Спас Русев е новият собственик на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!

Мнениеот Altarf » 19 ное 2016 23:17

Tommi написа:
Altarf написа:Лично мен ако ме питаш, за ЦСКА е по-добре да си карате със сегашното дружество.

А ние имаме и някакъв друг вариант ли? Може би трябва да припознаем Лудогорец и да си решим финансовите проблеми... Тези неща са за един друг форум.

Пред вас, феновете, варианти няма, защото нищо не решавате на този етап.
Пред търговското дружество има четири варианта:
1) Отложен фалит - дългогодишна финансова агония. Скапана селекция със свободни агенти, черно тото, липса на перспектива, слабо класиране, малко публика. Нас в ЦСКА това ни устройва.
2) Скорошен фалит - реално някой ще инвестира в марката Левски след фалита на ПФК Левски АД и ще се започне на чисто. Ако случите на готини хора, клубът бързо ще се развие и има реален шанс да се отърве от много нещастници.
3) Без чичко паричко задълженията биват покривани. Ще има същите последици като т.1, но без да се стигне до фалит. Реално ще отнеме много, много време и изключително управление. Малко е вероятно, защото задълженията са много големи, за да бъдат избити просто от ТВ права и няколко успешни трансфера.
4) Чичко паричко - е, мечтата на всеки фен... но рядко се сбъдва.

Така че разумният избор е между 1 и 2. Форумните оптимисти са за 3 и 4, но нямат аргументи, докато за фалита има много. Аз се надявам на 1 или 3, но се опасявам, че ще бъде 2.

angel93
Контакти:

Мнениеот angel93 » 20 ное 2016 00:28

Altarf написа:
Tommi написа:
Altarf написа:Лично мен ако ме питаш, за ЦСКА е по-добре да си карате със сегашното дружество.

А ние имаме и някакъв друг вариант ли? Може би трябва да припознаем Лудогорец и да си решим финансовите проблеми... Тези неща са за един друг форум.

Пред вас, феновете, варианти няма, защото нищо не решавате на този етап.
Пред търговското дружество има четири варианта:
1) Отложен фалит - дългогодишна финансова агония. Скапана селекция със свободни агенти, черно тото, липса на перспектива, слабо класиране, малко публика. Нас в ЦСКА това ни устройва.
2) Скорошен фалит - реално някой ще инвестира в марката Левски след фалита на ПФК Левски АД и ще се започне на чисто. Ако случите на готини хора, клубът бързо ще се развие и има реален шанс да се отърве от много нещастници.
3) Без чичко паричко задълженията биват покривани. Ще има същите последици като т.1, но без да се стигне до фалит. Реално ще отнеме много, много време и изключително управление. Малко е вероятно, защото задълженията са много големи, за да бъдат избити просто от ТВ права и няколко успешни трансфера.
4) Чичко паричко - е, мечтата на всеки фен... но рядко се сбъдва.

Така че разумният избор е между 1 и 2. Форумните оптимисти са за 3 и 4, но нямат аргументи, докато за фалита има много. Аз се надявам на 1 или 3, но се опасявам, че ще бъде 2.

Скрий се с ваща селекция вместо да върнете някой лев който отиде в несъстоятелност.Вие ги давате за заплати на смешни Португалци...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 ное 2016 14:35

blue avalanche написа:
Altarf написа:СВОБОДЕН, форматът на новото първенство е бил стикован между БФС и УЕФА още през юли 2015. Не БФС се съобрази с ЦСКА. Обратното е: Гриша Ганчев се възползва от създалата се ситуация. Както от нея се възползваха и други отбори, които за пръв път играят тази година в елита.
Второто парче от пъзела е още по-любопитно. Наскоро разбрах защо Литекс си изпросиха изгонване в Б група. Отговорът е в правилниците. Дълго време се чудих, но когато разбрах, ми се подреди цялата картина. Някой друг ден, предполагам скоро, ще вдигна завесата, ако вече не са се сетили някои хора. Изисква се доста добро познаване на правилниците. Аз го нямам, но ми обясниха хватката.

Реално нови правила не са правени специално за ЦСКА. Ганчев и Инджов минаха по утъпкан път и за тези, които знаеха какво се случва, беше ясно, че ще успеят.

Българският футбол не може да си позволи дори един от двата му гранда да рита 4 години по селата.

