Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 10 фев 2019 10:12

ros написа:Пък и какво като каже и излъже пак?

И ти си прав.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 фев 2019 10:17

[offtopic]
Warped написа:Те на БФС парите да не са некви имагинерни или те сами ги печатат :lol: Аз лично неискам държавни пари (милиони) да се дават на клубове. В момента това е ситуацията с Берое. А от глупостите написани от Бубле виждам, че не е влизал в спортно училище :lol: :lol:
Той на тва се надява Русев, революционери като вас :lol: с тъпи идеи и да им се смее.
Най реалистично е клубовета като нямат пари да играят с играчи, които имат. Имаш Папазов, Боримиров и тн юноши, значи играеш с тях. Държавата да ти дава 10 млн. за стадион :lol: :lol:

Как пари? Регулации. Контрол. Финансирането да бъде прозрачно. Да има гаранции, че бащицата като напусне, няма да има след него потоп.[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 10 фев 2019 10:57

Сега остава да откриете най-известната бръснарница в Перник и да преместите градския фен-клуб в нея :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 10 фев 2019 11:12

Защо се появиха толкова хора от оня отбор -починалия във форума на Отбора на Народа ?

Ще припознават нов отбор ли ?

Ще взимат акции ли ?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 10 фев 2019 11:13

Нищо съществено в това интервю... Единственото, което се разбра е, че е в пълна сила изразът "журналисти терористи". Чакаме ОС на 6-ти март и ще видим тогава. Остава да се надяваме Божков да не е бил притиснат за Левски, а сам да е изявил желание, колкото и да ми е трудно да го повярвам. :mrgreen: Само тогава ще можем да се надяваме на някакъв прогрес.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 фев 2019 11:20

metodito написа:[offtopic]
Warped написа:Те на БФС парите да не са некви имагинерни или те сами ги печатат :lol: Аз лично неискам държавни пари (милиони) да се дават на клубове. В момента това е ситуацията с Берое. А от глупостите написани от Бубле виждам, че не е влизал в спортно училище :lol: :lol:
Той на тва се надява Русев, революционери като вас :lol: с тъпи идеи и да им се смее.
Най реалистично е клубовета като нямат пари да играят с играчи, които имат. Имаш Папазов, Боримиров и тн юноши, значи играеш с тях. Държавата да ти дава 10 млн. за стадион :lol: :lol:

Как пари? Регулации. Контрол. Финансирането да бъде прозрачно. Да има гаранции, че бащицата като напусне, няма да има след него потоп.[/offtopic]

Гаранции няма никъде. Прозрачност има, виз колко прозрачно си фалира ЦСКА, по прозрачно от тва.. .
И "контрол" има. Регулации колкото щеш, фалита е даже една о ттях :)
Всичко е супер, само да не се източваше клуба, и на някой да му пука за него
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 фев 2019 11:22

В белите страни смяна на собствеността се извършва плавно и поетапно, като целта е да няма трусове. Тук след този великия 6 Март сигурно ще има пак големи промени и обещания, очаквам, че на лято ще си тръгнат маса футболисти, "нов отбор-ново начало" и подобни глупости. И поредно отпадане от ект.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 10 фев 2019 11:50

ros написа:
metodito написа:Защо не го питаха за глобата? :evil: И кой ще оперира сега с парите от Обертан?

Интервюто е монтирвано, вероятно и такъв въпрос е бил зададен, но са го изрязали ако Спас е казал че приключват ако не го махнат примерно. Всеки журналист би искал да си прикачи такъв важен отговор на визитката си, но... Пък и какво като каже и излъже пак?

Горе-долу си прав, ама ако не говорим за България. Тук шампиона си има собствена спортна медия, Министър-председателя цяла национална телевизия, отдавна няма КОЙ да седне да пита някой за нещо. Оня плешивия дето голям го вадеше подсмърчаше като ученичка с Боко :lol:
Томислав нали го играеше много независим? Фалира му радиото и разбра, че ще има предаване като слугува, на когото трябва.

Бият се в гърдите всички за дълговете на Левски, а никой не търси отговорност на оня боклук Тонев отговорност, че дълговете ги направи той. Някой направо ли нещо след като излъга най-нагло, че има пари да строи секторА. Как реагирахме феновете? Аз си спомням как, критикувахме Вуцата, лека му пръст, че им каза "...нямате отбор, а стадион ми правите.."
А, кой го спусна на Герена, дядо Мраз сигурно?
Кой потърси отговорност на Томов и Титаните? Има ли някой осъден? Няма и да има.
Тъй, че не търси никаква обективност от нашите журналисти. Те до оня ден бях на софрата на Василев и Пеевски, а днес са на тази на Домуса. Утре ще са някъде другаде.
Толкова за журналистите ни...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2019 12:19

t0bl3ro_bg написа:Защо се появиха толкова хора от оня отбор -починалия във форума на Отбора на Народа ?

Ще припознават нов отбор ли ?

Ще взимат акции ли ?

Щото виждат, че при нас има дим и потриват доволно ръчички, защото съзират възможност и ние да фалираме. За толкова години би трябвало да си разбрал, че за тях е най-важно ние да сме зле, техните дела са на по-заден план.. Всичко това е добре прикрито под една такава престорена загриженост и лицемерни приятелски съвети и коментари.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 фев 2019 12:32

Дали да не отключите темата за мача с майните, па белким не фалираме дотогава. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”