Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Долно уйно » 25 яну 2017 00:45

Kris_men2000 написа:Има паразити.Залепили са се като кърлежи за ЛЕВСКИ и смучат ли смучат та така от 10 години.Да ги изсмучат манафите дано.

Какво пък има за смукане от клуба, като същия е на командно дишане и пари негенерира?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 яну 2017 12:41

Долно уйно написа:
Kris_men2000 написа:Има паразити.Залепили са се като кърлежи за ЛЕВСКИ и смучат ли смучат та така от 10 години.Да ги изсмучат манафите дано.

Какво пък има за смукане от клуба, като същия е на командно дишане и пари негенерира?

Бе те и за България така разправят, пък продължават да крадат.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 яну 2017 18:13

Долно уйно написа:То и де Нойер и Костадинов влизат в графата на Вутов, тъй като лятото си тръгват.

Засега това e само в сферата на спекулациите.
Последна промяна от TristaNNN на 27 яну 2017 11:51, променено общо 1 път.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 25 яну 2017 18:21

Трансферират Даниел Боримиров на поста спортно-технически директор.
Или поне ще има такива правомощия.

https://levski.gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/topuzakov-i-borimirov-deliat-posta-na-peleto-415800

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 25 яну 2017 22:19

Струва ми се, че изобщо не се водят преговори с Костадинов, Де Нойер, Аниете и останалите. Вместо да тичат след некви анонимници, да преподпишат с играчите. Пълна тъпоти :evil:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 яну 2017 23:00

Cooler написа:Струва ми се, че изобщо не се водят преговори с Костадинов, Де Нойер, Аниете и останалите. Вместо да тичат след некви анонимници, да преподпишат с играчите. Пълна тъпоти :evil:

И ти как реши, че не се водят такива преговори? И че изобщо точно сега му е времето за такива преговори? Струва ти се...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 25 яну 2017 23:27

sin4ec написа:
Cooler написа:Струва ми се, че изобщо не се водят преговори с Костадинов, Де Нойер, Аниете и останалите. Вместо да тичат след некви анонимници, да преподпишат с играчите. Пълна тъпоти :evil:

И ти как реши, че не се водят такива преговори? И че изобщо точно сега му е времето за такива преговори? Струва ти се...

А кога му е времето? Три дни преди да им изтекат договорите може би? Или когато вече са подписали предварителни договори с други отбори? Струва ми се...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 яну 2017 23:55

Cooler написа:
sin4ec написа:

А кога му е времето? Три дни преди да им изтекат договорите може би? Или когато вече са подписали предварителни договори с други отбори? Струва ми се...

Нека изчакаме и да видим. Това е най-разумното. Да се плюе сега и коментира не е работа...
Така ми се струва.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 26 яну 2017 07:06

А ми стова чакане вече чакаме 10 години.Или 10 годинии са малко.Казваш да почакаме още 50 години пък тогава да критикуваме.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 26 яну 2017 09:25

sin4ec написа:
Cooler написа:
sin4ec написа:

Нека изчакаме и да видим. Това е най-разумното. Да се плюе сега и коментира не е работа...
Така ми се струва.

ОТ напускането на Сираков и Мъри - все чакаме, а какво чакаме всъщност?

Върни се в “Левски”