tevez написа:Аз чух за крило от Холандия и десен бек от Франция.
Като прибавим и цент. защитник, за който "реве" Петрович и евентуалното Мапуку, ако се отървем от Менголо, то пак ще станат много хора и нов отбор за поредна година.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tevez написа:Аз чух за крило от Холандия и десен бек от Франция.
Kris_men2000 написа:Кефи ме какво медийно затъмнение са наложели в ЛЕВСКИ за трансферите.Това идва от Андрей Желязков.Това се казва професионализъм.Така трябва да бъде.Така се работи.Не да плямпаш цял ден пред медийте какво искаш да направиш и какво ще стане а мълчи и работи те хората накрая сами ще видят резултата и ще ти са благодарни за свършеното.И така по този начин се запазва спокойствието в ЛЕВСКИ и там хората работят спокойно и съсредоточено по задачите си.ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ В ЕДИН ПРОФЕСИОНАЛЕН КЛУБ.
mikata написа:Медийното затъмнение идва от Тонев,той така работи.Реално Жужо ще прави зимната селекция тази е на гонзо
korteneca написа:mikata написа:Медийното затъмнение идва от Тонев,той така работи.Реално Жужо ще прави зимната селекция тази е на гонзо
Съмнявам се Аниете да е бил част от селекцията на Гонзо.Мога само да предполагам, но според мен, ако Гонзо беше напуснал по-рано сега Бедоя щеше да е още тук.
realno написа:Не знам, но когато дойде футболист и знае, че за него са платени 0 лв. мотивацията му е различна, но като знае, че за него са дали милиони, няма да мрънка и съботира треньора, защото знае колко пари са дадени за него и ще даде всичко от себе си и дори повече от това . Затова е важно да се плащат трансферни суми, макар и това не е на 100% гаранция. На контролите и най-вече на 14.07.16г. ще видим селекцията ни какво могат. За сега съм скептичен , но много бих искал нешата да се променят.
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 9 госта