TristaNNN написа:metodito написа:Ба! Остай го този -ов ментак. Ей, чулека по-назад говори как Костов да се маха, да вземем некъв негър. Какъв да е, негър да е. Тоя Петков да беше от Столипиново, поне... Извън майтапа, добро голче. Успех на момчето, и дано това не му е първи и последен гол за Фейрензе.
Стивън Петков едва ли ще се върне някога при нас, щото мисля, че го играе обиден, задето го изхвърлихме на Лудогорец покрай разни схеми за купени мачове в националния. Чисто хронологично, скандалът гръмна малко след като вече беше преминал при зелените, но нашите вероятно са усетили какво се мъти и леееееко ги прецакаха.
А, не, аз не го казвам в смисъл, че съжалявам за него. Не. Пожелавам успех на момчето. Каквото било-било.
П.С. Между другото си мисля, че в момента се постъпва доста нечестно с друг юноша - Илийката. Защо не го продадат момчето или... подарят. Какво е това ела си-чао. Вместо да се развива като футболист във Враца или където и да е, той таман тръгне да става футболист, вкарва голове, радва хората, играе истински мачове, "калява се" в реални битки и: "Яла сега". Търка пейката, тича за здраве и кариерата му минава в тренировки. Няма никакъв смисъл. Същото се отнася и за Дидо. Като няма да го използвате, продайте го, подарете го. В него, на времето имаше много хляб. Кой знае сега? Той истински мач не знам откога не е играл.