В момента левскарите трябва да търсят отговор на един въпрос: когато ПФК Левски АД фалира, кой ще е синият Гриша Ганчев, който ще даде мило и драго да мине през всички трудности, за да вдигне българския колос отново на крака? Казвам го без заяждане.

Продължаваш да блееш(или грухтиш) за "фалита на Левски",а Левски си е тук. За "нероден Петко" ли плачеш? С обратен знак. :mrgreen: Аман от пророци.
Изображение

Колко е жалък тоя платен трол, не е истина. Повръща ми се от подобни нищожества. Явно му плащат, за да ви пропагандира във форума да фалирате и вие (изсира го за 180-и път вече), а после да припознаете някой чужд клуб, така ще сте си заедно в тинята и срамът им ще е по-безболезнен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 23 ное 2016 16:27

1982 написа:
blue avalanche написа:
Altarf написа:СВОБОДЕН, форматът на новото първенство е бил стикован между БФС и УЕФА още през юли 2015. Не БФС се съобрази с ЦСКА. Обратното е: Гриша Ганчев се възползва от създалата се ситуация. Както от нея се възползваха и други отбори, които за пръв път играят тази година в елита.
Второто парче от пъзела е още по-любопитно. Наскоро разбрах защо Литекс си изпросиха изгонване в Б група. Отговорът е в правилниците. Дълго време се чудих, но когато разбрах, ми се подреди цялата картина. Някой друг ден, предполагам скоро, ще вдигна завесата, ако вече не са се сетили някои хора. Изисква се доста добро познаване на правилниците. Аз го нямам, но ми обясниха хватката.

Реално нови правила не са правени специално за ЦСКА. Ганчев и Инджов минаха по утъпкан път и за тези, които знаеха какво се случва, беше ясно, че ще успеят.

Българският футбол не може да си позволи дори един от двата му гранда да рита 4 години по селата.

В момента левскарите трябва да търсят отговор на един въпрос: когато ПФК Левски АД фалира, кой ще е синият Гриша Ганчев, който ще даде мило и драго да мине през всички трудности, за да вдигне българския колос отново на крака? Казвам го без заяждане.

Продължаваш да блееш(или грухтиш) за "фалита на Левски",а Левски си е тук. За "нероден Петко" ли плачеш? С обратен знак. :mrgreen: Аман от пророци.
Изображение

Колко е жалък тоя платен трол, не е истина. Повръща ми се от подобни нищожества. Явно му плащат, за да ви пропагандира във форума да фалирате и вие (изсира го за 180-и път вече), а после да припознаете някой чужд клуб, така ще сте си заедно в тинята и срамът им ще е по-безболезнен.

Дори и да се стигне до този краен вариант, който в момента не е на дневен ред. Друг отбор не мисля да припознавам. На чисто от дъното е достойният вариант. И без това, за да стане една структура на управление професионална, не само на думи трябва време. ДърПатков само ще гледа отстрани и ще си мисли колко е жалък. Най-вероятно ще има припознавачи и при нас, но всеки си преценява за себе си.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 ное 2016 13:37

Спас Русев преди да поиска отборът да се самоиздържа, нека преди това предостави качествен продукт, който да запали феновете, които от своя страна поне да почнат да идват на стадиона, да почнат да дават парите си за този отбор. Защото тази продукция, която гледаме от толкова време, не струва за нищо. Спас Русев е бизнесмен и много добре знае, че за нещо, което не струва, което няма потенциал за развитие, парите не си струват.

Голяма грешка, голям автогол си направи Спас Русев с гръмките изказвания за козирка и табло, а после жалки оправдания и в крайна сметка нищо. Какво му пречеше, когато още беше топло, да премести Левски да играе на Националния и да се беше почнало с тези ремонти. Така щеше да спечели публиката, която щеше да види, че наистина най-накрая има сериозен човек начело. А с тези оправдания той по-скоро наля още една капка към чашата на обезверението.

И накрая. Ако след сряда вече изоставаме с 9 точки, Спас Русев има може би последен шанс. И той е следният - зимата бърка сериозно в джоба и се започва сериозно изграждане на отбор, който да се обиграва през пролетта, и през лятото да е готов за Лига Европа, но също така, което няма да е по-малко важно - да е напълно готов за сезон 2017/18, където вече наистина да бъде сериозна отпора на Лудогорец.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 27 ное 2016 14:08

ehh написа:Спас Русев преди да поиска отборът да се самоиздържа, нека преди това предостави качествен продукт, който да запали феновете, които от своя страна поне да почнат да идват на стадиона, да почнат да дават парите си за този отбор. Защото тази продукция, която гледаме от толкова време, не струва за нищо. Спас Русев е бизнесмен и много добре знае, че за нещо, което не струва, което няма потенциал за развитие, парите не си струват.

