Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот koisa » 19 фев 2019 09:33

OOP написа:
sin4ec написа:Манолев наистина бе взет от Лц само и само да не е при нас. Какво е видял чичо Гошо в този играч не ми е ясно, но явно има нещо

Пълни глупости! По тая логика Лудогорец да бяха взели и Райнов, Божи86 и Живко Миланов само и само да не са при нас :lol: Манолев каза :
Славия първи се обадиха, после и Левски. Накрая от Лудогорец се свързаха с мен. Изчаквах до последно кое предложение ще ме задоволи най-много. Мислих около седмица и избрах Лудогорец. Тяхната оферта беше най-привлекателна
.
Такива филми "Обрат", "Лудогорец цака Левски" и " в последния момент се намесили Лудогорец" са само медиини партенки! Хубавото е, че не ссеки, който вЕрва на подобни глупости! :oops:

За Жоао Пауло и Серкан Юсеин също ли беше партенка? Излезе новината, че Левски ги иска и след един-два дни Лудогорец с по-добра оферта. Ами онези като искаха Неделев?! Същата работа, веднага намеса от Лудогорец с по-голяма оферта. :oops:
Не са ни виновни Лудогорец, че не можем да извадим добри пари за играчи или да предложим по-добри условия, но е факт, че малко или много гледат да прецакват противниците си на трансферния пазар когато е възможно. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2019 09:44

koisa написа:
metodito написа:
Халфът на Левски Давиде Мариани е убеден, че отборът го чака светло бъдеще и много скоро ще се случи нещо хубаво.

Полузащитникът сподели само суперлативи за новия старши треньор Георги Дерменджиев, като е категоричен, че може много да научи от него.
"Наистина съм обнадежден за предстоящите двубои. Доставя ми удоволствие да играя с моите съотборници. Трябва да пренесем доброто настроение и на игрището, което ще спомогне и за по-добри резултати.

Не беше лесно за нас през месец януари. Случиха се доста неща. Усещам позитивизма в нашия тим. Нещо добро ще се случва в бъдеще.

Георги Дерменджиев има друга философия за футбола. Винаги се опитвам да изпълнявам неговите указания. Чувствам се добре и смятам, че това е точният стил за мен. Мога много да науча от него.

:!:
Найс. И аз така мисля... надявам се.

Само на приказки са големи... на терена никакви ги няма!

Е, чакай, де. Мина едва един мач. Аз мисля, че имаше настроение в играта им с Локото. Контролирахме мача изцяло, което явно е стила на Старшията. Макар че те Локото бяха дошли за хикс и си тръгнаха с хикс... Ще видим. Нивата е дълга.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 фев 2019 10:00

miro_rz написа:
sin4ec написа:Манолев наистина бе взет от Лц само и само да не е при нас. Какво е видял чичо Гошо в този играч не ми е ясно, но явно има нещо . Както и да е, тоя не го искам в Левски, но този метод на действие е любопитен.
Всъщност е основен принцип в работата на водещите детски школи в София. Левски, Национал и Славия сбират всяко дете, което им прави впечатление, забиват ги по втора и трета група, като единствената идея е не да го развиват, а да не играе срещу тях. Така си осигуряват безпроблемно лидерство, защото малките клубове нямат деца, с които да им се противопоставят. Дали това е правилно, всеки преценява сам за себе си...

Не си много прав , че сме го взели само да не е при вас !
Натаниел отказва да подпише и ни трябва спешно бек на неговия пост !

Само дето Натанаел е ляв бек, докато Манолев е десен такъв. НЕМожещият сърбосаксонец понечи веднъж-дваж да го пробва и от ляво, ама не му се получи много добре. Както и да е, да ви е жив и здрав и много да брули тирейците, където ги барне. :mrgreen:
Бях сигурен, че Манолев няма да отиде в Левски, никога няма да го направи, защото е македонец", заяви още Пената.
:lol: :lol: :lol:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 фев 2019 10:05

metodito написа:Е, чакай, де. Мина едва един мач. Аз мисля, че имаше настроение в играта им с Локото. Контролирахме мача изцяло, което явно е стила на Старшията. Макар че те Локото бяха дошли за хикс и си тръгнаха с хикс... Ще видим. Нивата е дълга.

