защита провали,ми издъниха се.
Продажни ла.н.яди
Тази сутрин -Ми,то слабата защита провали,ми издъниха се.
Продажни ла.н.яди
САМО ЛЕВСКИ!
- delqnski47
- Контакти:
Testa_di_Legno написа:Да припомня само миналата година какви бяха настроенията (и постовете конкретно в тази тема) между двата мача на "Левски" с "Хамрун" и на Ерзаца със "Сейнт Патрикс".Според мен е най-добре да гледаме си вземем и реванша с комшиите, пък на трите звездни селекции да пожелаем успех в техните мачове, а големите приказки - и ироничните подмятания, - да ги оставим за след това.
Разликата тогава е, че и ние, и вие знаехме че противниците ни са кретени. А тук конкретно ние не сме мислили Сепси за лесен отбор.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
-
peliforewer
- Контакти:
realno написа:Когато гледах кадрите как промити СМ мозъци бият български фенове се сетих как преди 8 г промити припошки мозъци биеха, плюеха и крещяха по децата на ЦСКА заради хваналата декиш Ганчева пропаганда. Гледайте северномакедонците сещайте се за припознавачите подкрепящи една Ловешка лъжа.
Може да съм пропуснал някой от класическите ти коментари, но няма начин феновете на ЦСКА да не са виновни за Ковида и войната в Украйна.Явно червените фенове са ти създали траен дискомфорт.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Добро европейско утро! 
След вчерашният траурен ден за припощината, не толкова, че Тирето беше нашепшено, а понеже Левски би навън, си мисля, че днес най-гадното е да си припок-манипулатор. Не можеш да обвиниш сините и зелените в завера, БФС също, нито злата УЕФА, а не върви да кажеш, че са те изшепшили както си трябва. Припощината не допуска истина по същността си, все пак е основана на лъжи.
След вчерашният траурен ден за припощината, не толкова, че Тирето беше нашепшено, а понеже Левски би навън, си мисля, че днес най-гадното е да си припок-манипулатор. Не можеш да обвиниш сините и зелените в завера, БФС също, нито злата УЕФА, а не върви да кажеш, че са те изшепшили както си трябва. Припощината не допуска истина по същността си, все пак е основана на лъжи.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- delqnski47
- Контакти:
TristaNNN написа:Добро европейско утро!
Да не стане само пръц пръц като миналата година по това време
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Кюфтенца в Български извор:
[ooooooo________________________]
L O A D I N G 30%
[ooooooo________________________]
L O A D I N G 30%
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
peliforewer написа:realno написа:Когато гледах кадрите как промити СМ мозъци бият български фенове се сетих как преди 8 г промити припошки мозъци биеха, плюеха и крещяха по децата на ЦСКА заради хваналата декиш Ганчева пропаганда. Гледайте северномакедонците сещайте се за припознавачите подкрепящи една Ловешка лъжа.
Може да съм пропуснал някой от класическите ти коментари, но няма начин феновете на ЦСКА да не са виновни за Ковида и войната в Украйна.Явно червените фенове са ти създали траен дискомфорт.
Не сме с промити мозъци за да си помислим нещо такова, но сте същите промити мозъци като северномакедонските самоопределили се припознавачи и крадци на идентичност и история. Гледай тях, сещай се за вас. Един ден децата ви и внуците ще са същите злобара с манипулиран мозък.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"