Голяма грешка, голям автогол си направи Спас Русев с гръмките изказвания за козирка и табло, а после жалки оправдания и в крайна сметка нищо. Какво му пречеше, когато още беше топло, да премести Левски да играе на Националния и да се беше почнало с тези ремонти. Така щеше да спечели публиката, която щеше да види, че наистина най-накрая има сериозен човек начело. А с тези оправдания той по-скоро наля още една капка към чашата на обезверението.

И накрая. Ако след сряда вече изоставаме с 9 точки, Спас Русев има може би последен шанс. И той е следният - зимата бърка сериозно в джоба и се започва сериозно изграждане на отбор, който да се обиграва през пролетта, и през лятото да е готов за Лига Европа, но също така, което няма да е по-малко важно - да е напълно готов за сезон 2017/18, където вече наистина да бъде сериозна отпора на Лудогорец.

Спас Русев иска отборът да се самоиздържа, защото не иска да дава и левче от собствените си пари. Което напълно обезсмисля всички много точни неща, които си написал.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 ное 2016 19:58

Абе без да дадеш не можеш да вземеш. Той ако се пробва по тоя начин , значи след 1 година ще подарява акциите на някой друг. Ако се бръкне за треньор и футболисти зимата, значи има желание да остане в Левски. Ако не - поредният блъф и хлъзгавият път към фалита ни чака и нас.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 27 ное 2016 21:06

Спас ли ? Дотук само глупости прави. Аз лично нямам доверие на тази персона....поне засега.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Съвет към СР: Събаряй целия стадион

Мнениеот ehh » 28 ное 2016 14:59

Спас Русев е получил шокиращ съвет от голяма турска фирма относно стадион "Георги Аспарухов". Специалисти от компанията, която е вдигнала стадионите на Бешикташ и Галатасарай, са дошли на визитация по покана на собственика на Левски и са останали втрещени от сектор "А" и сумата, която е дадена за построяването му, научи БЛИЦ СПОРТ.

Турските строители са обявили пред Русев, че построеното до момента е напълно сбъркано, а за сумата, за която е вдигнат сектор "А", може да се построи цял стадион. Турците са били шокирани от празните пространства в сектора, които остават неизползваеми, както и от сумата, за която е вдигната трибуната.

"Събаряй целия стадион. Ще ти вдигнем всичко от основи и ще излезе по-евтино от парите, които сте дали за само този сектор. При желание от ваша страна веднага отправяме оферта за строителството на целия стадион", са били думите на турските специалисти. В Левски тепърва ще обсъждат тази възможност.

По план Левски трябва да плати около 4 милиона лева за козирката, която все още не е започната. Отделно "сините" имат задължения към строителя за изграждането на сектор "А", които бяха разсрочени за следващите 10 години.

Председателят на тръст "Синя България" Илия Козарев също намекна за съвета от страна на турците към Спас Русев, но без да влиза в подробности.

"Няма да има козирка до края на годината. Скъпо съоръжение излиза тази козирка. Господин Русев вече е направил консултации с фирми-строители на стадиони, които са му казали, че това нещо е по-добре да се бутне и да се направи наново. На този етап решение – няма да се прави сега. Предстоят консултации с фирми, консултанти. Знаете, че предстоят още много инвестиции“, коментира Козарев в Актуално студио "Дерби".
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Съвет към СР: Събаряй целия стадион

Мнениеот sslevski » 28 ное 2016 15:08

Човека ти казва няма пари,той ми вика събаряй.Ти ли ще даваш за новия стадион.И според мен може да се направи стадион с тези пари ама да прилича на този като на Ловешките приятелки.Стига глупости!!!
Трябва да се гради на този.Уж няма пари за козирка от 4 милиона пък сега се чудят дали да не го бутнат.
Стига бе хора.Стига глупости.Човека каза пари за Левски нямам.Кой ще плати новия сектор от начало плюс козирка и плюс задълженията от стария.
Вие изтрещяте.Това и Байерн не мога да си го позволят.....
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Левски”