Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 31 яну 2019 15:43

TristaNNN написа:
metodito написа:
groti написа:
metodito написа:Понрави ми се това, което направи Дерменджиев вчера на мача с Плоцк - че отиде да ги разтървава. Иначе е видно, че Милош е нервен и явно в главата му не е футбол само. Беше изнервен, правеше нетипични грешки.

Интересно ще ми е дали Дерменджиев ще разчупи схемата две крилца и колче между тях, и ще постави Костов и Божинов заедно в 4-4-2...

Милош е най-слабият ни футболист в последните 3-4 месеца. Тук не визирам Белаид и Ривалдиньо. Тотал щета. Време му е да поиграе в Кипър.

Аз не съм съгласен (Паулиньо е най-слабия ни футболист. След контузията, все едно е друг футболист) и мисля, че става дума за временен спад. Просто по-скоро се търси изгодна жертва. Имаше и продължава да има много фалшиви (No Pay, No Play - rly?) новини и неща, които едни хора ги говорят, само че самите те не знаят (знаят обаче много добре защо го правят ;)) как стоят нещата (нещо за думите на Гонзо за историята около Давид?). А те ще станат ясни. Както се случи с Краси и Спас (от последния се страхувам не сме видели всичко).

Да, обаче и ти си от тях, особено ако новините са по-чернички и допринасят за лъскането на теорията ти за гнилата ябълка. Затова е хубаво да спрете да пляскате каквото ви попадне наляво-надясно в нета и да правите ежедневно неродени Петковци, не и преди да има нещо официално от клуба.

По-скоро бъркаш. ;) Няма лъскане на теория и подобни неща. И аз смятам, че интелигентните хора като се наакат, не си развяват гащите и ги тикат в носа на другите, ми си мируват. Нито съм коментирал глупостите на Фигейредо, нито толкова на Гомес - ако въобще е имало такова нещо. Което ме съмнява силно.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 яну 2019 15:53

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:
groti написа:
metodito написа:Понрави ми се това, което направи Дерменджиев вчера на мача с Плоцк - че отиде да ги разтървава. Иначе е видно, че Милош е нервен и явно в главата му не е футбол само. Беше изнервен, правеше нетипични грешки.

Интересно ще ми е дали Дерменджиев ще разчупи схемата две крилца и колче между тях, и ще постави Костов и Божинов заедно в 4-4-2...

Милош е най-слабият ни футболист в последните 3-4 месеца. Тук не визирам Белаид и Ривалдиньо. Тотал щета. Време му е да поиграе в Кипър.

Аз не съм съгласен (Паулиньо е най-слабия ни футболист. След контузията, все едно е друг футболист) и мисля, че става дума за временен спад. Просто по-скоро се търси изгодна жертва. Имаше и продължава да има много фалшиви (No Pay, No Play - rly?) новини и неща, които едни хора ги говорят, само че самите те не знаят (знаят обаче много добре защо го правят ;)) как стоят нещата (нещо за думите на Гонзо за историята около Давид?). А те ще станат ясни. Както се случи с Краси и Спас (от последния се страхувам не сме видели всичко).

Да, обаче и ти си от тях, особено ако новините са по-чернички и допринасят за лъскането на теорията ти за гнилата ябълка. Затова е хубаво да спрете да пляскате каквото ви попадне наляво-надясно в нета и да правите ежедневно неродени Петковци, не и преди да има нещо официално от клуба.

По-скоро бъркаш. ;) Няма лъскане на теория и подобни неща. И аз смятам, че интелигентните хора като се наакат, не си развяват гащите и ги тикат в носа на другите, ми си мируват. Нито съм коментирал глупостите на Фигейредо, нито толкова на Гомес - ако въобще е имало такова нещо. Което ме съмнява силно.

Но си коментирал други неофициални глупости, което не те изключва от кюпа на глупостосподелящите и глупостокоментиращите :idea:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2019 18:24

[offtopic]
TristaNNN написа:Но си коментирал други неофициални глупости, което не те изключва от кюпа на глупостосподелящите и глупостокоментиращите :idea:
[/offtopic]
[offtopic]Е, аз не се считам за особено умен, така че, ок.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 яну 2019 22:21

metodito написа:[offtopic]
TristaNNN написа:Но си коментирал други неофициални глупости, което не те изключва от кюпа на глупостосподелящите и глупостокоментиращите :idea:
[/offtopic]