Мина един мач, но 80% от стартовия състав играе заедно повече от половин година, някои играчи дори над година... Тъй, че оправданията за първи мач и как едва сега се опознавали, може да минат пред някой, който гледа футбол от 1 година. :geek:
R.I.P.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 фев 2019 10:07

Дано да е истина, макар че аз, както знаете, съм скептично настроен към медийните информации, независимо дали са черни или бели, ама тая заран чета във вестника, че Колев ще се пробва за стадион Раковски. Имало там някакви дела срещу Пелето и схемите му, които клубът вече бил спечелил и фронтът е отворен. Идеята е в близко бъдеще там да се изнесат всички деца до 15 години, като се мисли за изграждане на помощни терени и цялостно развитие на базата, като двата отбора се сливат в едно, че сега нали уж има Левски и Левски-Раковски. По-големите момчета, тези над 15, остават на Герена, за да може да са по-близо до батковците и така по-бързо да се адаптират към мъжкия футбол и изискванията му. Пише нещо и за чуждестранни специалисти-тактици, които да готвят нашите бъдещи таланти.
@Синчец, сбирай пари за нови калеври и подготвяй документите на малкия. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2019 10:48

koisa написа:
metodito написа:Е, чакай, де. Мина едва един мач. Аз мисля, че имаше настроение в играта им с Локото. Контролирахме мача изцяло, което явно е стила на Старшията. Макар че те Локото бяха дошли за хикс и си тръгнаха с хикс... Ще видим. Нивата е дълга.

Мина един мач, но 80% от стартовия състав играе заедно повече от половин година, някои играчи дори над година... Тъй, че оправданията за първи мач и как едва сега се опознавали, може да минат пред някой, който гледа футбол от 1 година. :geek:

А аз съм оптимист. Но Старшията да пуска Костов. Най-добрата новина за мен през паузата беше това, че не продадохме Слави. Това е последен сезон в "Левски" за много от футболистите. И шанс да си вдигнат цената, разбира се. В техен интерес е да изядат тревата по терена. Ганчев май сдаде борбата. Берое също. Сухия е някакъв джоук (дано го оставят да "твори" в Разград). На теория, второто място е открито пред нас. На практика, ще трябва да се справим с другите - Етър, Черно море и Ботев, и да не падаме от конкурентите ни и сме втори. С Локото вече май няма да играем. :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 фев 2019 12:35

metodito написа:А аз съм оптимист. Но Старшията да пуска Костов. Най-добрата новина за мен през паузата беше това, че не продадохме Слави. Това е последен сезон в "Левски" за много от футболистите. И шанс да си вдигнат цената, разбира се. В техен интерес е да изядат тревата по терена. Ганчев май сдаде борбата. Берое също. Сухия е някакъв джоук (дано го оставят да "твори" в Разград). На теория, второто място е открито пред нас. На практика, ще трябва да се справим с другите - Етър, Черно море и Ботев, и да не падаме от конкурентите ни и сме втори. С Локото вече май няма да играем. :lol:

Аз за титли, купи и втори места не мисля в момента. По-важно ми е да си спасим отбора... Това обаче не означава, че трябва да правим компромиси към играта на отбора. Костов май ще го играе резерва на Божинката (дано да греша) и като нищо ще го съсипят... Накрая дори може да съжаляваме, че не сме го продали когато имаше възможност. Времето ще покаже!
R.I.P.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2019 12:56

koisa написа:
metodito написа:А аз съм оптимист. Но Старшията да пуска Костов. Най-добрата новина за мен през паузата беше това, че не продадохме Слави. Това е последен сезон в "Левски" за много от футболистите. И шанс да си вдигнат цената, разбира се. В техен интерес е да изядат тревата по терена. Ганчев май сдаде борбата. Берое също. Сухия е някакъв джоук (дано го оставят да "твори" в Разград). На теория, второто място е открито пред нас. На практика, ще трябва да се справим с другите - Етър, Черно море и Ботев, и да не падаме от конкурентите ни и сме втори. С Локото вече май няма да играем. :lol:

Аз за титли, купи и втори места не мисля в момента. По-важно ми е да си спасим отбора... Това обаче не означава, че трябва да правим компромиси към играта на отбора. Костов май ще го играе резерва на Божинката (дано да греша) и като нищо ще го съсипят... Накрая дори може да съжаляваме, че не сме го продали когато имаше възможност. Времето ще покаже!

Това ще стане от лятото. Дотогава играем с почти същия състав от есента. Просто до Кали няма да е Белмонт или Мариани, което би трябвало да е плюс, както и го няма Габриел. Това е. И разбира се, на вратата имаме по-добра опция в лицето на Михайлов. Божинов не знам като плюс ли да го слагам... Голямата промяна е една - треньорът.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 19 фев 2019 14:51

Според мен още от утре Божинов ще е резерва. Идеята да започне титуляр според мен бе чисто емоционална и се търсеше психологически ефект. Сигурен съм, че от всички най-много е искал да отбележи гол и да поведе отбора, без значение от формата му.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 фев 2019 14:54

И аз не изпитвам съмнение в това. Божинката си е пич отвсякъде, и ако беше отбелязал два гола първото, едва ли щяхме да си го говорим това за Костов.

Върни се в “Левски”