anker1878 написа:ЛЕВСКИ София бяха по-мотивирания , по-агресивния и по-можещия отбор на терена.Жалко само , че късмета , а и неадекватния рефер , им попречиха да качат каузата на 5-ичка още до почивката. С грозните си чобански прояви в този мач футболистите от делиормана почти унищожиха натрупания до момента респект към тях. Показаха , че не в Шампионска лига , ами и в галактическата лига да играят , селянинът си остава селянин - ръгат , блъскат,плюят и псуват , като каруцари.Гонзо не знам колко добър треньор е , ама в този мач скри топката на чичкото с очилата.За публиката на Левски няма какво да се каже , нейната класа и любов са ВЕЧНИ.
По-мотивирани и агресивни да, но по-можещи, айде моля ти се. Лудогорец игра с човек по-малко цяло полувреме и беше с два гола пасив и накрая само гредата на Ангуло спаси Левски. Головете на Левски до един бяха плод на индивидуални и колективни грешки на защитата и вратаря. Колкото до това, че съдията ги е подпирал, надявам се, че се шегуваш. Аз не разбрах защо изгони Кайсара. С този червен картон опорочи мача. Освен това спести може би заслужен червен картон на Гаджев първото полувреме, когато се опита да счупи крака на Моци с безумен фаул, за който получи само жълт картон. През второто полувреме Домовчиийски удари нарочно с лакът защитника на Лудогорец и не му беше показан дори жълт картон. Дотук с това, кой отбор се държал селски и кой не.
Не се възгордявайте много, защото аз лично като игра нищо не видях от Левски. Индивидуални грешки на Лудогорец, неадекватен съдия и две греди ви позволиха да спечелите. Реално разликата в класите пак си пролича ярко и с два гола пасив и с човек по-малко.