Опааааа, щракна ли клюсата? ;)
[offtopic]Виж, нямам нищо против теориите за гнилите ябълки и по-тъмночерните конспирации. Всеки има своя позиция и е хубаво, когато има различни мнения, които пламенно защитава. Истина е, че в спора се ражда истината. Обаче, ние сме привърженици на Левски от София и историята на нашия клуб ни задължава да държим горе главите. Не да ги заравяме в пясъка, разбира се, но да бъдем горди съвременници, които стъпват на основата, изградена от предците, от старите достойни левскари. Да вярваме, да обичаме и искрено да пазим синята светиня, дори и в поредните смутни времена! Така е просъществувал любимия ни Левски, така и ще пребъде - с вяра и любов от страна на всеки син човек, всеки син организъм. Ти, аз, всеки един. Всичко друго е ала-бала! :([/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 31 яну 2019 22:59

TristaNNN написа:
metodito написа:[offtopic]
[/offtopic]

Опааааа, щракна ли клюсата? ;)
[offtopic]Виж, нямам нищо против теориите за гнилите ябълки и по-тъмночерните конспирации. Всеки има своя позиция и е хубаво, когато има различни мнения, които пламенно защитава. Истина е, че в спора се ражда истината. Обаче, ние сме привърженици на Левски от София и историята на нашия клуб ни задължава да държим горе главите. Не да ги заравяме в пясъка, разбира се, но да бъдем горди съвременници, които стъпват на основата, изградена от предците, от старите достойни левскари. Да вярваме, да обичаме и искрено да пазим синята светиня, дори и в поредните смутни времена! Така е просъществувал любимия ни Левски, така и ще пребъде - с вяра и любов от страна на всеки син човек, всеки син организъм. Ти, аз, всеки един. Всичко друго е ала-бала! :([/offtopic]

[offtopic]Аз не мога, човек, да гледам безродници начело на "Левски". Безродници, престъпници, лъжци. Всъщност, "моята "истина за периода на Русев не съм я писал, и няма да я напиша, вероятно. И тя е по-грозна от това, което пиша. Да, всички обичаме "Левски", но тези отгоре са безродници. И Батков беше такъв, и всички след него. А действителността не трябва да се гледа през очила. Аз не троля често играчи и треньори. Винаги ще плюя обаче по безродниците на върха.[/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 фев 2019 02:24

metodito написа:
Thsmith написа:За да продадеш нещо, първо трябва да имаш какво да продадеш. Ако очакваш, че ще продадеш продукт от рода на "Славия"... успех.

metodito написа:Ще видиш.

Аз го виждам всеки ден. Вече ми писва да го гледам : )

Заучени реплики и ала-бала.

Принципно като изгрее слънцето се казва "Добро утро, а не се правиш на ударен, че е вечер. :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 фев 2019 08:11

Един проблем по-малко пред Левски! Първата молба за обявяването на клуба в несъстоятелност е отпаднала, показва справка в сайта на Софийския градски съд. Става въпрос за подадения от фирмата "Титан 77" иск.

Дружеството претендираше за неизплатена сума по осигуряването на чартъра на "сините" за зимния им лагер в Малта миналата година. На свое разпоредително заседание от 10 януари Софийският градски съд е решил, че молбата е нередовна.

"Връща молбата с пр.осн.чл.625 от ТЗ, предявена от “Титан 77” ООД срещу ПФК “ЛЕВСКИ” АД, като нередовна. Разпореждането може да се обжалва в едноседмичен срок от уведомяването пред Софийския апелативен съд", пише в решението на съда.

Според вестник "24 часа", до 17 януари не е постъпило обжалване на това решение, което означава, че делото ще бъде прекратено. Срещу Левски има подадена още една жалба за обявяване в несъстоятелност, която е от фирмата на футболния агент Николай Жейнов.

Импресариото обаче вече обяви, че има разбирателство с новия изпълнителен директор Павел Колев и се очаква и този иск да не тежи скоро върху бъдещето на "сините". Мениджърът претендира за шестцифрена сума
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 01 фев 2019 13:32

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4ZUP-ZBeLew[/youtube] 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 фев 2019 14:30

Взимайте карти пролетта ще е интересно!

https://fanshop.levski.bg/category/abonamentni-karti
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

z_asd
Контакти:

Мнениеот z_asd » 01 фев 2019 15:09

Да вземеш да се задействаме и да си купим от тея карти по 50лв, за да подпомогнем клуба?
Аз лично мисля да поръчам една.

Другото, което се чудя дали Виваком дали остава спонсор според вас?

Върни се в “Левски”